Ook van Kiind: Kiind Festival Opvoeders en huttenbouwers
DELEN:

Pers

Kiind is het enige magazine dat schrijft over bewust ouderschap. De makers wijken van de geijkte paden af en duiken dieper de materie in. Kiind Magazine bepaalt 100% zelf de inhoud en geeft onafhankelijke informatie. Eerlijk en onderbouwd zodat de ouder zelf zijn koers kan bepalen. 

 

Interviews en foto's

De redactie is beschikbaar voor interviews. Neem daarvoor contact op met info@kiind.nl .

Foto's voor publicatie vindt u onderaan deze pagina. Voor andere afmetingen of afbeeldingen geschikt voor drukwerk, kunt u contact opnemen met info@kiind.nl .

 

 

 

Meest recente persbericht | augustus 2014

 

Na vijf jaar hobbyploeteren zitten we in de lift! We hebben dit jaar een meer dan succesvolle crowdfundperiode volbracht waarbij 19.477 van de 15.000 euro is binnengehaald. Dat resulteerde in een blinkend boektijdschrift waar binnen een paar weken al bijna tweeduizend exemplaren van verkocht werden. En nu stomen we door: 13 september is in Amersfoort de eerste editie van het Kiindfestival! Komen jullie ook? En willen jullie hier aandacht  aan besteden en twee kaartjes weggeven? Een kant-en-klare tekst vind je in de bijlage. De voorwaarden iets aanpassen kan ook! :-) Links naar afbeelden staan onderaan. De namen + mailadressen van winnaars ontvangen we graag voor 3 september in de mail op bestel@kiind.nl 

Laat je horen of jullie de winactie doen?

 

De meningen over Kiind deden ons tijdens de crowdfundingscampagne al blozen: 

‘Zo'n inspirerend magazine op papier? Ja graag!’

 

‘Wat een verrijking, al 5 jaar, dat gun ik iedereen!’

 

‘Wat fijn, mijn lievelingstijdschrift om vast te houden!’

Bekijk meer reacties.

 

En de recensies op het boektijdschrift zijn ook zeer lovend:

‘Hier hebben we allemaal op zitten wachten: hét boektijdschrift van KIIND.’

 

‘Een heerlijk vernieuwend en verfrissend boek dat wél samen gaat met mijn gevoel.’

 

‘Eindelijk een boek waarin eens leuk en over andere manieren van opvoeden wordt geschreven! Het leest fijn, bevat humor, geeft soms een kritische noot, maar geeft vooral eerlijke informatie.’

 

Zie Bol.com

 

Samen met Hakim van Sesamstraat en theatermaker Ageeth de Haan wordt het 13 september groot feest! Er is een groene markt en een podium vol kindertheater. Op het picknickveld kun je loom achterover hangen terwijl je geniet van heerlijke biologische hapjes en luistert naar een relaxt akoestisch bandje. Je kunt proefjes doen, huttenbouwen, knutselen of sporten. En misschien zelfs gemasseerd worden... Lisa Wade (bekend van klokhuis) neemt de presentatie voor haar rekening. Er zijn lezingen voor volwassenen en workshops. Een echt festival voor het hele gezin!

 

Tickets koop je hier: http://kiind.nl/festival/#tickets T/m 31 augustus zijn ze met korting te koop.

 

Locatie: Panta Rhei in Amersfoort

 

Door: Kiind Magazine, Panta Rhei Amersfoort en Theaterbureau Vanaf 2.


Fotomateriaal voor de pers

Voor bij het recente persbericht

kiindlanceringfeest.jpg [ 671*671 px ]


Algemeen

pers_ruimtevoortekst.jpg [ 671*671 px ]

pers_cover_zondertekst.jpg [ 447*671 px ]

pers_cover_mettekst.jpg [ 447*671 px ]


[ADVERTENTIE]
Bewust gezonder bij de groene buik Groene stroom met korting bij United Consumers De gezinsbeurs voor bewust leven en (op)voeden Kom naar het Kiindfestival op 19 september! Het Betere BoerenBed: de meest bijzondere familievakantie.

ZOEK ARTIKELEN