Kiind Festival
DELEN:

Pers

Kiind Magazine is het enige magazine dat schrijft over bewust ouderschap. De makers wijken van de geijkte paden af en duiken dieper de materie in. Kiind Magazine bepaalt 100% zelf de inhoud en geeft onafhankelijke informatie. Eerlijk en onderbouwd zodat de ouder zelf zijn koers kan bepalen. 

 

Interviews en foto's

De redactie is beschikbaar voor interviews. Neem daarvoor contact op met info@kiind.nl .

Foto's voor publicatie vindt u onderaan deze pagina. Voor andere afmetingen of afbeeldingen geschikt voor drukwerk, kunt u contact opnemen met info@kiind.nl .

 

Meest recente persbericht | 23.08.2012

 

Lancering innovatieve website Kiind Magazine

Kiind Magazine schrijft over bewust opvoeden
Bewust ouderschap is dé trend. Ouders willen groener, eerlijker en vooral inspirerend leesvoer. Kiind Magazine is hierin voorloper. Het maandelijkse magazine is onafhankelijk en informatief voor eigenzinnige ouders. Met succes: Kiind Magazine ontvangt gemiddeld 20.000 unieke bezoekers per maand, dat is een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar.

Lancering op 1 september
Op 1 september lanceert Kiind Magazine haar nieuwe, innovatieve website. Het online magazine bladert als een papieren tijdschrift, met de functionaliteit die internet biedt: alle artikelen vanaf 2009 zijn gemakkelijk te vinden in de enorme database.

De website gaat met een spetterend digitaal feest online. Op 1 september om 21.00 uur kan iedere facebook- of twittergebruiker meedoen door simpelweg online te zijn. Volg de hashtag #kiindnl op twitter of ga naar http://www.facebook.com/kiindmagazine .

Fotomateriaal voor de pers

Voor bij het recente persbericht

kiindlanceringfeest.jpg [ 671*671 px ]


Algemeen

pers_ruimtevoortekst.jpg [ 671*671 px ]

pers_cover_zondertekst.jpg [ 447*671 px ]

pers_cover_mettekst.jpg [ 447*671 px ]


[ADVERTENTIE]
Nostalgische geboortekaartjes van Zoetje PandaBaby, wasbare luiers voor een blije bips! www.pandababy.nl

ZOEK ARTIKELEN

[ADVERTENTIE]