Ook van Kiind: Kiind Festival Opvoeders en huttenbouwers
DELEN:

Groeien en bloeien

Het is ongelooflijk maar waar, deze maand bestaat Kiind Magazine precies drie jaar! Wat past er dan beter dan het themanummer Groei en Bloei? Drie jaar geleden ontstond het magazine organisch omdat we graag eerlijke informatie over ouderschap wilde brengen; onafhankelijk van belanghebbenden en zonder naar de mond van lezers te praten. Kort voor de lancering van onze informatieve website besloten we voor een magazine te gaan. Maandelijks zouden we dan een paar teksten plaatsen. Inmiddels doen we dat drie jaar. Ik mag wel zeggen dat ik ontzettend trots ben op al die enthousiaste medewerkers die maand na maand interessante input hebben, columns schrijven vanuit onverwachte invalshoeken en schitterende foto’s maken. Dit alles omdat ze het magazine en de gedachte er achter een warm hart toedragen. Sinds wij actief zijn op social media merken we hoe lezers meedenken, reclame voor ons maken en met goede ideeën komen, fantastisch!

Ik ben onze archieven ingedoken en vond het bericht dat we onze 4000ste bezoeker hadden gehad. Dat was in totaal na bijna een jaar. Inmiddels ontvangen we het driedubbele per maand, waar we heel trots op zijn. Groei en Bloei tot en met! We beginnen vol goede energie aan het komende jaar, samen met iedere die een bijdrage levert en samen met jullie.


Naam:

Emailadres:

Bericht:

Captcha

[ADVERTENTIE]
PandaBaby, wasbare luiers voor een blije bips! www.pandababy.nl Ouders Natuurlijk Beurs, bewust natuurlijk van kinderwens tot minimens. Het Betere BoerenBed: de meest bijzondere familievakantie. Groene stroom met korting bij United Consumers Nostalgische geboortekaartjes van Zoetje Kom naar het Kiindfestival op 19 september!

ZOEK ARTIKELEN

[ADVERTENTIE]