Ook van Kiind: Kiind Festival Opvoeders en huttenbouwers
DELEN:

Groeien en bloeien

Online Magazine voor bewuste ouders | Volg Kiind: FacebookTwitter & schrijf in: nieuwsbrief

Het is ongelooflijk maar waar, deze maand bestaat Kiind Magazine precies drie jaar! Wat past er dan beter dan het themanummer Groei en Bloei? Drie jaar geleden ontstond het magazine organisch omdat we graag eerlijke informatie over ouderschap wilde brengen; onafhankelijk van belanghebbenden en zonder naar de mond van lezers te praten. Kort voor de lancering van onze informatieve website besloten we voor een magazine te gaan. Maandelijks zouden we dan een paar teksten plaatsen. Inmiddels doen we dat drie jaar. Ik mag wel zeggen dat ik ontzettend trots ben op al die enthousiaste medewerkers die maand na maand interessante input hebben, columns schrijven vanuit onverwachte invalshoeken en schitterende foto’s maken. Dit alles omdat ze het magazine en de gedachte er achter een warm hart toedragen. Sinds wij actief zijn op social media merken we hoe lezers meedenken, reclame voor ons maken en met goede ideeën komen, fantastisch!

Ik ben onze archieven ingedoken en vond het bericht dat we onze 4000ste bezoeker hadden gehad. Dat was in totaal na bijna een jaar. Inmiddels ontvangen we het driedubbele per maand, waar we heel trots op zijn. Groei en Bloei tot en met! We beginnen vol goede energie aan het komende jaar, samen met iedere die een bijdrage levert en samen met jullie.


Kom naar het Kiindfestival voor klein kindertheater, een biologische markt, huttenbouwen én om met anderen in gesprek te gaan over echte ouderschapsonderwerpen. Wees er op tijd bij, want er zijn slechts 3000 kaarten (we willen het namelijk wel gezellig houden!)


Naam:

Emailadres:

Bericht:

Captcha

[ADVERTENTIE]
Kom naar het Kiindfestival op 19 september! Groene stroom met korting bij United Consumers Het Betere BoerenBed: de meest bijzondere familievakantie. Bewust gezonder bij de groene buik

ZOEK ARTIKELEN