Ook van Kiind: Kiind Festival Opvoeders en huttenbouwers
DELEN:

Plunjezakje trakteren

Deze traktatie bestaat uit een stuk bestek voor een speelkeukentje en rozijntjes in een servetje. Pollepeltjes, gardes, vorkjes, etc... vaak worden ze in setjes verkocht en als je ze apart verwerkt in de traktatie komen de kosten voor het stuk bestek op ongeveer vijftig cent per stuk uit. Dit leuke bestek komt van de Hema. Gebruik rozijntjes die los in een zak verpakt zijn. Dit scheelt afval.

 


Hier kan thuis natuurlijk fanatiek mee 'gekookt' worden door de jarige job

 

traktatie met speelbestek en rozijnenVoor het plunjezakje gebruik je een vrolijk servetje. Deze servetten met boerenruitje zijn gekocht bij de Albert Heijn. Open de servet en knip hem over de vouwlijnen tot vier vierkanten. Leg vervolgens een handje rozijntjes in het midden van het stuk servet. Vouw de punten omhoog en bind een lintje om het servetje, leg hier ook alvast een knoopje in. Het gebruikte lint komt van de Xenos en is in stukjes van twintig centimeter geknipt. Vervolgens knoop je het lintje om het stuk bestek.

 

Voor de presentatie zijn alle lepels en vorkjes in een echte ouderwetse kookpot uit de kringloopwinkel gestopt. Hier kan thuis natuurlijk fanatiek mee 'gekookt' worden door de jarige job, maar hij kan ook als gift voor de klas een aanvulling worden voor het speelkeukentje op school.


Naam:

Emailadres:

Bericht:

Captcha

[ADVERTENTIE]
PandaBaby, wasbare luiers voor een blije bips! www.pandababy.nl Nostalgische geboortekaartjes van Zoetje Ouders Natuurlijk Beurs, bewust natuurlijk van kinderwens tot minimens. Kom naar het Kiindfestival op 19 september! Het Betere BoerenBed: de meest bijzondere familievakantie. Groene stroom met korting bij United Consumers

ZOEK ARTIKELEN

[ADVERTENTIE]