Ook van Kiind: Kiind Festival Opvoeders en huttenbouwers
DELEN:

Plunjezakje trakteren

Online Magazine voor bewuste ouders | Volg Kiind: FacebookTwitter & schrijf in: nieuwsbrief

Deze traktatie bestaat uit een stuk bestek voor een speelkeukentje en rozijntjes in een servetje. Pollepeltjes, gardes, vorkjes, etc... vaak worden ze in setjes verkocht en als je ze apart verwerkt in de traktatie komen de kosten voor het stuk bestek op ongeveer vijftig cent per stuk uit. Dit leuke bestek komt van de Hema. Gebruik rozijntjes die los in een zak verpakt zijn. Dit scheelt afval.

 


Hier kan thuis natuurlijk fanatiek mee 'gekookt' worden door de jarige job

 

traktatie met speelbestek en rozijnenVoor het plunjezakje gebruik je een vrolijk servetje. Deze servetten met boerenruitje zijn gekocht bij de Albert Heijn. Open de servet en knip hem over de vouwlijnen tot vier vierkanten. Leg vervolgens een handje rozijntjes in het midden van het stuk servet. Vouw de punten omhoog en bind een lintje om het servetje, leg hier ook alvast een knoopje in. Het gebruikte lint komt van de Xenos en is in stukjes van twintig centimeter geknipt. Vervolgens knoop je het lintje om het stuk bestek.

 

Voor de presentatie zijn alle lepels en vorkjes in een echte ouderwetse kookpot uit de kringloopwinkel gestopt. Hier kan thuis natuurlijk fanatiek mee 'gekookt' worden door de jarige job, maar hij kan ook als gift voor de klas een aanvulling worden voor het speelkeukentje op school.


Kom naar het Kiindfestival voor klein kindertheater, een biologische markt, huttenbouwen én om met anderen in gesprek te gaan over echte ouderschapsonderwerpen. Wees er op tijd bij, want er zijn slechts 3000 kaarten (we willen het namelijk wel gezellig houden!)


Naam:

Emailadres:

Bericht:

Captcha

[ADVERTENTIE]
De gezinsbeurs voor bewust leven en (op)voeden Bewust gezonder bij de groene buik Kom naar het Kiindfestival op 19 september! Groene stroom met korting bij United Consumers Het Betere BoerenBed: de meest bijzondere familievakantie.

ZOEK ARTIKELEN