Ook van Kiind: Kiind Festival Opvoeders en huttenbouwers
DELEN:

Buitenspeelkeuken: Maak een mud pie kitchen

Online Magazine voor bewuste ouders | Volg Kiind: FacebookTwitter & schrijf in: nieuwsbrief

De buitenspeelkeuken uit het artikel 'Een spannende ontdektuin', ook wel mud pie kitchen genoemd, is een grote hit! Veel ouders maakten een mud pie kitchen of hebben er een die ze graag willen delen met ons. Daarom hieronder een foto-overzicht van al die buitenkeukens ter inspiratie!

Wat verwennen die kleine chefs hun ouders toch. De lekkerste gerechten worden in een handomdraai gemaakt. En wat fijn dat er zoveel kinderen naar hartenlust met de handen in het zand en de modder kunnen wroeten. Laat de zomer maar komen!

Tessa stelde deze mud pie kitchen samen met leuke spulletjes van de rommelmarkt. Haar dochter is dol op kliederen.
Zelf een speelkeuken maken voor buiten

Christels zoon bakt de heerlijkste taarten en soepen in de buitenkeuken die zijn papa voor hem maakte.
Zelf een speelkeuken maken voor buitenOok Sylvia's zoon en dochter zullen deze zomer het ene na het andere taartje bakken. De mud pie kitchen is ook bij hen een groot succes.
Zelf een speelkeuken maken voor buiten

Minipennie kreeg een mud pie kitchen waarop gekrijt kan worden en compleet met zandbak. Op haar blog laat 'Moneypenny' zien hoe ze de keuken gemaakt heeft.

speelkeuken voor buiten maken

Anderhalve uur nadat Rutger deze buitenspeelkeukentips had gelezen, had hij al een prachtexemplaar gebouwd voor zijn dochter. Alle spullen kwamen uit de schuur.

speelkeuken voor buiten maken

"Twee fruitkisten met een afwasbak ertussen, hoe simpel kan het zijn?" mailde Suzan ons, samen met een foto van haar dochter die al flink gekliederd heeft met haar mud pie kitchen.

speelkeuken voor buiten maken Van Cathelijne ontvingen we ook een foto:

mud pie kitchen inspiration

 

Heb je ook mooie foto's van de buitenkeuken van jouw kind? Mail ons via info@kiind.nl of stuur het door via Facebook of Twitter en we plaatsen het in dit inspiratie-overzicht!


Kom naar het Kiindfestival voor klein kindertheater, een biologische markt, huttenbouwen én om met anderen in gesprek te gaan over echte ouderschapsonderwerpen. Wees er op tijd bij, want er zijn slechts 3000 kaarten (we willen het namelijk wel gezellig houden!)

Gemaakt? Laat het zien!


Naam:

Emailadres:

Bericht:

Captcha

Esther Teunissen
Te gek, wat een inspiratie!

[ADVERTENTIE]
De gezinsbeurs voor bewust leven en (op)voeden Bewust gezonder bij de groene buik Kom naar het Kiindfestival op 19 september! Het Betere BoerenBed: de meest bijzondere familievakantie. Groene stroom met korting bij United Consumers

ZOEK ARTIKELEN