Het was moeilijk kiezen, maar de 14 belangrijkste redenen om komende zondag naar het Borstvoedingsfestival te gaan, staan vermoedelijk in dit rijtje. Heb je jouw ultieme reden waarom je gaat gemist? Laat het ons horen. Wij weten ook niet alles.

De 14 meest logische redenen om wel te gaan (dachten wij zo):

1 Je bent zwanger, en echt hartstikke benieuwd naar de nabije toekomst.

2 Je hebt een baby die je graag borstvoeding geeft, en je kan wel wat tips gebruiken van andere moeders, of van een lactatiekundige als Marianne Vanderveen-Kolkena of Gonneke van Veldhuizen-Staas (van Het nieuwe borstvoedingboek). Over je eigen energie met gezonde voeding op peil houden, over wat baby’s allemaal nodig hebben, over verschillende voedingshoudingen en meer.

3 Je hebt een dreumes, peuter of groter kind aan de borst en je wisselt graag ervaring en tips uit met andere voedende moeders.

Houd maar op, ik weet al genoeg! Ik bestel mijn kaartjes nú.

4 Je leest graag artikelen van Kiind en wil graag meer info, meer sfeer of meer lezers van Kiind tegenkomen.

5 Je bent fan van bewust & natuurlijk ouderschap en doet daarin je eigen ding, zoals het bij jou past.

6 Je geniet ervan om met andere best wel gelijkgestemde ouders ontspannen rond te hangen terwijl de kinderen zich vermaken met échte dingen. Hoe tof om te zien dat iedereen de opvoeding anders aanpakt en je tegelijkertijd zoveel moois deelt terwijl je elkaar in je waarde laat.

7 Je hebt vragen over de combinatie van borstvoeding en starten met vast voedsel, en je weet dat Stefan Kleintjes van Eten voor de kleintjes komt. Die kan je er alles over vertellen.

8 Je wil graag meer weten over hoe je de kraamtijd fijn kan inrichten, zodat je echt een optimale start gaat hebben met je baby.

Het programma

9 Je hebt behoefte om na je kraamtijd op een relaxte manier weer wat fitter te worden, je kunt wel wat aanmoediging en tips gebruiken of je hebt gewoon zin in een potje postnatale yoga met je kind in de draagzak.

10 Je hebt vragen over nachtvoedingen & samen slapen.

11 Je zou wel eens een liefdevolle professionele foto van jezelf met je kind aan de borst willen laten maken.

12 Je kent het Kiindfestival en je kan niet wachten om jezelf en je gezin in die vrolijke sfeer onder te dompelen, met huttenbouwen, heerlijke biologische hapjes, de Wobbel-playground, vuurtje stoken, open minded mensen ontmoeten, kennis opsnuiven over vitale voeding voor jezelf en je kind, en met nieuwe inspiratie weer naar huis te gaan.

13 Je hebt gewoon zin om fijne duurzame babydingen te shoppen.

14 Je bent de partner van een vrouw die op een van de bovenstaande punten met ‘ja’ antwoordt.

Een uitgebreid overzicht van het programma en de markt vind je hier.

Zien we je daar? Er zijn nu nog tickets! Als je snel bent tenminste.

Fotografie door de prachtige Nina Olivari

13 dingen die je kunt doen terwijl je borstvoeding geeft

GRATIS EDITIE KIIND

Lees Kiind lekker gratis. Download editie THUIS! Vol tips om het thuis gezelliger te maken en een paar fijne cocoonweken te hebben.

Je ontvangt meteen ook de nieuwsbrief vol inspiratie - waarvoor je je ieder moment kunt uitschrijven.

Het is gelukt, we gaan een mail naar je typen! (check ook je spamfolder)

0