14 redenen om naar het Borstvoedingsfestival te gaan

door Nelleke Bos

Het was moeilijk kiezen, maar de 14 belangrijkste redenen om komende zondag naar het Borstvoedingsfestival te gaan, staan vermoedelijk in dit rijtje. Heb je jouw ultieme reden waarom je gaat gemist? Laat het ons horen. Wij weten ook niet alles.

De 14 meest logische redenen om wel te gaan (dachten wij zo):

1 Je bent zwanger, en echt hartstikke benieuwd naar de nabije toekomst.

2 Je hebt een baby die je graag borstvoeding geeft, en je kan wel wat tips gebruiken van andere moeders, of van een lactatiekundige als Marianne Vanderveen-Kolkena of Gonneke van Veldhuizen-Staas (van Het nieuwe borstvoedingboek). Over je eigen energie met gezonde voeding op peil houden, over wat baby’s allemaal nodig hebben, over verschillende voedingshoudingen en meer.

3 Je hebt een dreumes, peuter of groter kind aan de borst en je wisselt graag ervaring en tips uit met andere voedende moeders.

Houd maar op, ik weet al genoeg! Ik bestel mijn kaartjes nú.

4 Je leest graag artikelen van Kiind en wil graag meer info, meer sfeer of meer lezers van Kiind tegenkomen.

5 Je bent fan van bewust & natuurlijk ouderschap en doet daarin je eigen ding, zoals het bij jou past.

6 Je geniet ervan om met andere best wel gelijkgestemde ouders ontspannen rond te hangen terwijl de kinderen zich vermaken met échte dingen. Hoe tof om te zien dat iedereen de opvoeding anders aanpakt en je tegelijkertijd zoveel moois deelt terwijl je elkaar in je waarde laat.

7 Je hebt vragen over de combinatie van borstvoeding en starten met vast voedsel, en je weet dat Stefan Kleintjes van Eten voor de kleintjes komt. Die kan je er alles over vertellen.

8 Je wil graag meer weten over hoe je de kraamtijd fijn kan inrichten, zodat je echt een optimale start gaat hebben met je baby.

Het programma

9 Je hebt behoefte om na je kraamtijd op een relaxte manier weer wat fitter te worden, je kunt wel wat aanmoediging en tips gebruiken of je hebt gewoon zin in een potje postnatale yoga met je kind in de draagzak.

10 Je hebt vragen over nachtvoedingen & samen slapen.

11 Je zou wel eens een liefdevolle professionele foto van jezelf met je kind aan de borst willen laten maken.

12 Je kent het Kiindfestival en je kan niet wachten om jezelf en je gezin in die vrolijke sfeer onder te dompelen, met huttenbouwen, heerlijke biologische hapjes, de Wobbel-playground, vuurtje stoken, open minded mensen ontmoeten, kennis opsnuiven over vitale voeding voor jezelf en je kind, en met nieuwe inspiratie weer naar huis te gaan.

13 Je hebt gewoon zin om fijne duurzame babydingen te shoppen.

14 Je bent de partner van een vrouw die op een van de bovenstaande punten met ‘ja’ antwoordt.

Een uitgebreid overzicht van het programma en de markt vind je hier.

Zien we je daar? Er zijn nu nog tickets! Als je snel bent tenminste.

Fotografie door de prachtige Nina Olivari

13 dingen die je kunt doen terwijl je borstvoeding geeft

Boekentips

Word lid

In onze fijne online community verbind je met gelijkgestemden

Verder lezen

Het Kiindfestival was een feest voor het hele gezin!

Het Kiindfestival was een feest voor het hele gezin!

Het zwoegen en zweten was het ruimschoots waard toen we het feestje op 19 september eindelijk met julllie allemaal konden vieren! Nelleke Bos was ook op bezoek en schreef over het Kiindfestival. Leuker konden wij het niet zeggen! Wil je volgend jaar ook komen? Zorg...

In beeld: Release van het tijdschrift Kiind!

In beeld: Release van het tijdschrift Kiind!

Het blad is uit en bestaat nu dus! Zie hier het verslag van de release door hoofdredacteur Sandii Zachte met vooral heel veel beeld van Kiindfotograaf Marije Denekamp. Zoals beloofd startten we de dag met een Pop-up Potluck Picknick. Met superswingende muziek van...

Uitpakken geblazen: Kiind is gearriveerd!

Uitpakken geblazen: Kiind is gearriveerd!

Het tijdschrift Kiind is gearriveerd! Sandii met peuter en Nelleke pakken uit. Een verslag in beeld. Wat zit er in die doos? Daar issie! Het bestaat nu écht. En je kunt er zowaar in bladeren! Dit was gisteren. En dan begint het echte werk. Francien de webwinkeldame...

De eerste editie van het tijdschrift Kiind is af!

De eerste editie van het tijdschrift Kiind is af!

Het tijdschrift is af, klaar! We kunnen er nu niets meer aan doen. We hebben keihard geschreven, bloedfanatiek gefotografeerd en vormgegeven tot we een ons wogen en nu is het uit onze handen. De digitale versie van het tijdschrift is naar de drukker gestuurd en vást...

Klaar om uit je comfortzone te stappen?

Klaar om uit je comfortzone te stappen?

Uit je comfortzone stappen, daar heb je vaak een zetje voor nodig. Immers: je comfortzone is niet voor niets jouw meest ontspannen plek. Toch wil je er weleens uit, want de wereld lonkt. Daarbuiten wacht avontuur, gekkigheid, nieuwe inzichten, bezieling. Moet je eerst...

LEES GRATIS HET INTERVIEW MET ALFIE KOHN

Het interview met de grondlegger van het onvoorwaardelijk opvoeden in je mailbox? Je ontvangt meteen ook de Kiindnieuwsbrief vol inspiratie (uitschrijven mag).

Het is gelukt, we gaan een mail naar je typen! (check ook je spamfolder)

0