HYPNOBIRTHING

Wil je je goed voorbereiden op de bevalling van je baby? Wil je vol vertrouwen bevallen? Wil je weten wat voor veel vrouwen goed werkt tijdens de bevalling? Dan is deze cursus een aanrader!

Pijnvrij bevallen? Ja het kan. Maar dat is volgens Jolanda van Yes Hypnobirthing niet het belangrijkste. Zij leert je hoe je de regie kunt pakken. Dat je trots kunt zijn op jezelf, hoe de bevalling ook verloopt. Dat je vertrouwen hebt in het proces en in jezelf. En dat begint al tijdens de zwangerschap. Door jezelf goed voor te bereiden en dit mee te nemen naar je bevalling. Sterker nog, als je vertrouwen hebt in je bevalling en als je daar trots op bent, dan neem je dit ook mee naar je kraamtijd.

Je leert tijdens de cursus hoe weeën werken, hoe je het meest effectief ademhaalt tijdens de bevalling, hoe je baby zich door je bekken beweegt en welke houdingen daarbij ondersteunend zijn, hoe je een geboorteplan kunt opstellen, en heel veel tips en tools.


Over Jolanda
‘In 2015 heb ik “De GeboortePartner/YES ZWANGER” opgericht. Zwangerschap en baby’s hebben altijd al mijn interesse gehad. Na mijn eigen zwangerschappen heb ik het gevoel gehad meer met deze passie te willen doen. Aanstaande moeders te willen bijstaan. Een vriendin vertelde mij toen over een Doula. Hier had ik echt nog nooit van gehoord, zelfs na meerdere bevallingen niet! Totdat ik erover ging lezen en ik wist: DIT BEN IK!

Dit was een gevoel dat helemaal vanuit mijn tenen kwam. Dus heb ik mij direct ingeschreven voor de doula opleiding. Sindsdien is mijn interesse uitgegroeid tot een ware passie. Hoe meer ik over het proces van zwangerschap en geboorte te weten kom, hoe bijzonderder het is. Ook al is het iets van alledag, voor de aanstaande moeder én de vader is het een unieke beleving. Inmiddels noem ik mezelf maar gepassioneerd geboortewerker.’

 ALLES OP EEN RIJTJE 

  • Online zwangerschapscursus Hypnobirthing van 6 modules
  • Bonusmodule ‘Wat als?’
  • Bonusmodule ‘Yes de baby is er! Wat nu?’
  • In totaal meer dan 10 uur aan informatie!
  • Toegang tot besloten community met feedback en support
  • Om de 3 weken een live vraag en antwoord waarbij je je vragen over jouw persoonlijke situatie kunt stellen
  • Persoonlijke steun per whatsapp/email tijdens en na de cursus

Als Kiind-abonnee mag je deze cursus met 10% korting meepakken! Jouw code die je hiervoor kunt gebruiken, zit in je mail.
Nog geen abonnee? Dat kan hier in een handomdraai.

 € 129,00 

 € 129,00 

GRATIS EDITIE KIIND

Lees Kiind stiekem lekker gratis. Download editie THUIS! Je ontvangt meteen ook de nieuwsbrief vol inspiratie - waarvoor je je ieder moment kunt uitschrijven.

Het is gelukt, we gaan een mail naar je typen! (check ook je spamfolder)

0