STEL DE SEKSUELE OPVOEDING VAN JE KIND NIET UIT

EEN OPLOSSING VOOR DE 7 GROOTSTE PROBLEMEN WAAR ELKE OUDER MEE TE MAKEN HEEFT
Het programma van Naomi Maakt Bespreekbaar is zo ontworpen dat het de 7 meest gehoorde weerstanden van ouders, als het gaat over praten met je kind over seksualiteit, kan oplossen.

Is dit herkenbaar voor je?

  • ‘Ik heb nooit seksuele opvoeding van m’n ouders gehad, waar begin ik?’
  • ‘Ik weet niet op welke leeftijd ik moet beginnen en met wat.’
  • ‘Maak ik m’n kind niet te wijs?’
  • ‘Maak ik m’n kind niet bang en pak ik het zorgeloos kind zijn niet af?’
  • ‘Bij sommige seksuele vragen weet ik echt niet hoe ik moet reageren.’
  • ‘Kinderen weten alles al via school en internet.’
  • ‘Kinderen vinden het stom om met hun ouders te praten over seksualiteit.’
 
Als dit je bekend in de oren klinkt, maak je niet druk – je bent niet alleen. Het is mijn missie om ouders te helpen bij het bespreekbaar maken van seksualiteit binnen het gezin. En het leuke is dat het op een ontspannen en leuke manier kan, zonder in de ‘kramp te schieten’.

 

 ALLES OP EEN RIJTJE 

  • Een Besloten Ledenomgeving met daarin 11 Modules, bestaande uit video’s, ‘hand-outs’ en links naar meer diepgaande informatie of bronnen. Een compleet programma dat je helpt om jouw kind(eren) ‘seksueel bewust’ te maken.
  • Werkboek voor ouders: Met het 40 pagina’s tellende werkboek weet je zeker dat je de kennis uit de video’s gaat toepassen, dat je Seksualiteit echt bespreekbaar maakt.
  • Persoonlijk contact: Tijdens de opvoeding van je kind krijg je te maken met onzekerheden, met vragen over de seksuele opvoeding van je kind. Dingen die net even anders zijn dan de theorie. In de Besloten Facebook Groep die hoort bij de deelnemers van mijn programma geef ik samen met mijn team en andere ouders antwoord op jouw vragen. Ook de laatste nieuwe inzichten en actualiteiten deel ik met je.

Als Kiind-abonnee mag je deze cursus met 10% korting meepakken! Jouw code die je hiervoor kunt gebruiken, zit in je welkomstmail.
Nog geen abonnee? Dat kan hier in een handomdraai.

 € 197,00 

Over Naomi

‘Mijn naam is Naomi Dessaur en samen met mijn man Stijn en onze twee jonge dochters woon ik in Voorburg. We werken beiden met veel plezier en dragen samen zorg voor onze kinderen en het huishouden. We zijn een modern gezin. Het veilig en gezond groot brengen van onze meiden, zien wij als onze belangrijkste taak. We helpen en ondersteunen ze bij hun fysieke, mentale en emotionele ontwikkeling. We geven ze de ruimte die nodig is om zich te ontwikkelen tot gezonde zelfstandige en onafhankelijke vrouwen. 

 
Mijn professionele loopbaan kreeg rond mijn achttiende jaar een concretere vorm. Naast mijn studie maatschappelijk werk en dienstverlening was ik vrijwilliger bij de kindertelefoon. Daar sprak ik wekelijks met kinderen die in lastige en soms hele onveilige situaties verkeerden. Na mijn studie startte ik mijn loopbaan bij Bureau Jeugdzorg waar ik als maatschappelijk werker met kinderen in zorgelijke situaties te maken kreeg. Het leed greep mij aan en mijn missie werd steeds helderder.
 
In 2009 besloot ik te stoppen bij Bureau Jeugdzorg en tot 2011 werkte ik als coördinator in de aanpak kindermishandeling. Al in 2008 startte ik mijn eigen bedrijf. Binnen Dessaur Trainingen, ondersteun ik al jaren aandachtfuntionarissen en professionals bij het signaleren, bespreekbaar maken en handelen wanneer kinderen en hun ouders in zorgelijke situaties verkeren en hulp nodig hebben. Dit doe ik door het geven van inhoudelijke trainingen en te spreken op congressen en symposia. Daarnaast deel ik al jaren veel informatie over de thema’s kindermishandeling, huiselijk geweld en seksueel misbruik bij kinderen. Het zijn zware thema’s die mij echt aangrijpen. Juist daarom zie ik het meer als een missie dan als mijn werk. 
 
Mijn missie: Bijdragen aan een veilige wereld voor kinderen.’

 € 197,00 

GRATIS EDITIE KIIND

Lees Kiind stiekem lekker gratis. Download editie THUIS! Je ontvangt meteen ook de nieuwsbrief vol inspiratie - waarvoor je je ieder moment kunt uitschrijven.

Het is gelukt, we gaan een mail naar je typen! (check ook je spamfolder)

0