ONTDEK EN KIES LIEVELINGSGEVOELENS

Een goede relatie met je kind vormt zich, als jij als mens in goede relatie bent met jezelf.
Creëer een nieuw verhaal voor je gezin, waarin jij en je kind ruimte hebben te zijn, groeien en plezier te hebben. Want waar je aandacht aan geeft, kan groeien.

Wat is ‘Ontdek en kies lievelingsgevoelens’?
‘Ontdek en kies lievelingsgevoelens’ is een zelfstudieprogramma dat je leert wat lievelingsgevoelens zijn, wat ze voor jou en je kind kunnen betekenen, hoe je gevoelens welkom heet en liefdevolle woorden kiest voor je kind.

Het programma ‘Ontdek en kies lievelingsgevoelens’ is voor jou als je geen energie meer hebt voor de woede en dagelijkse stress met je geliefde over de taal die binnenkomt in je gezin. Als je je moe voelt van de strijd die jullie voeren. Als je verder wilt met de gevoelens die er bij jou zijn, nu je kind zo spiegelt wat er nodig is in jullie gezin. Als je ziet dat de dromen die je had voor jou en je gezin nu geen plek en aandacht hebben. In dit programma vind je de structuur en inhoud om woorden en dromen vorm te geven in jullie gezin.

De woorden die je kiest steunen de innerlijke stem van je kind en laten ruimte voor wie je kind werkelijk is. Gebruik de woorden die de kwaliteiten van jou en je kind weerspiegelen en jullie relatie met plezier voedt. Je zegt gedag tegen woorden en oude verhalen waarin jij je alleen voelt staan en niet weet hoe je moet handelen.

Marianne Oude Nijhuis is orthopedagoog en coach, en maakt het programma dat jou tijd geeft te dromen over wat je het liefste wilt, voor jezelf èn je kinderen, je maakt recepten voor je lievelingsgevoelens èn schrijft een nieuw verhaal om vreugdevol deel te nemen aan het leven met je kinderen, voor de komende 4 seizoenen.

Iedere vrijdag om 9:15 is Marianne live op Instagram, zodat je haar en haar werk al kunt leren kennen.

 ALLES OP EEN RIJTJE 

  • Je kijkt terug en viert hoe je kinderen zich de afgelopen vier seizoenen hebben ontwikkeld.
  • Je herinnert je de woorden, zinnen, verhalen, mensen, voorouders, momenten, plekken en ontmoetingen die het verhaal van je gezin gevormd hebben het afgelopen jaar. Je gebruikt de (schrijf-)oefeningen om te beseffen wat jullie goed heeft gedaan èn de woorden en patronen te ontdekken die gebruik maken van oude systemen, overtuigingen en beelden van angst, schaamte, schuld. Je laat verhalen gaan die jullie niet verder helpen. Je opent een nieuw jaar met je kinderen waarin plezier, gemak, kracht en liefde jullie de weg zullen wijzen.
  • Je maakt de kwaliteiten en lievelingsgevoelens van je kinderen, jezelf en je gezin zichtbaar. Je droomt over simpele avonturen die je wilt beleven en tot leven wilt brengen. Je schrijft een intentie voor je gezin voor de komende 4 seizoenen waarin ieder kind ruimte heeft te zijn, groeien, plezier te hebben, vriendschappen te ontwikkelen en onderhouden, sporten, muziek maken, nieuwe dingen te leren en spelen.

Als Kiind-abonnee mag je deze cursus met 10% korting meepakken! Jouw code die je hiervoor kunt gebruiken, zit in je mail.
Nog geen abonnee? Dat kan hier in een handomdraai.

 € 125,00 

Review van een Kiindlezer:

‘Ons verhaal was lange tijd een verhaal van gebrek aan vertrouwen. Ik heb, door het schrijven, nieuwe stappen en dit mooie programma, durven kiezen waar we energie van krijgen. Andere dingen hebben we op een mooie wijze afgesloten. Want alles is er en het is tijd om ons weer heel te voelen.

Ik realiseer me nu, en ook de kinderen, dat ruimte geven dat iets spannend voelt, veel fijner is. Zonder dat je daardoor een stap terug moet nemen. Als iets echt belangrijk voor je is, kun je, hoe spannend het ook voelt, uit vertrouwen handelen. Er staat nu een heel nieuw verhaal, waarin er genoeg ruimte is te doen wat ik wil, voor mezelf, voor de kinderen, voor ons gezin.’

Inge woont met haar gezin in een klein dorp, aan een rivier, waarin ze zwemmen. Ze leest nu buiten op de kussens aan haar kinderen voor en staart ‘s avonds, met z’n tweeën, met een wijntje naar de vlammen van hun kampvuur.

 € 125,00 

GRATIS EDITIE KIIND

Lees Kiind stiekem lekker gratis. Download editie THUIS! Je ontvangt meteen ook de nieuwsbrief vol inspiratie - waarvoor je je ieder moment kunt uitschrijven.

Het is gelukt, we gaan een mail naar je typen! (check ook je spamfolder)

0