LIEVER DE LIEFDE

Meer verbinding ervaren tussen jullie twee.

Het samen weer leuk hebben.

Voelen dat je niet alleen vader en moeder bent, maar ook geliefden.

Dat is wat je wilt. Maar hoe doe je dat?

Wendy van Dam en haar man Jeroen de Jong (Praktijkvader, je kent hem vast van zijn columns voor Kiind) verzorgen deze verbindende cursus:

De relatie met je partner is de belangrijkste relatie in je leven. Je kinderen komen bij je, maar gaan na een tijdje weer weg. Je partner blijft – als het goed is. En daarom loont het om te blijven zoeken naar het plezier, de verbinding en de liefde tussen jullie twee. Niet straks als de kinderen op school zitten of als ze het huis uit zijn. Maar nu.

Investeren in je relatie hoeft niet altijd te gaan over hard werken, zware gesprekken en grote drama’s. Liever de Liefde! gaat over zoeken naar het gemak, het plezier, het avontuur en de vonk die er gewoon is tussen jullie.

 ALLES OP EEN RIJTJE 

  • Vandaag nog meer plezier en verdieping in je relatie
  • Je volgt de training op jouw moment, vanuit huis
  • Je gaat anders kijken naar jezelf, je partner en jullie relatie
  • Je gaat anders denken over jezelf, je partner en jullie relatie
  • Je gaat jezelf, je partner en jullie relatie anders ervaren
  • En daardoor ga je anders met elkaar en alles wat er in jullie relatie gebeurt om. En dat gaat het echte verschil maken

Als Kiind-abonnee mag je deze cursus met 10% korting meepakken! Jouw code die je hiervoor kunt gebruiken, zit in je mail.

Nog geen abonnee? Dat kan hier in een handomdraai.

 € 67,00 

 

‘Liever de Liefde!’ heeft mij weer dichterbij bij mijn vrouw gebracht. Het was een echte wake-up-call. Ik besef opnieuw dat ik echt dol op haar ben en dat het niet gek is om dat te uiten. Het was fijn om te ervaren dat je niet de enige bent die het soms niet weet of voor elkaar krijgt. De frisse blik en energie van Jeroen en Wendy zijn een grote kracht. Zonder dat ze er veel moeite voor hoeven doen onstaat er een veilige sfeer waarin veel mooie dingen gebeuren. – Dennie

 € 67,00 

0