POWERMAMA: VOOR MEER ENERGIE, RUST EN KRACHT

Ben jij op zoek naar balans? Vind je het moeilijk om naast alle ballen hooghouden, het organiseren van huishouden, werk, gezin, familie, sociaal leven, ook nog tijd te vinden voor jezelf? Om goed voor jezelf te zorgen. Om gewoon te zijn. En te genieten van alles wat er al is?

Dan kan programma Powermama jou enorm helpen!

Je bent namelijk niet alleen, en je hoeft het ook niet alleen te doen. Samen kom je altijd verder.

Nanne Hogeland heeft met hart en ziel aan dit programma gewerkt, samen met haar team van een gedragskundige, Pilatesdocent, vormgever en cameravrouw en het programma is superwaardevol voor elke moeder die graag meer rust, geluk en energie wil.

In het online programma van tien weken krijg jij inzichten en praktische tips om weer in balans te komen. Zodat je weer vanuit je kracht kunt leven.

Alleen nog t/m 11 januari 2019!

 ALLES OP EEN RIJTJE 

  • Elke week twee Pilateslessen, die je thuis kunt volgen op een moment dat het jou uitkomt. De Pilateslessen worden gegeven door de allerleukste docent Annemieke Wauters.
  • Elke week verschillende modules waarin Nanne Hogeland op video tips geeft voor een gezonde hormoonbalans, omgaan met perfectionisme, goed eten, dankbaarheid en slaap.
  • Vier interviews met inspirerende vrouwen, waarin zij hun gouden regels van een gelukkig leven als mama met jou delen. Nanne sprak met Wendy van Zon, Mariska Wimmers, Mirjam van der Zouw en Yvette Visser. Het zijn inspirerende dames die met zoveel liefde terugkijken op hun eigen lessen. De interviews helpen je om te reflecteren op je eigen leven. Maak je de keuzes die je echt gelukkig maken?
  • Digitaal werkboek met praktische opdrachten en inspirerende vragen.
  • Het programma start (en voor de laatste keer) op 11 januari 2019.
 

Als Kiind-abonnee mag je deze cursus met 10% korting meepakken! Jouw code die je hiervoor kunt gebruiken, zit in je mail.
Nog geen abonnee? Dat kan hier in een handomdraai

 € 97,00 

 € 97,00 

0