APPELPARADE 

LISSERBROEK
9 en 10 juni

 ALLES WAT JE MOET WETEN 

Tijdens het Pinksterweekend doen we mee met het organiseren van de Appelparade op de Olmenhorst! Fruitteeltbedrijf de Olmenhorst wil mensen inspireren tot een duurzamer leefstijl. Nou, wij ook. Dit festival voor het gezin in Lisserbroek willen we graag samen met jou vergroenen. Met echte Kiindelementen als een groene markt, muziek, huttenbouwen, broodjes bakken, workshops en veel mogelijkheden om elkaar te ontmoeten!

 PROGRAMMA 

Kiindtent

Kom met ons kletsen in de Kiindtent! Bij ons kun je ook: meedoen aan een eetbare plantenwandeling, een workshop babygebaren volgen, knutselen met Jet van JETPAQ, een workshop ‘ontspannen zwanger’ volgen en natuurlijk ons nieuwste boek ‘Wat baby’s nodig hebben’ kopen of lid worden van Kiind met voordeel. Ook kun je bij ons neerploffen voor een gesprek of om je kleintje te voeden.

Struinen over de parade

Verder zijn er op de Appelparade fijne bandjes, kun je met je kinderen een kasteel bouwen, genieten van poppentheater, ponyrijden, een duurzame modeshow bekijken en meer. Kijk in het Facebookevenement voor de nieuwste updates!

 PRAKTISCH 

Wanneer en hoe laat?

9 en 10 juni 2019, 10.00 – 18.00 uur

Waar?

De Appelparade vindt plaats in het groene gras, tussen de appel- en perenbomen, op landgoed De Olmenhorst.
Lisserweg 481
2165 AS Lisserbroek

Hoe kom ik daar?

De Olmenhorst is eenvoudig te bereiken per auto. Parkeren kost 3 euro.

Download hier de routebeschrijving

Het OV rijdt niet tijdens Pinksteren maar er is een pendel geregeld! De pendel vertrekt vanaf station Nieuw-Vennep voor 4 euro per persoon.

Waar koop ik mijn ticket?

Je tickets bestel je het handigst van tevoren, dat kan hier.

Hoeveel kost een kaartje?

  • Volwassenen betalen 7,50 euro
  • Kinderen 4-12 jaar: 2,50 euro 
  • Kinderen 0-3: gratis
  • Honden: gratis

Voor welke leeftijd is het festival geschikt?

De Appelparade is een echt familiefestival. Er zijn activiteiten voor alle leeftijden en het terrein is heel kindvriendelijk.

0