APPELPARADE 

GEANNULEERD

LISSERBROEK
31 mei en 1 juni

 ALLES WAT JE WIL WETEN 

Tijdens het Pinksterweekend doen we mee met het organiseren van de Appelparade op de Olmenhorst! Fruitteeltbedrijf de Olmenhorst wil mensen inspireren tot een duurzamer leefstijl. Nou, wij ook. Dit festival voor het gezin in Lisserbroek willen we graag samen met jou vergroenen. Met echte Kiindelementen als een groene markt, muziek, huttenbouwen, broodjes bakken, workshops en veel mogelijkheden om elkaar te ontmoeten!

 PROGRAMMA 

Kiindtenten

Bij ons kun je tijdens de Appelparade in één van de Kiindtenten meedoen aan verschillende toffe workshops, langskomen om te kletsen of  om even rustig je kleintje te voeden. Wil jij graag een workshop geven in een van onze tenten? Super leuk! Geef je hier op.

Struinen over de parade

Kom verder op de Appelparade luisteren naar fijne bandjes, met je kinderen aan een heus kasteel bouwen, ponyrijden, knutselen met groenten, skelter rijden, een plantenwandeling maken of gewoon lekker struinen over de duurzame markt en biologisch lekkers snoepen. 

 PRAKTISCH 

Wanneer en hoe laat?

31 mei en 1 juni 2020, 10.00 – 18.00 uur

Waar?

De Appelparade vindt plaats in het groene gras, tussen de appel- en perenbomen, op landgoed De Olmenhorst.
Lisserweg 481
2165 AS Lisserbroek

Hoe kom ik daar?

De Olmenhorst is eenvoudig te bereiken per auto. Parkeren kost 3 euro.

Download hier de routebeschrijving

Het OV rijdt niet tijdens Pinksteren maar er is een pendel geregeld! De pendel vertrekt vanaf station Nieuw-Vennep voor 4 euro per persoon.

Waar koop ik mijn ticket?

Je tickets bestel je het handigst van tevoren, dat kan hier.

Hoeveel kost een kaartje?

  • Volwassenen betalen 10 euro
  • Kinderen 4-12 jaar: 4 euro 
  • Kinderen 0-3: gratis
  • Honden: gratis

Voor welke leeftijd is het festival geschikt?

De Appelparade is een echt familiefestival. Er zijn activiteiten voor alle leeftijden en het terrein is heel kindvriendelijk.

GRATIS EDITIE KIIND

Lees Kiind stiekem lekker gratis. Download editie THUIS! Je ontvangt meteen ook de nieuwsbrief vol inspiratie - waarvoor je je ieder moment kunt uitschrijven.

Het is gelukt, we gaan een mail naar je typen! (check ook je spamfolder)

0