Beeld: Daan de Launey

Zo bereid je je kind voor op de vakantie

Waaah, wat kunnen de laatste weken voor de vakantie stressvol en druk zijn! Gelukkig hebben trainers Mirjam Hegger en Tischa Neve tips voor ons.

Vandaag is dag 3 van de Vakantieboost waarin we je meenemen rondom het thema Vakantievoorbereiding.

Dag 1 vind je hier
Dag 2 vind je hier

Vandaag staan we stil bij de voorbereiding van jezelf én je gezin voor de vakantie. Tijd om na te denken over de voorbereiding dus! Want een goede voorbereiding… je weet wel.

In de eerste video  geeft Tischa jou 3 tips voor een goede voorbereiding van je kind(eren). Je kunt als werkblad vandaag de Aftelkalender downloaden. Daarnaast kun jij helemaal gratis een aantal pagina’s uit onze eigen favoriete vakantieboek ‘Vakantieklets’ downloaden!

Daarna geeft Mirjam jou in een video 5 tips om zelf relaxed op vakantie te gaan.

Deze driedaagse vakantieboost gaat helemaal over Vakantievoorbereiding. Als jij niet alleen alle ins en outs wilt weten rondom de vakantievoorbereiding, maar als je je ook meer tips en begeleiding willen over een relaxte reis naar je vakantiebestemming, hoe je het gezellig houdt tijdens de vakantie en hoe je de kinderen weer in het gareel krijgt als ze weer bijna naar school gaan. Dan kun je meedoen aan ons Vakantieprogramma met een speciale Kiindkorting. Ga naar leukerenrelaxterthuis.nl/kiind 

Even op een rij wat je vandaag Dag 3 gaat doen:

  • Bekijk de video Deel 1 van Tischa
  • Download de Aftelkalender en hang deze op een duidelijk zichtbare plek op in huis
  • Bekijk de video Deel 2 van Mirjam
  • Als bonus kun je een aantal pagina’s uit ons favoriete vakantieboek ‘Vakantieklets’ downloaden

Succes!