Beeld: Jannie Spruit

Cadeaukaartjes om te downloaden

Met een hoop virtueel kabaal ging de nieuwe website van Kiind Magazine vorige maand online. Zowel via de Facebookpagina als op Twitter via de hashtag #kiindNL was het feestpubliek in grote getale aanwezig: #kiindNL werd urenlang trending topic!

 

Om negen uur ‘s avonds ging de website met veel kabaal online en er volgde een persconferentie met een knipoog op Twitter. Er werden Twitterstraatinterviews gehouden met lezers en er was vooral veel borrelpraat. Door middel van een speurtocht op de website was een draagdoek te winnen. 


Als dank, omdat ook jij het magazine tot een succes maakt!

Dat feestvieren best virtueel kan, bewijzen de reacties: 

“Normaal gesproken ben ik fashionably late, maar voor dit fuifje zit ik gewoon keurig netjes op tijd op de bank, de feesttoetertjes al in de aanslag. Spannend!”

“Weet je wat, ik geef een rondje! Iemand wat drinken?”

“Weet iemand hier waar de toiletten zijn??”

“Verlaat enigszins zwalkend en burpend het feest. Die auberginechips vallen behoorlijk zwaar en die biobubbels stijgen naar mijn hoofd.”

“Zo. Ik vond het gezellig, maar ik ga nu even rustig mijn favo digitale tijdschrift lezen…toedels allemaal!”

 

Kiind Magazine had ook een cadeautje, ontworpen door huisvormgever Jannie Spruit. Als dank, omdat ook jij het magazine tot een succes maakt! Je kunt het hier nogmaals downloaden. Mooi voor aan een zelfgemaakt cadeau!

 

Download de cadeaukaartjes.