Contact :: Redactioneel

We werken met een vast team van schrijvers en beeldmakers, echt op zoek zijn we dus niet. Maar heb je het idee dat jij echt in dat team hoort? Laat je talent bij ons zien.

Tekstschrijver
Wil je jouw schrijftalent terug zien in ons tijdschrift of op onze blog? Mail dan het volgende via ons formulier:
1. Een of twee teksten waarvan jij vindt dat ze 1-op-1 in ons tijdschrift/op de blog zouden passen. Zowel qua inhoud als qua stijl.
2. Je gegevens.

Beeldmaker
Heb jij een uitzonderlijk gevoel voor een warme sfeer op een stoere manier in beeld te brengen? Mail dan het volgende via ons formulier:
1. Twee beelden waarvan jij vindt dat ze 1-op-1 in ons tijdschrift/op de blog zouden passen. Zowel qua inhoud als qua stijl.
2. Je gegevens.

Open sollicitatie
Heb je een ander talent? We zijn op dit moment niet op zoek, maar je kan altijd laten weten wat jou tot een perfecte aanvulling van het kiindteam maakt. Wees duidelijk en compleet en mail via ons formulier.

Persoonlijk verhaal
Wil je een verhaal met ons delen? Dat kan je op dit formulier met ons delen. Mochten we je verhaal passend vinden bij Kiind dan zul je die op termijn kunnen teruglezen bij Kiind. We handelen dit eens in de zoveel tijd af om onze werkdruk onder controle te houden. We vertrouwen op je begrip!

Andere vraag?

Heb je een andere vraag voor Kiind? Klik op een van onderstaande iconen en vind het antwoord of ontdek hoe je het beste contact met ons op kan nemen.

Meer weten over Kiind? Hier vind je alles over ons.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ben altijd op de hoogte!

GRATIS EDITIE KIIND

Lees Kiind stiekem lekker gratis. Download editie THUIS! Je ontvangt meteen ook de nieuwsbrief vol inspiratie - waarvoor je je ieder moment kunt uitschrijven.

Het is gelukt, we gaan een mail naar je typen! (check ook je spamfolder)

0