Samenwerken met Kiind

We schrijven zinvolle artikelen (op kiind.nl) en creëren nuttigs (zoals ons alleenvoorleden-communityplatform Kiindspeeltuin) in de hoop de wereld een pietsie mooier te maken. Om dat zinnigs te kunnen blijven maken, werken we samen met adverteerders.

Alleen met adverteerders die volledig aansluiten bij onze duurzame visie.

Hoor jij bij Kiind?

 • Bestaat jouw bedrijf ook om de wereld mooier te maken?
 • Heb jij een helder beeld bij hoe Kiind en jouw bedrijf elkaar kunnen versterken?
 • En weet je zeker dat jouw bedrijf geen schade toebrengt aan mens en planeet?

Dan klinkt samenwerken als de enige logische stap!

Lezers en leden van Kiind kunnen ervan op aan dat bedrijven die bij ons adverteren duurzaam zijn én door Kiind gewaardeerd worden. Dat maakt adverteren bij ons heel effectief.

Kiindlezers en -leden staan bewust in het leven en kopen graag eerlijke producten met weinig of geen milieu-impact voor hun kinderen en henzelf. Gewoon, omdat dat logisch is. Ook richten wij ons op onderwijs, zorg, media, kunst en cultuur. Bedrijven uit die sectoren zijn ook meer dan welkom bij Kiind!

De opties:

  1. Regel hier easypeasy zelf een struintip: 1 maand je advertentie op kiind.nl voor maar € 75, kies 3 maanden voor € 175 (22% korting t.o.v. het maandtarief) of een heel jaar voor € 450 (50% korting).

  2. Meld je via dit handige formulier als je wil samenwerken zonder te adverteren.

  3. Schrijf je in een wip in voor partnermails en blijf op de hoogte.

  4. Bestel 30, 50 of 100 Kiindtijdschriften voor een prikkie. Om uit te delen!

  Samenwerken?

  Wil je op de hoogte blijven van onze plannen zodat we mogelijk kunnen samenwerken? Meld je hier aan. We mailen alleen als het zinnig is, beloofd!

  GRATIS EDITIE KIIND

  Lees Kiind stiekem lekker gratis. Download editie OER! Je ontvangt meteen ook de nieuwsbrief vol inspiratie - waarvoor je je ieder moment kunt uitschrijven.

  Het is gelukt, we gaan een mail naar je typen! (check ook je spamfolder)

  0