Samenwerken met Kiind

We schrijven zinvolle artikelen (op kiind.nl) en creëren nuttigs (zoals ons alleenvoorleden-communityplatform Kiindspeeltuin) in de hoop de wereld een pietsie mooier te maken.

Om dat zinnigs te kunnen blijven maken, werken we samen met adverteerders. Alleen met adverteerders die volledig aansluiten bij onze duurzame visie. En we werken graag samen met experts en ervaringsdeskundigen. Alleen met mensen die achter de missie van Kiind staan: ouders inspireren en bekrachtigen in verbindend, natuurlijk ouderschap.

Hoor jij bij Kiind?

 • Bestaat jouw bedrijf ook om de wereld mooier te maken?
 • Heb jij een helder beeld bij hoe Kiind en jouw bedrijf elkaar kunnen versterken?
 • En weet je zeker dat jouw bedrijf geen schade toebrengt aan mens, dier en planeet?

Dan klinkt samenwerken als de enige logische stap!

Lezers en leden van Kiind kunnen ervan op aan dat bedrijven die met ons samenwerken duurzaam zijn én door Kiind gewaardeerd worden. Dat maakt adverteren bij ons heel effectief.

Kiindlezers en -leden staan bewust in het leven en kopen graag eerlijke producten met weinig of geen milieu-impact voor hun kinderen en henzelf. Gewoon, omdat dat logisch is. Ook richten wij ons op onderwijs, zorg, media, kunst en cultuur. Bedrijven uit die sectoren zijn ook meer dan welkom bij Kiind!

De opties:

  1. Regel hier easypeasy zelf een struintip: 1 maand je advertentie op kiind.nl (naast en onder de veelgelezen blogs) voor maar € 75, kies 3 maanden voor € 175 (22% korting t.o.v. het maandtarief) of een heel jaar voor € 450 (50% korting).

  2. Meld je via dit handige formulier als je wil samenwerken zonder te adverteren.

  3. Bestel 30, 50 of 100 (eerder verschenen) Kiindtijdschriften voor een prikkie. Om het goede nieuws dat Kiind heet te verspreiden!

  4. Schrijf je in een wip in voor partnermails en blijf op de hoogte.

  Samenwerken? Blijf op de hoogte

  Wil je op de hoogte blijven van onze plannen zodat we mogelijk kunnen samenwerken? Meld je hier aan. We mailen alleen als het zinnig is, beloofd!

  LEES GRATIS HET INTERVIEW MET ALFIE KOHN

  Het interview met de grondlegger van het onvoorwaardelijk opvoeden in je mailbox? Je ontvangt meteen ook de Kiindnieuwsbrief vol inspiratie (uitschrijven mag).

  Het is gelukt, we gaan een mail naar je typen! (check ook je spamfolder)

  0