Een heel weekend samenzijn met fijne mensen, dat willen we wel. Dus organiseren we het Kiindweekend: een heel weekend met een vol maar vrijblijvend programma met de Ubuntu-insteek: Ik ben omdat wij zijn. We bouwen ons eigen dorp. In mei was de eerste en van 6 tot 8 juli is de laatste van dit jaar! Wil je erbij zijn? Dan moet je snel zijn! Bestel je tickets hier> Hieronder vind je het programma in een superhandig schemaatje!

Wat moet je je erbij voorstellen? De tenten staan in een cirkel, in het midden staan picknicktafels. We starten samen en we eindigen samen. We eten samen en je hebt ook altijd de mogelijkheid je terug te trekken.

Er is een zwembad, en op het veld zijn speeltoestellen. Duik met je neus in een boek of doe mee aan de activiteit. Dit is het programma:

Programma (onder voorbehoud)

Vrouwencirkel

Marjolein Vos van Wombfulness en de Kiindretraite voor zwangeren: ‘De vrouwencirkel zal uit twee delen bestaan. Eerst een wat dieper gedeelte met een deelronde en weer even verbinding maken met wie jij nu in essentie bent. Als het kan, als je de ruimte hebt, is het fijn om dit gedeelte zonder kinderen te doen, zodat je echt even je kan richten op de verbinding met jezelf. Voel je niet bezwaard als je kindje wel mee komt, ook dat is oké! Ik zou jullie willen vragen om een steen mee te nemen, zo rond, plat en glad mogelijk.

Deel twee is de despacho ceremonie. Een moment om dankbaarheid te uiten en dingen los te laten. Hiervoor kan je zelf dingen mee nemen van natuurlijke materialen, die ‘geofferd’ worden. Een feestje!

Neem verder vooral een schapenvacht of kleedje mee om op te zitten, een flesje water tegen de dorst en een kopje voor de thee.’

Dans en percussie

Michelle Donkersloot van Michelle Doet gaat een aantal dingen met jullie doen. Ze verzorgt de opening en de afronding van het weekend en vrijdagavond gaat ze een verhaal vertellen bij het vuur.

Zaterdagavond is een perfecte avond om te dansen! Michelle lokt je je tent uit en richting het vuur om daar eens een wild potje te dansen onder begeleiding van wat lekkere percussie.

Vaderworkshop

Andries de Jong, trainer bij Phoenix Opleidingen verzorgt een activiteit voor mannen. Of eigenlijk: voor zonen die vader zijn geworden: ‘We maken een plek om te ervaren en te delen. Over hoe jouw verlangen en gemis als zoon spelen in je vaderschap.’

De laatste 5 tickets! Ben jij erbij? Bestel ze hier>

GRATIS EDITIE KIIND

Lees Kiind lekker gratis. Download editie THUIS! Vol tips om het thuis gezelliger te maken en een paar fijne cocoonweken te hebben.

Je ontvangt meteen ook de nieuwsbrief vol inspiratie - waarvoor je je ieder moment kunt uitschrijven.

Het is gelukt, we gaan een mail naar je typen! (check ook je spamfolder)

0