RETRAITE MOEDER & BABY 

DE LUTTE
17 tot en met 19 mei

LET OP: UITVERKOCHT

 ALLES WAT JE MOET WETEN 

Het is nog niet heel lang geleden dat jij een kindje hebt gekregen. Naast dat je fysiek allerlei veranderingen hebt ondergaan, ben je op mentaal- en gevoelsniveau door een enorme transitie gegaan. Bevallen wordt niet voor niets een ‘rite of passage’ genoemd. Een overgangsrite. De reis naar moederschap is oneindig. Wanneer je kindje in een andere fase komt, groei jij daar ook in mee. Het kan soms overweldigend zijn, het moederschap.

 

‘De reis naar moederschap is oneindig’

 

Ben jij door al het zorgen voor je baby (en misschien wel andere kinderen) de verbinding met jezelf een beetje kwijtgeraakt? Voel je de behoefte om met je baby er even tussen uit te gaan en vertroeteld te worden, zodat jullie kwalitatieve tijd met elkaar door kunnen brengen? Is je lijf toe aan wat extra aandacht door middel van yoga, meditatie en massage? Vind je het leuk om met andere moeders en baby’s op een bekrachtigende manier ervaringen uit te wisselen?

Welkom bij de Retraite voor moeder & baby van Wombfulness! De retraite is voor baby’s van drie tot twaalf maanden. Er is plek voor maximaal 8 moeders & 8 baby’s.

Dit weekend zijn we te gast op de prachtige locatie van Erve Middelkamp in De Lutte, onderdeel van Natuurmonumenten. Zodra je hier aankomt en je koffer neerzet zal er een deken van ontspanning over je heen glijden. De natuur hier is werkelijk prachtig en vitaliserend. Binnen enkele minuten ben je in het bos. .

Er is een lange picknicktafel waar we genieten van alle biologische maaltijden. Daarnaast is het voorhuis gevuld met banken en heerlijke stoelen, waar je bij de open haard heerlijk kan zitten lezen en je kindje veilig op de vloer kan rollen of kruipen.

De groepsruimte wordt dit weekend omgetoverd in een warme tempel waar je helemaal jezelf kan zijn en je kan laten voeden en inspireren. Tijdens de yoga kijk je uit over de velden en de oerbomen. Als je geluk hebt zie je nog een ree.

Je overnacht met je kindje in een comfortabele bedsteekamer met 1- of 2-persoonsbed en een eigen douche. De toiletten zijn gedeeld. Ook zijn er babybedjes, mochten jullie zo samen willen slapen.

Data van andere retraites:

ZWANGERRETRAITE 

DE LUTTE
10 – 12 mei

 

RETRAITE VOOR MOEDER & KIND 

DE LUTTE
29 jul – 2 aug

 

Je ontvangt:

 • twee overnachtingen in een bedsteekamer met eigen douche
 • welkomstasje met leuke en inspirerende dingen voor jou en je baby
 • vegetarische/ veganistische en biologische maaltijden
 • twee mama & baby yogalessen
 • workshop babymassage
 • (draag)wandeling
 • een mama-massage
 • klankmeditatie
 • vrouwencirkel met kruidenbadjes en voetmassages
 • babyblessing
 • prachtige natuur
 • onvergetelijke ervaring

 

Stel een vraag aan Marjolein

10 + 14 =

Over de gastvrouw:

Mijn naam is Marjolein Vos. Jarenlang zocht ik naar mijzelf door boeken lezen, workshops, cursussen en opleidingen te volgen en bepaalde relaties aan te gaan. Ik ervoer een leegte in mijzelf die er niet hoorde te zijn. Mijn zoektocht stopte toen ik voor de eerste keer zwanger raakte. Alles wat ik al die tijd zocht groeide letterlijk in mij: pure essentie in liefde geboren. Mijn eerste dochter werd geboren op mijn 26e verjaardag. Deze overgetelijke ervaring was een krachtige initiatie. Zowel fysiek als energetisch was ik een geboortekanaal en werd naast een volmaakt baby’tje ook ikzelf opnieuw geboren. Ik werd intuïtiever, krachtiger, zachter, meer geaard en voelde golven van onvoorwaardelijke liefde door mij heen stromen.

De afgelopen jaren heb ik dit een aantal keer mee mogen maken. Inmiddels ben ik een dankbare moeder van vier prachtige dochters en de partner van een man die het beste in mij naar boven haalt. Ik voel mij geroepen om mensen bewust(er) te maken van hun bron, hun oneindige stroom van inspiratie, hun kracht en liefde.

Wombfulness creëert met de retraites voor zwangeren een heilige ruimte waar je in contact kan komen met je bron. Door middel van yoga zak je dieper in je lijf en door de mooie natuur wordt je eigen schoonheid weerspiegeld. Dankzij alle pure voeding en liefdevolle verzorging zal je na deze retraite weer in verbinding zijn met de creatieve en krachtige essentie die je bent.

0