KIINDRETRAITE VOOR ZWANGEREN 

DE LUTTE
15 tot en met 17 februari

 ALLES WAT JE MOET WETEN 

Tijd voor jou en het kindje in je buik. Tijd om je gedachten los te laten, in je lijf te zakken en te genieten van het moment. Dat leer je tijdens de Kiindretraite voor jou als zwangere. De Kiindretraite wordt gegeven door Marjolein Vos van Wombfulness.

Dit weekend zijn we te gast op de prachtige locatie van Erve Middelkamp in De Lutte, onderdeel van Natuurmonumenten. Zodra je hier aankomt en je koffer neerzet zal er een deken van ontspanning over je heen glijden. De natuur hier is werkelijk prachtig en vitaliserend. Binnen enkele minuten ben je in het bos.

“Laat je voeden en inspireren”

Er is een lange picknicktafel waar we genieten van alle veganistische en biologische maaltijden. Daarnaast is het voorhuis gevuld met banken en heerlijke stoelen, waar je bij de open haard heerlijk kan zitten lezen.

De groepsruimte wordt dit weekend omgetoverd in een warme tempel waar je helemaal jezelf kan zijn en je kan laten voeden en inspireren. Tijdens de yoga kijk je uit over de velden en de oerbomen. Als je geluk hebt zie je nog een ree.

Je overnacht in een comfortabele bedsteekamer met sanitair voor jou alleen of in een tweepersoonskamer. De toiletten zijn gedeeld.

Gun jij jezelf én je baby deze waardevolle voorbereiding op jullie reis naar de bevalling?
Lees onderaan wat je allemaal precies krijgt.

Meer info over de Kiindretraite

Wil je meer weten over de Kiindretraite voor zwangeren? We sturen het je graag toe. Bovendien ontvang je meteen ook de nieuwsbrief met ander moois. Hier kun je je uiteraard op ieder moment voor afmelden.

Data van andere kiindretraites:

 KIINDRETRAITE VOOR ZWANGEREN 

DE LUTTE
10 tot en met 12 mei

 

 KIINDRETRAITE MOEDER & BABY 

DE LUTTE
17 tot en met 19 mei

REVIEWS:

“De retraite heeft mij kracht en hoop geschonken”

‘Bedankt voor dit mooie en liefdevolle weekend. Dit is alles wat een zwangere vrouw nodig heeft en wenst. Een weekend vol bezinning, prachtige verhalen, warmte en liefde. De yoga en het gezonde eten hebben mijn lijf kracht gegeven, de muziek op de harp opende mijn hart, de meditaties hebben mij nieuwe inzichten en vertrouwen gegeven, de massage gaf mij diepe ontspanning, het samen zijn met mooie vrouwen heeft mij kracht en hoop geschonken. Al met al prachtige en intense ervaringen om nooit te vergeten!’

“Ik voel mij gesterkt om een natuurlijke bevalling tegemoet te gaan”

‘Ik voelde mij zo gedragen en omhuld met liefde en zorg! Precies waar ik naar verlangde rond mijn zwangerschap. Zo fijn om hier even volledig aandacht voor te hebben. Met lieve vrouwen om elkaar dit te geven. Heel bijzonder. Ik heb geleerd hoe ik de rust in mij kan vinden en ik in kan zetten als ik dit nodig heb om de focus bij mijn zwangerschap en kindje wil leggen. Ik voel mij ook nog meer gesterkt om een natuurlijke bevalling tegemoet te gaan.

“De kiindretraite heeft ontzettend bekrachtigend gewerkt”

‘In een tijd van verbouwen en een steeds verder vorderende zwangerschap snakte ik naar een moment voor mezelf en onze ongeboren zoon. Ik beleefde de zwangerschap niet, het ging aan me voorbij. De Kiindretraite heeft me de rust, ontspanning en verbinding geboden waar ik naar op zoek was. Daarnaast heeft het weekend ontzettend bekrachtigend gewerkt. Wat een boel energie, warmte en verbondenheid heb ik mogen ervaren. Zet hiernaast een fijne locatie, heerlijk eten en twee krachtige, wijze vrouwen wie het hele weekend beschikbaar voor ons waren. Ik kan het iedere zwangere wie op zoek is naar verbinding, verdieping en ontspanning aanraden.’
– Esanie

“Marjolein is een mooi en bijzonder mens”

Lieve Marjolein, je bent een mooi en bijzonder mens, vrouw, moeder. Ik voelde mij bevoorrecht om dit mooie weekend met elkaar te mogen ervaren. De energie heb ik mooi naar thuis over kunnen dragen. Heel erg bedankt’

Je verblijft 2 nachten in een gespreid bedje

Met yoga, vertroeteling, biologische vegetarische maaltijden, massage, ontspanning, meditatie, natuur en creativiteit kom je weer in verbinding met wie je bent:

 

creatief en krachtig

JE ONTVANGT:

 • 2 overnachtingen in een gespreid bed
 • biologische en veganistische maaltijden
 • een openingscirkel
 • 2 yogalessen
 • een weldadige massage
 • diverse meditatiemomenten
 • een klankbad
 • bekrachtigende bevalfilm
 • creatiecirkel/ vrouwencirkel met womb healing/blessing
 • snacks & fruit
 • ongelimiteerd kruidenthee
 • gebruik van handdoeken, bedlinnen en yogamatjes
 • prachtige natuur
 • een onvergetelijke ervaring

HET PROGRAMMA:

Vrijdag 15 februari 

16.30 uur: aankomst 
17.00 – 18.30: welkomscirkel  
18.30: diner 
20.00 – 21.30: meditatie

Zaterdag 16 februari 

8.00 – 9.00: ontbijt smoothie 
9.30 – 10.30: yoga 
(fruit/snack) 
11.00 – 12.30: massage of meditatiesessie 
12.30 – 13.30: lunch 
13.30 – 14.30: tijd voor jezelf 
15.00 – 17.00: klankbad  
18.00 – 19.00: diner 
20.00 – 22.00: bekrachtigende bevalfilm

Zondag 17 februari 

8.00 – 9.00: ontbijtsmoothie 
9.30 – 10.30: yoga 
(fruit/snack) 
11.00 – 12.30: massage of meditatiesessie
12.30 – 13.30: lunch 
14:00 – 17.00: verbinding met je kindje & affirmatiekaarten maken
17.00: afscheid

 

Stel een vraag aan Marjolein

4 + 3 =

Over de gastvrouw:

Mijn naam is Marjolein Vos. Jarenlang zocht ik naar mijzelf door boeken lezen, workshops, cursussen en opleidingen te volgen en bepaalde relaties aan te gaan. Ik ervoer een leegte in mijzelf die er niet hoorde te zijn. Mijn zoektocht stopte toen ik voor de eerste keer zwanger raakte. Alles wat ik al die tijd zocht groeide letterlijk in mij: pure essentie in liefde geboren. Mijn eerste dochter werd geboren op mijn 26e verjaardag. Deze overgetelijke ervaring was een krachtige initiatie. Zowel fysiek als energetisch was ik een geboortekanaal en werd naast een volmaakt baby’tje ook ikzelf opnieuw geboren. Ik werd intuïtiever, krachtiger, zachter, meer geaard en voelde golven van onvoorwaardelijke liefde door mij heen stromen.

De afgelopen jaren heb ik dit een aantal keer mee mogen maken. Inmiddels ben ik een dankbare moeder van vier prachtige dochters en de partner van een man die het beste in mij naar boven haalt. Ik voel mij geroepen om mensen bewust(er) te maken van hun bron, hun oneindige stroom van inspiratie, hun kracht en liefde.

Wombfulness creëert met de retraites voor zwangeren een heilige ruimte waar je in contact kan komen met je bron. Door middel van yoga zak je dieper in je lijf en door de mooie natuur wordt je eigen schoonheid weerspiegeld. Dankzij alle pure voeding en liefdevolle verzorging zal je na deze retraite weer in verbinding zijn met de creatieve en krachtige essentie die je bent.

0