Aanmelden voor de Kiindspeeltuin kan nog:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

WAT JE WILT WETEN OVER DE KIINDSPEELTUIN 

Wees welkom in de Kiindspeeltuin! Hét platform en dé ontmoetingsplaats voor iedereen die geïnteresseerd is in en wil leren over alles wat samenhangt met natuurlijk ouderschap.

We maken al een aantal jaar een super mooi en zinnig tijdschrift. Hoe fijn zou het zijn als je in besloten omgeving over de onderwerpen die je daarin leest verder kunt praten? Elkaar bevragen, lezen hoe anderen het doen, informeren, discussiëren en inspireren op een dieper niveau dan even vluchtig op een forum of in een Facebook-groep? Waar je kunt leren door cursussen te volgen en met elkaar groeit in het ouderschap? We creëren daarom met liefde een plek, een community, een stam waar jij je fijn, begrepen en veilig voelt: de Kiindspeeltuin!

 WAAROM DE KIINDSPEELTUIN? 

De Kiindspeeltuin gaat verder waar ons prachtige tijdschrift stopt. En dat in een besloten omgeving, los van social media. We gaan verder met de onderwerpen die je leest en je hebt interactie met andere Kiindgekkies ehh… lezers.

Bovendien word je gefaciliteerd om je eigen stam op te bouwen, je wordt uitgenodigd voor challenges die we gezellig met elkaar doen en er is ruimte om verder te leren en je te verdiepen in de thema’s die je van Kiind interessant vindt.

 T/M 31 MEI GELDT EEN BLIJ ACTIE-TARIEF 

Tot en met 31 mei zijn de poorten van de Kiindspeeltuin open en kun je voor een supervoordelig tarief meedoen voor zolang als je lidmaatschap duurt.

Mat andere woorden: fix je jouw lidmaatschap of overstap uiterlijk 31 mei 2020? Dan betaal je minder! Je betaalt blijvend maar 8,50 per maand in plaats van 10 euro per maand! Grijp deze unieke kans en word lid of stap over (voor bestaande abonnees). Je ontvangt als lid toegang tot het besloten platform dat zich helemaal buiten social media bevindt, alle nieuwe cursussen, extra’s én ieder seizoen tijdschrift Kiind! Meld je uiterlijk 31 mei aan en je wordt op 1 juni ’s middags toegelaten!

 WAAROM DE EERSTE FOUNDING MEMBERS MEE WILDEN DOEN 

Zodra je kinderen krijgt, kom je in een nieuwe wereld terecht. Een wereld met misschien wel meer vragen dan antwoorden. Je wilt er alles van weten, slurpt alle informatie op die je kunt vinden en tegelijkertijd overweldigt het je ook wat er allemaal te leren valt. Wat hebben kinderen eigenlijk nodig? Voor veel ouders gebeurt er in die eerste fase veel in het hoofd. Feitjes, weetjes, informatie. Daarna leer je je kind pas echt kennen en je ontdekt dat ondanks alles wat je gelezen hebt, jouw kind toch echt zijn unieke zelf is. Met een eigen gebruiksaanwijzing. Als baby, maar ook als peuter én als uit de kluiten gewassen kind. 

Wanneer je kind dan groter wordt, vind je jezelf misschien ineens terug. Wie was jij ook alweer? En je begrijpt je kind nu, maar snap je jezelf eigenlijk wel? Weet je wat jij nodig hebt om de ouder te kunnen zijn die je wilt zijn? En op wie kun je leunen, waar is je netwerk? Dikke kans, dat je nu pas merkt hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen.

Wij nemen je in ons online lidmaatschap de Kiindspeeltuin mee in dit hele traject. Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden. We geven informatie over wat kinderen nodig hebben, we helpen je je kind te begrijpen en we helpen je om jezelf te begrijpen en te groeien in het ouderschap. Zodat jij meer in balans kunt zorgen voor je kleine mensjes. We maken cursussen/trainingen en groepscoachingscalls.
 
We doen het gelukkig niet alleen. Je hebt een dorp nodig om een kind op te voeden, nietwaar? Zo heb je ook een dorp nodig om een Kiindspeeltuin te laten groeien. In de Kiindspeeltuin kun je leunen op de andere fijne leden van de online community. En echt waar, het is een groep vol liefdevolle, zachtaardige mensen. Daar hoor jij ook tussen!

 VEELGESTELDE VRAGEN 

Is de Kiindspeeltuin altijd open?

De deuren zijn niet altijd open, maar op 26 mei om 12 uur openen ze voor een paar dagen – na 31 mei sluiten ze weer! Voor even, daarna komt er natuurlijk weer een kans, maar niet meer voor het voordelige tarief van maar 8,50 per maand.

Ho ho, ik ben al abonnee. Wat nu?

Geen probleem, superlogisch dat je wilt overstappen naar het lidmaatschap! Je ontvangt een overstapaanbod in je mail, want bij het lidmaatschap van de Kiindspeeltuin krijg je ook het blad. Joepie!

Ontvang ik het tijdschrift ook?

Ja! Je ontvangt toegang + ieder kwartaal de editie. 

Mag ik mijn account met mijn partner delen?

Prima. Zorg dan wel dat je ook een naam samen deelt, dan weten anderen tegen wie ze praten!

Ik ben niet zo’n groepsmens en wil alleen jullie informatie, is de Kiindspeeltuin dan ook voor mij?

De cursussen die we geven zullen ook los verkrijgbaar zijn, deze zullen rond de 97 euro kosten. Het is dan al snel voordelig om lid van de Kiindspeeltuin te zijn. Ook geven we trainingen die alleen in de Kiindspeeltuin verkrijgbaar zijn, dus ja, ook voor de informatie alleen is de Kiindspeeltuin voor jou. 

Waar komt de Kiindspeeltuin te staan?

De Kiindspeeltuin is digitaal! Zo kan iedereen van over de hele wereld meespelen (maar de meeste leden zullen in Nederland en België wonen). Het is een platformdingesding buiten Facebook enzo om!

Wat moet ik me voorstelling bij de groepscoaching?

Deze zijn altijd rond een thema en toegankelijk voor iedereen. We beginnen centraal, maar breken dan uiteen in kleinere groepen. Op termijn lijkt het ons fantastisch als dat op regioniveau kan!

Hoe telefoonvriendelijk is het platform?

Heel telefoonvriendelijk! Zie het plaatje op deze pagina. 

Aan wat voor cursussen moet ik denken?

Met name cursussen die jou in je ouderschap versterken. Thema’s die je van Kiind mag verwachten, over huttenbouwend opvoeden, zachter praten met je kind, de lat lager leggen, lief voor jezelf zijn. Daarnaast zullen we ook lessen en informatie delen om je te helpen je kind beter te leren begrijpen. 

Log je in op een site of is het een app?

Het is een website, maar uiteindelijk wordt het ook een app!

Komt het tijdschrift ook digitaal beschikbaar?

Als lid van de Kiindspeeltuin krijg je de eerdere bladen digitaal, deze druppelen maandelijks binnen. Dus iedere maand komt er een digitale editie bij, beginnende bij editie 1.Maarrrrr… de nieuwe editie krijg je gezellig op de mat, met een plof!

Hoe lang duurt het lidmaatschap?

Je bent net als bij het tijdschrift, lid voor minimaal een jaar en het loopt tot wederopzegging.

Komen er ook mensen uit Oost-Vlaanderen, West-Duitsland, de buurt van de Utrechtse heuvelrug of het gehuchtje waar ik en drie kippen wonen in de Kiindspeeltuin?

Dat is een lastige vraag! De Kiindspeeltuin moet flink gaan groeien. In de Kiindspeeltuin zul je steeds meer gelijkgestemden uit je regio leren kennen. In het begin zullen die misschien 40 kilometer verderop wonen, een tijdje later vind je mensen die een beetje hetzelfde in het leven staan als jij op 20 kilometer afstand en onze bedoeling is dat het op den duur zo is dat je fijne mensen leert kennen die belachelijk goed bij je passen en per ongeluk om de hoek wonen! Maar we maken de Kiindspeeltuin uiteindelijk samen. Dus, kom jij erbij? Dan kunnen we tegen de volgende zeggen: ‘Ja! Er is net een leukerd bijgekomen die uit Oost-Vlaanderen, West-Duitsland, de buurt van de Utrechtse heuvelrug of het gehuchtje waar jij en drie kippen wonen komt!’

Zijn er al deelnemers?

Zeker! Er zijn al 125 founding members uit Nederland, België en zelfs Duitsland, Denemarken en Zweden die ongeduldig trappelend wachten op je komst. En binnen twee dagen hebben zich al 133 mensen aangemeld voor de officiële lancering van de Kiindspeeltuin op 1 juni!

In de Kiindspeeltuin kun je je met andere lezers van Kiind verdiepen in wat jij belangrijk vindt. Verder praten over onderwerpen uit het tijdschrift, nieuwe cursussen van ons volgen en vragen stellen. Daarnaast is ons doel om de Kiind-lezers zoveel mogelijk met elkaar te verbinden: als je wilt, kun je op het besloten platform invullen waar je woont en zo zien welke andere Kiindspeeltuiner er in je buurt woont. Stuur elkaar een berichtje en spreek gezellig af. 

Gaaf hè? Denk je eens in wat een mogelijkheden dat geeft! Nu kun je gewoon zien dat er in jouw regio mensen op zoek zijn naar gelijkgestemden om mee af te spreken. Wij willen ervoor zorgen dat je offline en online een mooi netwerk opbouwt. 

Je ontvangt complete pakketjes vól verdieping en je kunt er in de Kiindspeeltuin met je online stam over sparren. We kunnen elkaar dan echt laten groeien!

Daarnaast kun je in de Kiindspeeltuin verder praten over thema’s waar op sociale media vaak te weinig ruimte voor is. En het is mogelijk om in contact te komen én contact te houden met mensen zoals jij.

 IS DE KIINDSPEELTUIN VOOR JOU? 

De Kiindspeeltuin is niet voor iedereen. Het ligt voor de hand dat het niets voor jou is als je je niet in het tijdschrift kunt vinden. Maar let op: ook daarnaast is de Kiindspeeltuin niet per se voor iedereen die Kiind leest. Het is namelijk ook niet voor jou als je geen behoefte hebt je netwerk uit te breiden of per ongeluk een nieuwe beste vriend(in) te ontmoeten, je verder te ontwikkelen als ouder en mens of als je natuurlijk ouderschap superstom vindt.

Het is al helemáál niets voor jou als je graag zwart-wit denkt en kritiek op anderen hebt.

Sta jij wel te springen? Zin om te groeien? Ben je mild naar anderen? Vind je het leuk om gelijkgestemden te ontmoeten? Dan lijkt het ons superfijn je erbij te hebben!

 DIT KRIJG JE 

Binnenkort komt het lidmaatschapsmodel voor iedereen beschikbaar voor 10 euro per maand. Als lid ontvang je toegang tot de community Kiindspeeltuin + ieder seizoen de nieuwe editie Kiind op de mat  + eerste kans en voordeel op evenementen + toegang tot onze nieuwe cursussen + gekkigheid!

 OP EEN RIJTJE 

     WAARDE PER JAAR 
4x Een cursus van minimaal € 97 € 388
4x Tijdschrift Kiind € 39
  Online groepscoaching à € 45 per maand € 540
  Videolessen ter waarde van minimaal: € 520
  Plus supergeheime bonussen van minimaal: € 100
  Dat is een totale waarde van:  € 1.587 
   DAT IS PER MAAND   € 132,25 
   EN NATUURLIJK EEN FIJNE STAMGROEP!   ONBETAALBAAR 
  Maar je betaalt maar  € 10  per maand!

 BONUSKOELHEID! 

En dit maakt de ervaring helemaal belachelijk fantastisch: je kunt op de kaart zien wie waar woont en zo contact zoeken met de mensen die het meest dichtbij je wonen! 

GRATIS EDITIE KIIND

Lees Kiind stiekem lekker gratis. Download editie THUIS! Je ontvangt meteen ook de nieuwsbrief vol inspiratie - waarvoor je je ieder moment kunt uitschrijven.

Het is gelukt, we gaan een mail naar je typen! (check ook je spamfolder)

0