verdiep je in natuurlijk en verbindend ouderschap

Groei, leer en verbind

MAAK CONTACT MET GELIJKGESTEMDE OUDERS

Ontmoet andere betrokken ouders die jou begrijpen in de online community. Op de kaart zie je wie er in je buurt woont.

ontmoet experts

Tijdens onze online expertsessies krijg je de kans om van alles te leren over uiteenlopende onderwerpen en kun je direct vragen stellen!

GEBRUIK DE BIBLIOTHEEK Vol KENNIS

Als lid van Kiind krijg je toegang tot de eerdere expertsessies en bijna alle cursussen!

Enorm geheime bonussen

Wij houden van jou verwennen.

ELKE MAAND EEN ANDER RELEVANT ONDERWERP

Maandelijks staat er een thema centraal waar we met jou dieper op ingaan door middel van video’s, cursusmateriaal én livesessies.

Z

je ontwikkelen vanuit je luie stoel

Stel je meest prangende vragen in de community buíten social media om.

WAT JE WILT WETEN OVER LID WORDEN

Als lid van Kiind ontvang je toegang tot de online community buiten social media die we de ‘Kiindspeeltuin’ hebben gedoopt. Dit is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die geïnteresseerd is in, en wil leren over alles wat samenhangt met natuurlijk, verbindend en onvoorwaardelijk ouderschap.

Hoe fijn zou het zijn als je in een besloten omgeving kunt praten over de onderwerpen die je bezighouden?

Elkaar bevragen, lezen hoe anderen het doen, informeren, leren en inspireren op een dieper niveau dan even vluchtig op een forum of in een Facebookgroep. Waar je alles kunt leren dat relevant voor je is als je je bezighoudt met het liefdevol en betrokken opvoeden van je kinderen. Kiind creeërt met liefde deze plek, een online community, waar jij je fijn, begrepen en veilig voelt: de Kiindspeeltuin!

Maandelijks staat er in de Kiindspeeltuin een onderwerp centraal. Denk aan (samen) slapen, driftbuien, verlof en terug aan het werk, gezellig aan tafel, niet straffen en belonen (en wat wel?).

Thema’s afgelopen maanden:
November: Spelen en speelgoed
December: Rust en prikkels
Januari: Autonomie en eigenheid
Februari: Leren op opvang en school

Deze maand: 
Maart: Alles over thuisonderwijs

We delen al onze kennis met je in video’s en geven je de ruimte om met andere ouders in gesprek te gaan in livesessies.

Vaste prik is ook het maandelijkse borstvoedingsuurtje, gehost door (voormalig verloskundige en) lactatiekundige Annegien Bakkers.

Een deel van de sessies wordt niet opgenomen (zodat je je nog vrijer voelt jezelf te laten horen). De expertessies en alle overige sessies die wél worden opgenomen vind je terug in de (inmiddels uit z’n voegen barstende) bibliotheek.

In de Kiindspeeltuin krijg je verder dus ook toegang tot alle ebooks en cursussen van Kiind, plus  easy peasy tools om gelijkgestemden in je eigen regio te vinden en met elkaar af te spreken.

WAAROM LID VAN KIIND?

Natuurlijk kun je je gewoon scheel lezen over het ouderschap en misschien heb je al veel van Kiind gelezen. Ergens voel je dat dat niet voldoende is. Dat je graag wilt uitwisselen met andere ouders, maar niet zomaar met iedereen. Graag met mensen waar je snel de diepgang mee kunt opzoeken. Dat faciliteert Kiind met de Kiindspeeltuin.

De Kiindspeeltuin is voor nieuwsgierige ouders die bereid zijn naar zichzelf te kijken (best spannend soms) en van daaruit te zien wat hun kind nodig heeft. Die zich kwetsbaar opstellen omdat ze het graag goed doen. En die graag ook wel een beetje milder naar zichzelf willen leren kijken, want het ouderschap dreigt soms een serieuze zaak te worden waar je alleen maar in kunt falen.

Bovendien word je gefaciliteerd om je eigen stam op te bouwen met mensen uit je regio, je wordt uitgenodigd voor challenges die we gezellig met elkaar doen en er is ruimte om verder te leren en je te verdiepen in de thema’s die je van Kiind interessant vindt.

Tip voor de mensen met wederhelft: meld je aan samen met je partner en zie het als een gezamenlijke activiteit. Vanavond als de kinderen slapen date night in de Kiindspeeltuin?

Groei, leer en verbind 

REACTIES

UIT DE ONLINE COMMUNITY

"Zulke zinnige tips van Kiind gelezen/gehoord vanavond. Geeft me helemaal de moed voor de tijd die nog voor ons ligt."

"Epic video! Goede Tips!!"

Je hebt een dorp nodig om een kind op te voeden

Zodra je kinderen krijgt, kom je in een nieuwe wereld terecht. Een wereld met misschien wel meer vragen dan antwoorden. Je wilt er alles van weten, slurpt alle informatie op die je kunt vinden en tegelijkertijd overweldigt het je ook wat er allemaal te leren valt. Wat hebben kinderen eigenlijk nodig? Voor veel ouders gebeurt er in die eerste fase veel in het hoofd. Feitjes, weetjes, informatie. Daarna leer je je kind pas echt kennen en je ontdekt dat ondanks alles wat je gelezen hebt, jouw kind toch echt zijn unieke zelf is. Met een eigen gebruiksaanwijzing. Als baby, maar ook als peuter én als uit de kluiten gewassen kind. 

Wanneer je kind dan groter wordt, vind je jezelf misschien ineens terug. Wie was jij ook alweer? En je begrijpt je kind nu, maar snap je jezelf eigenlijk wel? Weet je wat jij nodig hebt om de ouder te kunnen zijn die je wilt zijn? En op wie kun je leunen, waar is je netwerk? Dikke kans, dat je nu pas merkt hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen.

Wij nemen je in het online lidmaatschap mee in dit hele traject. Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden. We geven informatie over wat kinderen nodig hebben, we helpen je je kind te begrijpen en we helpen je om jezelf te begrijpen en te groeien in het ouderschap. Zodat jij meer in balans kunt zorgen voor je kleine mensjes. We maken cursussen/trainingen en zorgen voor livesessies om je ultiem te ondersteunen.

We doen het gelukkig niet alleen. Je hebt een dorp nodig om een kind op te voeden, nietwaar?
Zo heb je ook een dorp nodig om een Kiindspeeltuin te laten groeien. In de Kiindspeeltuin kun je leunen op de andere fijne leden van de online community. En echt waar, het is een groep vol liefdevolle mensen. Daar hoor jij ook tussen!

ELKAAR LATEN GROEIEn

In de online community kun je je met andere lezers van Kiind verdiepen in wat jij belangrijk vindt. Daarnaast is ons doel om de lezers van Kiind zo veel mogelijk met elkaar te verbinden: als je wilt, kun je op het besloten platform invullen waar je woont en zo zien welke andere leden er in je buurt wonen. Stuur elkaar een berichtje en spreek gezellig af.

Gaaf hè? Denk je eens in wat een mogelijkheden dat geeft! Nu kun je gewoon zien dat er in jouw regio mensen op zoek zijn naar gelijkgestemden om mee af te spreken. Wij willen ervoor zorgen dat je offline en online een mooi netwerk opbouwt.

Je ontvangt complete pakketjes vól verdieping en je kunt er in de online community met je online stam over sparren.

IS DE KIINDSPEELTUIN VOOR JOU? 

De Kiindspeeltuin is niet voor iedereen. Het ligt voor de hand dat het niets voor jou is als je je niet in wat Kiind schrijft kunt vinden. Maar let op: daarnaast is de Kiindspeeltuin niet per se voor iedereen die Kiind leest. Het is namelijk ook niet voor jou als je geen behoefte hebt je netwerk uit te breiden of per ongeluk een nieuwe beste vriend(in) te ontmoeten, je verder te ontwikkelen als ouder en mens of als je natuurlijk ouderschap superstom vindt. Het is al helemáál niets voor jou als je graag zwart-wit denkt en kritiek op anderen hebt.

Sta jij wel te springen? Zin om te groeien? Ben je mild naar anderen? Vind je het leuk om gelijkgestemden te ontmoeten? Dan lijkt het ons superfijn je erbij te hebben!

DIT KRIJG JE 

Als lid ontvang je toegang tot de community Kiindspeeltuin + toegang tot onze nieuwe cursussen + gekkigheid!

N

Een bibliotheek aan cursusmateriaal ter waarde van minstens € 988.

N

Livesessies à € 90 per maand
Dat is een waarde van € 2160 per jaar.

N

Alle ebooks van Kiind ter waarde van ruim € 50 euro.

N

Plus supergeheime bonussen van minimaal € 100 per jaar.

N

Dat is een totale waarde van € 3.298 euro!

L

En natuurlijk een fijne stamgroep!
Dat is onbetaalbaar.

Maar je betaalt minder dan € 17 per maand!

Of nóg minder, als je een jaarabonnement afsluit.

Gratis

CADEAU

Kies je voor het jaarlidmaatschap?

Dan krijg je hopla, een jaar lang het mooiste kindertijdschrift
Slot Sofenstein op je deurmat!

Slot Sofenstein staat vol met raadsels en grapjes, verrassende verhalen over (wereld)feesten, recepten afgestemd op de seizoenen, natuurknutsels, puzzels, familiespelletjes, gedichtjes, dromerig mooie zoekplaten en nog veel meer.

Elke editie is een bewaarexemplaar, ambachtelijk gemaakt voor dromers, doeners en denkers van 4-12 jaar (en stiekem ook voor jou!).

Slot Sofenstein verschijnt 4x per jaar. Het lentenummer in maart 2023.

Instructies om je cadeau te verzilveren volgen vanzelf nadat je je Kiindspeeltuinjaarlidmaatschap activeert.

Dit welkomstcadeau (t.w.v. €49,95) geldt niet in combinatie met andere acties/kortingen.

Levenslang toegang tot je

EXTRA’S

Ook als je stopt in de Kiindspeeltuin, blijven de videolessen, opgenomen expertsessies en de meeste extra’s beschikbaar!

Je extra’s bewaren we namelijk in je account van Kiind.nl.

Dus geen toegang meer tot de Kiindspeeltuin = nog wel toegang tot je extra’s!

Zolang Kiind bestaat (en wij gaan uit van altijd) kun jij blijven leren en groeien.

ONTMOET ONZE

EXPERTS

Van deze leukerds viel al van alles te leren.

Onyema Onwuka

Onyema Onwuka

Gastvrouw

Onyema is expert op het gebied van geluk en dat komt mooi uit, want ze hangt rond in de Kiindspeeltuin! Daar praat ze in livesessies graag met jou over het thema van de maand – of het nou over emoties, opvoeding of het verzorgen van kleintjes gaat – Onyema is er voor je.

Nina Mouton

Nina Mouton

Mild ouderschap

Waarom zette ik mijn zoon in een hoek terwijl zijn hart ervan brak en het mijne ook? Nina is schrijver van Mild ouderschap en legt in een expertsessie uit wat mildheid naar jezelf, je kinderen en je omgeving toe betekent.

Milli Hill

Milli Hill

Positief over bevallen

Een positief gevoel over je bevalling zit hem niet in de geboorte zelf, het zit hem in jouw persoonlijke gevoel van regie over je eigen bevalling. En dús gaat bevallen over jouw lijf, jouw rechten en jouw leven. Hartstikke feministisch, zegt de bevlogen Milli Hill.

Annemieke Verbeek

Annemieke Verbeek

Gastvrouw

Annemieke maakte de Kiindcursussen Vol vertrouwen bevallen en Opvoeden zonder straf en beloning en deze kun je op je eigen moment bekijken. 

Ieder jaar is er sowieso een moment waarop het Kiindteam de cursussen samen met de leden starten, want samen leren is toch leukste.

SANDII ZACHTE

SANDII ZACHTE

Oprichter Kiind

Kiind roept al jáááren: huttenbouwen is ook opvoeden! Maar hoe dan? Sandii weet: juist door minder te doen, voed je meer op. Knap staaltje lui ouderschap dus. Volg onze cursus Huttenbouwend opvoeden en ontdek hoe je met zo min mogelijk moeite ervoor zorgt dat je kinderen de hut niet afbreken (pun intended).

CAROLINE VERLEE

CAROLINE VERLEE

Onvoorwaardelijk ouderschap

Straffen en belonen laten we het liefst achterwege in onze opvoeding, maar dat is niet altijd makkelijk. De sleutel hiertoe is helaas geen kant en klaar stappenplan. Caroline helpt je om een stap te zetten van gedrag-gericht opvoeden naar relatie-gericht opvoeden.

Groei, leer en verbind 

0