EEUWIGE TOEGANG TOT DE KIINDSPEELTUIN

Wil je later als je groot bent kunnen zeggen dat je aan de wieg (samenslaapbed) hebt gestaan van de Kiindspeeltuin? Dat kan nu!

En nu al bijna niet meer! Wees snel en bemachtig een van de slechts 150 tickets voor eeuwige toegang.

In de Kiindspeeltuin gaat het tijdschrift in een besloten omgeving gewoon verder. We gaan verder met de onderwerpen die je leest en je hebt interactie met andere Kiindgekkies ehh… lezers.

Bovendien word je gefaciliteerd om je eigen stam op te bouwen, je wordt uitgenodigd voor challenges die we gezellig met elkaar doen en er is ruimte om verder te leren en je te verdiepen in de thema’s die je van Kiind interessant vindt.

Binnenkort komt het lidmaatschapsmodel voor iedereen beschikbaar voor 10 euro per maand. Als lid ontvang je toegang tot de Kiindspeeltuin + ieder seizoen de nieuwe Kiind + eerste kans en voordeel op evenementen.

Maar voor jou is het nu even anders: we gaan de Kiindspeeltuin met je bouwen! Je sluit nu geen lidmaatschap af maar eeuwige toegang tot de speeltuin. Ben jij een van de 150 voorlopers? Tof!

We gaan nu zo snel mogelijk het platform in elkaar knutselen en zodra deze klaar is ontvangen we je met een warm welkom.

Let op: toegang voor zolang het platform bestaat natuurlijk. Maar we hebben er mega veel vertrouwen in en gaan voor eeuwig!

 € 150,- 

Dit is waarom de eerste founding members meedoen:

Mag ik meedenken als ik founding member ben?

Egwel! We hebben natuurlijk iets in ons hoofd, maar horen heel graag waar je echt op zit te wachten. We hebben veel zin om met jou in deze kleine groep te sparren!

Wat gebeurt er als ik me aanmeld?

Je ontvangt een mailtje omdat we heel graag alvast meer over je willen weten. We zijn bezig met de technische kant en houden je steeds op de hoogte. Zodra er iets is word je uitgenodigd om je aan te melden en om mee te denken. Dan gaan we samen eerst eens flink wat testen en proberen!

Ontvang ik het tijdschrift ook?

Wel als je op de reguliere manier lid wordt. Je betaalt dan 10 euro per maand en ontvangt toegang + ieder kwartaal de editie. Ben je founding member? Dan gaat het los om de eeeeeeuwige toegang! Het maakt dus niet uit of je al een abonnement of niet hebt.

Mag ik mijn account met mijn partner delen?

Prima. Zorg dan wel dat je ook een naam samen deelt, dan weten anderen tegen wie ze praten!

 

DOWNLOAD GRATIS EBOOK

Lees 'Zo bereid je je voor op je baby'. Je ontvangt meteen onze zinnige nieuwsbrief (waarvoor je je uiteraard op ieder moment kunt uitschrijven)

Het is gelukt, we gaan een mail naar je typen! (check ook je spamfolder)

0