WAT JE WILT WETEN OVER DE KIINDSPEELTUIN 

Wees welkom in de Kiindspeeltuin! Hét platform en dé ontmoetingsplaats voor iedereen die geïnteresseerd is in en wil leren over alles wat samenhangt met natuurlijk ouderschap.

We maken al een aantal jaar een super mooi en zinnig tijdschrift. Hoe fijn zou het zijn als je in besloten omgeving over de onderwerpen die je daarin leest verder kunt praten? Elkaar bevragen, lezen hoe anderen het doen, informeren, discussiëren en inspireren op een dieper niveau dan even vluchtig op een forum of in een Facebook-groep? Waar je kunt leren door cursussen te volgen en met elkaar groeit in het ouderschap? We creëren daarom met liefde een plek, een community, een stam waar jij je fijn, begrepen en veilig voelt: de Kiindspeeltuin!

 WAAROM DE KIINDSPEELTUIN? 

De Kiindspeeltuin gaat verder waar ons prachtige tijdschrift stopt. En dat in een besloten omgeving, los van social media. We gaan verder met de onderwerpen die je leest en je hebt interactie met andere Kiindgekkies ehh… lezers.

Bovendien word je gefaciliteerd om je eigen stam op te bouwen, je wordt uitgenodigd voor challenges die we gezellig met elkaar doen en er is ruimte om verder te leren en je te verdiepen in de thema’s die je van Kiind interessant vindt.

De deuren van de Kiindspeeltuin zijn niet altijd open. Er komt telkens even een kans. Zo zorgen we ervoor dat we steeds met een fijne groep mensen starten. Wil jij er volgende keer ook bij zijn? Meld je dan aan voor de wachtlijst door op de knop hieronder te klikken.

 WAAROM DE EERSTE FOUNDING MEMBERS MEE WILDEN DOEN 

Zodra je kinderen krijgt, kom je in een nieuwe wereld terecht. Een wereld met misschien wel meer vragen dan antwoorden. Je wilt er alles van weten, slurpt alle informatie op die je kunt vinden en tegelijkertijd overweldigt het je ook wat er allemaal te leren valt. Wat hebben kinderen eigenlijk nodig? Voor veel ouders gebeurt er in die eerste fase veel in het hoofd. Feitjes, weetjes, informatie. Daarna leer je je kind pas echt kennen en je ontdekt dat ondanks alles wat je gelezen hebt, jouw kind toch echt zijn unieke zelf is. Met een eigen gebruiksaanwijzing. Als baby, maar ook als peuter én als uit de kluiten gewassen kind. 

Wanneer je kind dan groter wordt, vind je jezelf misschien ineens terug. Wie was jij ook alweer? En je begrijpt je kind nu, maar snap je jezelf eigenlijk wel? Weet je wat jij nodig hebt om de ouder te kunnen zijn die je wilt zijn? En op wie kun je leunen, waar is je netwerk? Dikke kans, dat je nu pas merkt hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen.

Wij nemen je in ons online lidmaatschap de Kiindspeeltuin mee in dit hele traject. Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden. We geven informatie over wat kinderen nodig hebben, we helpen je je kind te begrijpen en we helpen je om jezelf te begrijpen en te groeien in het ouderschap. Zodat jij meer in balans kunt zorgen voor je kleine mensjes. We maken cursussen/trainingen en groepscoachingscalls.
 
We doen het gelukkig niet alleen. Je hebt een dorp nodig om een kind op te voeden, nietwaar? Zo heb je ook een dorp nodig om een Kiindspeeltuin te laten groeien. In de Kiindspeeltuin kun je leunen op de andere fijne leden van de online community. En echt waar, het is een groep vol liefdevolle, zachtaardige mensen. Daar hoor jij ook tussen!

In de Kiindspeeltuin kun je je met andere lezers van Kiind verdiepen in wat jij belangrijk vindt. Verder praten over onderwerpen uit het tijdschrift, nieuwe cursussen van ons volgen en vragen stellen. Daarnaast is ons doel om de Kiind-lezers zoveel mogelijk met elkaar te verbinden: als je wilt, kun je op het besloten platform invullen waar je woont en zo zien welke andere Kiindspeeltuiner er in je buurt woont. Stuur elkaar een berichtje en spreek gezellig af. 

Gaaf hè? Denk je eens in wat een mogelijkheden dat geeft! Nu kun je gewoon zien dat er in jouw regio mensen op zoek zijn naar gelijkgestemden om mee af te spreken. Wij willen ervoor zorgen dat je offline en online een mooi netwerk opbouwt. 

Je ontvangt complete pakketjes vól verdieping en je kunt er in de Kiindspeeltuin met je online stam over sparren. We kunnen elkaar dan echt laten groeien!

Daarnaast kun je in de Kiindspeeltuin verder praten over thema’s waar op sociale media vaak te weinig ruimte voor is. En het is mogelijk om in contact te komen én contact te houden met mensen zoals jij.

 IS DE KIINDSPEELTUIN VOOR JOU? 

De Kiindspeeltuin is niet voor iedereen. Het ligt voor de hand dat het niets voor jou is als je je niet in het tijdschrift kunt vinden. Maar let op: ook daarnaast is de Kiindspeeltuin niet per se voor iedereen die Kiind leest. Het is namelijk ook niet voor jou als je geen behoefte hebt je netwerk uit te breiden of per ongeluk een nieuwe beste vriend(in) te ontmoeten, je verder te ontwikkelen als ouder en mens of als je natuurlijk ouderschap superstom vindt.

Het is al helemáál niets voor jou als je graag zwart-wit denkt en kritiek op anderen hebt.

Sta jij wel te springen? Zin om te groeien? Ben je mild naar anderen? Vind je het leuk om gelijkgestemden te ontmoeten? Dan lijkt het ons superfijn je erbij te hebben!

 DIT KRIJG JE 

Binnenkort komt het lidmaatschapsmodel voor iedereen beschikbaar voor 10 euro per maand. Als lid ontvang je toegang tot de community Kiindspeeltuin + ieder seizoen de nieuwe editie Kiind op de mat  + eerste kans en voordeel op evenementen + toegang tot onze nieuwe cursussen + gekkigheid!

 OP EEN RIJTJE 

     WAARDE PER JAAR 
4x Een cursus van minimaal € 97 € 388
4x Tijdschrift Kiind € 39
  Online groepscoaching à € 45 per maand € 540
  Videolessen ter waarde van minimaal: € 520
  Plus supergeheime bonussen van minimaal: € 100
  Dat is een totale waarde van:  € 1.587 
   DAT IS PER MAAND   € 132,25 
   EN NATUURLIJK EEN FIJNE STAMGROEP!   ONBETAALBAAR 
  Maar je betaalt maar  € 10  per maand!

 BONUSKOELHEID! 

En dit maakt de ervaring helemaal belachelijk fantastisch: je kunt op de kaart zien wie waar woont en zo contact zoeken met de mensen die het meest dichtbij je wonen! 

GRATIS EDITIE KIIND

Lees Kiind stiekem lekker gratis. Download editie THUIS! Je ontvangt meteen ook de nieuwsbrief vol inspiratie - waarvoor je je ieder moment kunt uitschrijven.

Het is gelukt, we gaan een mail naar je typen! (check ook je spamfolder)

0