BOUW JE EIGEN STAM EN GROEI SAMEN IN DE KIINDSPEELTUIN

Groei, verbind en speel 

MAAK CONTACT MET GELIJKGESTEMDE OUDERS

Al meer dan 1500 andere ouders uit alle hoeken van Nederland, België en zelfs daarbuiten, ontmoeten elkaar in de Kiindspeeltuin.

ontmoet onze experts

Tijdens onze online expertsessies krijg je de kans om van alles te leren over uiteenlopende onderwerpen en kun je direct vragen stellen!

ME-time met ons prachtige papieren tijdschrift

Ben je al abonnee op ons blad, dan kun je natuurlijk supersimpel overstappen, want als Kiindspeeltuiner krijg je het tijdschrift ook!

Enorm geheime bonussen

Wij houden van jou verwennen.

stap uit niet-helpende gedachtes

Zit jij ook soms vast in gedachtes die je niet helpen? Reset je brein met onze videolessen. Dat is lief voor jezelf zijn.

Z

je ontwikkelen vanuit je luie stoel

Vier keer per jaar een inspirerende cursus die je helpt om alles uit het ouderschap te halen. En deze doe je gelijktijdig met je mede-Kiindspeeltuiners!

WAT JE WILT WETEN OVER DE KIINDSPEELTUIN

Wees welkom in de Kiindspeeltuin! Hét platform en dé ontmoetingsplaats voor iedereen die geïnteresseerd is in en wil leren over alles wat samenhangt met natuurlijk ouderschap.

We maken al een aantal jaren een super mooi en zinnig tijdschrift. Hoe fijn zou het zijn als je in besloten omgeving over de onderwerpen die je daarin leest verder kunt praten? Elkaar bevragen, lezen hoe anderen het doen, informeren, leren en inspireren op een dieper niveau dan even vluchtig op een forum of in een Facebook-groep? Waar je kunt leren door cursussen te volgen en met elkaar groeit in het ouderschap? We creëren daarom met liefde een plek, een community, een stam waar jij je fijn, begrepen en veilig voelt: de Kiindspeeltuin!

 

WAAROM DE KIINDSPEELTUIN?

De Kiindspeeltuin gaat verder waar ons prachtige tijdschrift stopt. En dat in een besloten omgeving, los van social media. We gaan verder met de onderwerpen die je leest en je hebt interactie met andere Kiindgekkies ehh… lezers.

Bovendien word je gefaciliteerd om je eigen stam op te bouwen, je wordt uitgenodigd voor challenges die we gezellig met elkaar doen en er is ruimte om verder te leren en je te verdiepen in de thema’s die je van Kiind interessant vindt.

GESLOTEN TOT NADER ORDER

Je kunt je niet altijd inschrijven voor de Kiindspeeltuin. Dit kan slechts een paar dagen per maand. De poorten zijn nu gesloten, je ziet op de afteller wanneer de Kiindspeeltuin weer open gaat. Zeker weten dat je de inschrijving niet mist? Zet jezelf vrijblijvend op onze wachtlijst!

DE INSCHRIJVING GAAT OPEN OVER

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Groei, verbind en speel 

REACTIES

UIT DE KIINDSPEELTUIN

"Zulke zinnige tips van Kiind gelezen/gehoord vanavond. Geeft me helemaal de moed voor de tijd die nog voor ons ligt."

"Epic video! Goede Tips!!"

Je hebt een dorp nodig om een kind op te voeden

Zodra je kinderen krijgt, kom je in een nieuwe wereld terecht. Een wereld met misschien wel meer vragen dan antwoorden. Je wilt er alles van weten, slurpt alle informatie op die je kunt vinden en tegelijkertijd overweldigt het je ook wat er allemaal te leren valt. Wat hebben kinderen eigenlijk nodig? Voor veel ouders gebeurt er in die eerste fase veel in het hoofd. Feitjes, weetjes, informatie. Daarna leer je je kind pas echt kennen en je ontdekt dat ondanks alles wat je gelezen hebt, jouw kind toch echt zijn unieke zelf is. Met een eigen gebruiksaanwijzing. Als baby, maar ook als peuter én als uit de kluiten gewassen kind. 

Wanneer je kind dan groter wordt, vind je jezelf misschien ineens terug. Wie was jij ook alweer? En je begrijpt je kind nu, maar snap je jezelf eigenlijk wel? Weet je wat jij nodig hebt om de ouder te kunnen zijn die je wilt zijn? En op wie kun je leunen, waar is je netwerk? Dikke kans, dat je nu pas merkt hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen.

Wij nemen je in ons online lidmaatschap de Kiindspeeltuin, mee in dit hele traject. Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden. We geven informatie over wat kinderen nodig hebben, we helpen je je kind te begrijpen en we helpen je om jezelf te begrijpen en te groeien in het ouderschap. Zodat jij meer in balans kunt zorgen voor je kleine mensjes. We maken cursussen/trainingen en groepscoachingscalls.
We doen het gelukkig niet alleen. Je hebt een dorp nodig om een kind op te voeden, nietwaar? Zo heb je ook een dorp nodig om een Kiindspeeltuin te laten groeien. In de Kiindspeeltuin kun je leunen op de andere fijne leden van de online community. En echt waar, het is een groep vol liefdevolle, zachtaardige mensen. Daar hoor jij ook tussen!

ELKAAR LATEN GROEIEN

In de Kiindspeeltuin kun je je met andere lezers van Kiind verdiepen in wat jij belangrijk vindt. Verder praten over onderwerpen uit het tijdschrift, nieuwe cursussen van ons volgen en vragen stellen. Daarnaast is ons doel om de Kiind-lezers zo veel mogelijk met elkaar te verbinden: als je wilt, kun je op het besloten platform invullen waar je woont en zo zien welke andere Kiindspeeltuiner er in je buurt woont. Stuur elkaar een berichtje en spreek gezellig af.

Gaaf hè? Denk je eens in wat een mogelijkheden dat geeft! Nu kun je gewoon zien dat er in jouw regio mensen op zoek zijn naar gelijkgestemden om mee af te spreken. Wij willen ervoor zorgen dat je offline en online een mooi netwerk opbouwt.

Je ontvangt complete pakketjes vól verdieping en je kunt er in de Kiindspeeltuin met je online stam over sparren. We kunnen elkaar dan echt laten groeien!

Daarnaast kun je in de Kiindspeeltuin verder praten over thema’s waar op sociale media vaak te weinig ruimte voor is. En het is mogelijk om in contact te komen én contact te houden met mensen zoals jij.

IS DE KIINDSPEELTUIN VOOR JOU? 

De Kiindspeeltuin is niet voor iedereen. Het ligt voor de hand dat het niets voor jou is als je je niet in het tijdschrift kunt vinden. Maar let op: daarnaast is de Kiindspeeltuin niet per se voor iedereen die Kiind leest. Het is namelijk ook niet voor jou als je geen behoefte hebt je netwerk uit te breiden of per ongeluk een nieuwe beste vriend(in) te ontmoeten, je verder te ontwikkelen als ouder en mens of als je natuurlijk ouderschap superstom vindt.

Het is al helemáál niets voor jou als je graag zwart-wit denkt en kritiek op anderen hebt.

Sta jij wel te springen? Zin om te groeien? Ben je mild naar anderen? Vind je het leuk om gelijkgestemden te ontmoeten? Dan lijkt het ons superfijn je erbij te hebben!

DIT KRIJG JE 

Als lid ontvang je toegang tot de community Kiindspeeltuin + ieder seizoen de nieuwe editie Kiind op de mat  + eerste kans en voordeel op evenementen + toegang tot onze nieuwe cursussen + gekkigheid!

N

4 x per jaar een cursus van minimaal € 97.
Dat is een waarde van € 388 per jaar.

N

6 x per jaar een uitgave van ons abonnement. Dat zijn 4 tijdschriften op je mat en 2 ebooks met een waarde van € 49 per jaar.

N

Online groepscoaching à € 45 per maand
Dat is een waarde van € 540 per jaar.

N

Videolessen ter waarde van minimaal € 520 per jaar.

N

Plus supergeheime bonussen van minimaal € 100 per jaar.

N

Dat is een totale waarde van € 1.597 per jaar!

Dat is per maand € 133,08

L

En natuurlijk een fijne stamgroep!
Dat is onbetaalbaar.

Maar je betaalt minder dan € 15 per maand!

Of nóg minder, wanneer je als abonnee overstapt en uitgaves tegoed hebt.

Levenslang toegang tot je

EXTRA’S

Ook als je stopt in de Kiindspeeltuin, blijven de videolessen, opgenomen expertsessies en de meeste extra’s beschikbaar!

Je extra’s bewaren we namelijk in je account van Kiind.nl. Dus geen toegang meer tot de Kiindspeeltuin = nog wel toegang tot je extra’s!

Zolang Kiind bestaat (en wij gaan uit van altijd) kun jij blijven leren en groeien.

ONTMOET ONZE

EXPERTS

Van deze leukerds viel al van alles te leren.

Jannie Engels

Jannie Engels

Minimalist

Haar afstudeerproject voor haar opleiding vormgeving ging over minimalisme. Jannie ging all the way: ze deed bijna al haar spullen weg (inclusief speelgoed van de kinderen) en kocht een jaar lang niets. Een aantal jaar verder ziet haar huis er weer gezellig (maar evengoed opgeruimd) uit en is minimalisme juist een levensvisie geworden waar ze elke dag baad bij heeft als moeder van drie tieners.

Nina Mouton

Nina Mouton

Mild ouderschap

Waarom zette ik mijn zoon in een hoek terwijl zijn hart ervan brak en het mijne ook? Nina is schrijver van Mild Ouderschap en legt in de Kiindspeeltuin uit wat mildheid naar jezelf, je kinderen en je omgeving toe betekent.

Milli Hill

Milli Hill

Positief over bevallen

Een positief gevoel over je bevalling zit hem niet in de geboorte zelf, het zit hem in jouw persoonlijke gevoel van regie over je eigen bevalling. En dús gaat bevallen over jouw lijf, jouw rechten en jouw leven. Hartstikke feministisch, zegt de bevlogen Milli Hill.

Annemiek Verbeek

Annemiek Verbeek

Gastvrouw

In ons blad legt ze elk kwartaal een bevallingsprotocol onder haar journalistieke loep en in de Kiindspeeltuin organiseert ze online sessies waarbij de Kiindspeeltuinthema’s worden besproken. 

SANDII ZACHTE

SANDII ZACHTE

HUTTENBOUWER

Kiind roept al jáááren: huttenbouwen is ook opvoeden! Maar hoe dan? Sandii weet: juist door minder te doen, voed je meer op. Knap staaltje lui ouderschap dus. Volg onze cursus en ontdek hoe je met zo min mogelijk moeite ervoor zorgt dat je kinderen de hut niet afbreken (pun intended).

CAROLINE VERLEE

CAROLINE VERLEE

Onvoorwaardelijk ouderschap

Straffen en belonen laten we het liefst achterwege in onze opvoeding, maar dat is niet altijd makkelijk. De sleutel hiertoe is helaas geen kant en klaar stappenplan. Caroline helpt je om een stap te zetten van gedrag-gericht opvoeden naar relatie-gericht opvoeden.

NIET ALTIJD OPEN

Je kunt je niet altijd inschrijven voor de Kiindspeeltuin. Dit kan slechts een paar dagen per maand. De poorten zijn nu gesloten, je ziet op de afteller wanneer de Kiindspeeltuin weer open gaat. Zeker weten dat je de inschrijving niet mist? Zet jezelf vrijblijvend op onze wachtlijst!

DE INSCHRIJVING GAAT OPEN OVER

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Groei, verbind en speel 

0