KIINDSPEELTUIN

GROEI, VERBIND EN SPEEL

Kiindspeeltuin veelgestelde vragen

IS DE KIINDSPEELTUIN ALTIJD OPEN?

De deuren van de Kiindspeeltuin zijn niet altijd open. Er komt telkens even een kans. Zo zorgen we ervoor dat we steeds met een fijne groep mensen starten. Wil jij er volgende keer ook bij zijn? Meld je dan aan voor de wachtlijst, deze vind je via de informatiepagina van de Kiindspeeltuin.

ONTVANG IK HET TIJDSCHRIFT OOK?

Ja! Je ontvangt toegang tot de Kiindspeeltuin + 6x per jaar een uitgave (dat zijn 4 papieren tijdschriften op je mat en ook digitaal, plus 2 digitale ebooks)! Als je al abonnee bent, ontvang je in je mailbox een overstapaanbod. Niet ontvangen? Neem contact op met onze klantenservice.

HO HO, IK BEN AL ABONNEE VAN HET TIJDSCHRIFT. WAT NU?

Geen probleem, superlogisch dat je wilt overstappen naar het lidmaatschap in de Kiindspeeltuin! Je ontvangt een overstapaanbod in je mail, want bij het lidmaatschap van de Kiindspeeltuin krijg je ook het blad. Joepie!

Geen mail ontvangen? Vraag naar het overstapaanbod bij onze abonneeservice door dit formulier in te vullen.

MAG IK MIJN ACCOUNT MET MIJN PARTNER DELEN?

Prima. Zorg dan wel dat je ook een naam samen deelt, dan weten anderen tegen wie ze praten!

IK BEN NIET ZO'N GROEPSMENS EN WIL ALLEEN JULLIE INFORMATIE, IS DE KIINDSPEELTUIN DAN OOK VOOR MIJ?

De cursussen die we doen in de Kiindspeeltuin zullen ook los verkrijgbaar zijn, deze zullen rond de 97 euro kosten. Het is dan al snel voordelig om lid van de Kiindspeeltuin te zijn. Ook geven we trainingen die alleen in de Kiindspeeltuin verkrijgbaar zijn, dus ja, ook voor de informatie alleen is de Kiindspeeltuin voor jou.

WAAR STAAT DE KIINDSPEELTUIN?

De Kiindspeeltuin is digitaal! Zo kan iedereen van over de hele wereld meespelen (maar de meeste leden zullen in Nederland en België wonen). Het is een communityplatform buiten Facebook enzo om! Met digitale samen-momenten, cursussen en nog veel meer.

WAT MOET IK ME VOORSTELLING BIJ DE GROEPSCOACHING?

Deze Zoomsessies noemen we Kringgesprekken, zijn altijd rond een thema en toegankelijk voor alle leden van de Kiindspeeltuin. We beginnen centraal, maar breken dan uiteen in kleinere groepen. Op termijn lijkt het ons fantastisch als dat bijvoorbeeld ook op regioniveau kan! Dit is het enige onderdeel waarbij we van je verlangen dat je je scherm aanzet en dat niet opgenomen wordt. Terugkijken kan niet, het is echt intiem. En of je erbij wilt zijn bepaal je lekker zelf!

HOE TELEFOONVRIENDELIJK IS HET PLATFORM?

Heel telefoonvriendelijk! Zie het plaatje op deze pagina.

AAN WAT VOOR CURSUSSEN MOET IK DENKEN?

Met name cursussen die jou in je ouderschap versterken. Thema’s die je van Kiind mag verwachten, over huttenbouwend opvoeden, zachter praten met je kind, de lat lager leggen, lief voor jezelf zijn. Daarnaast zullen we ook lessen en informatie delen om je te helpen je kind beter te leren begrijpen.

De cursussen doen we samen in een bepaalde periode. Aan de hand van cursusvideo’s en het werkboek doe je opdrachten en stimuleren we elkaar in de cursusgroep. Op het einde van de cursus is er een vragenuurtje over de cursus. Cursussen komen regelmatig terug!

LOG JE IN OP EEN SITE OF IS HET EEN APP?

Het is een website, maar uiteindelijk wordt het ook een app!

KOMT HET TIJDSCHRIFT OOK DIGITAAL BESCHIKBAAR?

Als lid van de Kiindspeeltuin krijg je het tijdschrift ook digitaal. Ook komen er oude edities een voor een beschikbaar! Maarrrrr… de ni­euwe editie krijg je natuurlijk ook gezellig op de mat, met een plof!

HOE LANG DUURT HET LIDMAATSCHAP?

Je bent net als bij het tijdschrift, lid voor minimaal een jaar en het loopt tot wederopzegging.

HOEVEEL KOST HET KIINDSPEELTUINLIDMAATSCHAP?

Abonnees die overstappen naar een Kiindspeeltuinlidmaatschap krijgen een overstapaanbod dat is gebaseerd op het aantal uitgaves dat ze nog tegoed hebben.

Was je nog geen abonnee? Dan kost onbeperkte toegang tot alles in de Kiindspeeltuin met ingang van 25 januari 2021 € 11,95 per maand of € 129 als je kiest voor vooruitbetaling voor een jaar.

KOMEN ER OOK MENSEN UIT OOST-VLAANDEREN, WEST-DUITSLAND, DE BUURT VAN DE UTRECHTSE HEUVELRUG OF HET GEHUCHTJE WAAR IK EN DRIE KIPPEN WONEN IN DE KIINDSPEELTUIN?

De Kiindspeeltuin is flink aan het groeien! Inmiddels (januari 2021) zijn er meer dan 1500 mensen uit alle hoeken van Nederland, een hoop mensen uit België en een aantal leukerds uit uiteenlopende andere landen zoals Duitsland, Spanje, Zwitserland, de Verenigde Staten en Curaçao.

In de Kiindspeeltuin zul je steeds meer gelijkgestemden uit je regio leren kennen. Onze bedoeling is dat het op den duur zo is dat je fijne mensen leert kennen die belachelijk goed bij je passen en per ongeluk om de hoek wonen!

Maar we maken de Kiindspeeltuin uiteindelijk samen. Dus, kom jij erbij? Dan kunnen we tegen de volgende zeggen: ‘Ja! Er is net een leukerd bijgekomen die uit Oost-Vlaanderen, West-Duitsland, de buurt van de Utrechtse heuvelrug of het gehuchtje waar jij en drie kippen wonen komt!’

0