KIINDWEEKEND 

NEEDE
27 tot en met 30 juni

 ALLES WAT JE MOET WETEN 

Het Kiindweekend op camping Lolotte is áán van 27 – 30 juni. Drie nachten dus! Een minifestival met kamperen, workshops, samen eten, spelen. Veel mogelijkheid om anoniem rond te struinen maar ook om samen met de anderen van je veld samen rond het kampvuur te zitten.

We houden het kleinschalig en toch levendig. Met een duurzame markt, met de beste activiteiten voor de kleintjes, voor jezelf als ouders, met heerlijke hapjes, mooie natuur en vooral met veel gelijkgestemden om je heen. Er zijn door de dagen heen meerdere gesprekscirkels, yogasessies voor klein en groot, workshops en ander gekkigheid om je bij aan te sluiten. Een biologische vegan foodtruck van Laih laih’s kitchen, bio minimarkt waarin we het állerleukste geselecteerd hebben, huttenbouwen, dansen alsof je het meent, optredens, vuur maken, broodjes bakken, modderbadderen en aanschuiftafels om samen aan te eten.

 

 PROGRAMMA 

Reizen met kinderen

Robert en Pieternel van Gezinsgeluk.nu gingen een jaar op reis met hun kinderen. Droom jij er ook van? Stel je vragen bij hen over reizen met kinderen in een groepsgesprek.

Vinyasa yoga

Begin je dag met een Vinyasa yogales! Rek-en-strek je gek in de ochtenddauw. De les op alle niveaus begint met een korte meditatie gevolgd door groeten aan de zon op muziek onder begeleiding van je eigen ademhaling.

Vrouwencirkel

Schuif aan bij Pieternel in de mooie tent om mee te doen om je te verbinden met andere vrouwen.

Met je moeder in de modder

Sharon en Aart van camping Lolotte hebben een megagigamodderbaan voor je klaarstaan.

Apekooi-zingen

Wanneer heb jij voor het laatst gezongen? Zingen gaat niet per se om mooi. Je hoeft het podium niet op. Maak je stem los!

Gezinsoverleg

De tijd van autoritair opvoeden is voorbij. Maar hoe wil je het dan wel? Robert Tannemaat geeft een workshop Gezinsoverleg waarbij je oefent met besluitvorming volgens de C.O.N.S.E.N.T.-methode.

Mannencirkel

Praat jij als vader met andere mannen over wezenlijke dingen die je echt raken? Je kunt bij Robert terecht om met andere mannen in gesprek te gaan. 

 TICKETS 

De kosten zijn voor dit Kiindweekend nieuwe stijl superscherp!

  • 40 euro voor een staplaats
  • 67 euro voor een volwassene
  • 37 euro voor een kind (2-17)
  • 0 euro voor baby’s van 0 of 1 jaar oud

Dit is dus voor het hele weekend INCLUSIEF drie overnachtingen!
Je baten zijn niet in euro’s uit te drukken.

0