verdiep je in natuurlijk en verbindend ouderschap

Groei, leer en verbind in de Kiindspeeltuin

HAI, DIT IS KIIND

Wat leuk dat je dit leest!

Kiind is voorloper op het gebied van bewust en natuurlijk ouderschap. Sinds 2009 vertellen we vol vuur over (toen nog) obscuurs als wasbare luiers, draagdoeken, samen slapen, vol vertrouwen (thuis)bevallen, lang(er) borstvoeding geven en het belang van dat dorp om je kind op te voeden.

Je kent Kiind misschien als tijdschrift (voor een zacht prijsje hier te koop), maar inmiddels hebben we nog iets gavers: de Kiindspeeltuin. Dit is de online ontmoetingsplaats voor iedereen die geïnteresseerd is in, en wil leren over alles wat samenhangt met natuurlijk, verbindend en onvoorwaardelijk ouderschap. Voor eigenwijze zwangeren en buitendelijntjes-opvoeders.

Alles van Kiind met € 10 korting

Kennismaken met Kiind doe je in de Kiindspeeltuin. Met code KINDERWAGEN krijg je een tientje korting op een kwartaallidmaatschap en kun je overal (maar echt: o-ve-ral!) bij.

Alle ebooks, alle online cursussen, alle 24 (digitale) edities van Kiind magazine die zijn verschenen: het staat allemaal op je te wachten.

Waar? Op ons gezellige, besloten platform buiten social media om. De Kiindspeeltuin!

Je treft er ruim 1000 andere ouders (yep, ook vaders) die graag (eigen)wijs bevallen en buiten de lijntjes opvoeden. We faciliteren je om contact te leggen want samen weet je meer. Als lid krijg je ook toegang tot de 17 op regio ingedeelde Telegram-appgroepjes!

Ook tof: we vliegen geregeld een expert in. Die mag je al je vragen stellen in een live online sessie. Er staan ook zo’n 50 al eerder opgenomen sessies in de uit z’n voegen barstende speeltuinbieb.

Lees hier welke experts je kunt verwachten en wat je nog meer krijgt.

Kom 3 volle maanden struinen in alles van Kiind voor geen €49,95, maar slechts €39,95.

Je regelt het hier.

Groei, leer en verbind 

REACTIES

UIT DE ONLINE COMMUNITY

"Toen ik zwanger was van mijn dochter, resoneerde de toon van Kiind heel erg: ik vond de sfeer herkenbaar en geruststellend, omdat ik merk dat ik anders kijk naar sommige aspecten van het ouderschap dan mijn omgeving. Er wordt toegejuicht dat je mag voelen, zachter en milder mag zijn. De community helpt me om mijn gevoel te staven en een betere moeder te zijn"

"ZULKE ZINNIGE TIPS VAN KIIND GELEZEN/GEHOORD VANAVOND. GEEFT ME HELEMAAL DE MOED VOOR DE TIJD DIE NOG VOOR ONS LIGT."

€10 korting met code: KINDERWAGEN

Of scoor onze

EBOOKS

Met code KINDERWAGEN geen € 12,95 maar € 2,95 per stuk

(Eigen)wijs bevallen

Er is veel te winnen bij voorbereiding, bij weten wat richtlijnen en procedures zijn, zodat je je niet laat overvallen tijdens je bevalling. Maar: keep it simple. Je bevalling is geen proefschrift, je hoeft je niet overal in te verdiepen, de grote lijnen zijn echt genoeg.

Er is een verschil tussen controle en regie, en je kunt de controle loslaten terwijl je wel regie pakt. In dit ebook krijg je praktische tools om op die plek te komen.

Pleidooi voor rust

Eigenlijk voel je intuïtief perfect aan wat goed is voor jezelf en voor je baby. Toch kan het een geweldige steun in je rug zijn om te lezen waarom je zou kiezen voor rust in je kraamtijd.

Met de stevige achtergrond die Kiind biedt, en de handige, praktische tips ga je goed voorbereid je kraamtijd tegemoet.

Opvoeden zonder straf en beloning

Hoe werkt het, dat opvoeden zonder straffen en belonen? En waarom zou je ervoor kiezen?

Wat zeg je als je geen complimenten meer wil geven? Hoe voed je op zonder time-out-stoeltje? Wat doe je als je kind steeds weer over je grenzen heen gaat?

Speel groenteverstoppertje

Hoe leren kinderen groente eten? Wat kun jij doen om het leren eten soepel en gezellig te maken?

Wat kun je allemaal voor lekkers uit de keuken toveren waar stiekem hartstikke veel gezonds in zit? Je ontdekt het hier.

Hoe leren kinderen?

Hoe dragen motivatie, prestatie en omgeving wel of juist niet bij aan het leerproces? Welke factoren ondersteunen je mogelijkheden om te leren? Ben je op zoek naar een school en wil je je oriënteren op een fijne manier van dingen leren?

Heb je zorgen over het huidige onderwijs en zoek je een ruimere blik? Werk je in het onderwijs en zoek je graag verdieping en achtergronden, zodat je kindgericht kunt werken?

Slaapt 'ie al door?

Hoe vaak heb jij de vraag ’slaapt ie al door?’ gekregen?

Omdat het met zoveel tegengeluid best moeilijk kan zijn om te luisteren naar de natuur van je kind, hebben we een ebook gemaakt waarin je een boel inzichten en tips vindt. Wie weet sterkt het je in het volgen van jullie eigen koers, en brengt het heerlijke nachten!

€10 korting met code: KINDERWAGEN

Schrijf je in voor mails

net als 30.000 anderen

GRATIS EDITIE KIIND

Lees Kiind stiekem lekker gratis. Download editie OER! Je ontvangt meteen ook de nieuwsbrief vol inspiratie - waarvoor je je ieder moment kunt uitschrijven.

Het is gelukt, we gaan een mail naar je typen! (check ook je spamfolder)

0