Over Kiind

Hét eerlijke ouderschapsblad

Kiind informeert en inspireert tot een relaxter leven met kinderen. Zonder te bagatelliseren. Kiind kijkt graag vooruit naar vroeger en pikt het moois uit iedere tijd en uit iedere cultuur mee. Ze gelooft dat gezond leven blij maakt en dat blij zijn gezond is. Kiind is gek op spelen, want huttenbouwen is ook opvoeden!

Tijdschrift

Ter ere van het vijfjarige bestaan maakten we een superdik boektijdschrift! Er zijn al meer dan 3000 exemplaren van verkocht. We begonnen dat project met crowdfunding en dat was heel succesvol. Daarna maakten we een doeboek voor ouders. En inmiddels is er ook vier keer per jaar een tijdschrift. Word abonnee en blij.

Kiindfestival

Sinds 2014 organiseren we een jaarlijks Kiindfestival, met steengoed kindertheater, een biologische markt, veel verdieping voor ouders en zwangeren en een heleboel toffe activiteiten!

Vroegah

Kiind is in 2009 opgericht omdat bladenland wel een opfrisser kon gebruiken. Kiind is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen tijdschrift, gemaakt door enthousiaste professionals op het gebied van ouderschap en onderwijs. We ontvangen inmiddels 100.000 unieke bezoekers per maand!

Vragen over je abonnement of de webwinkel kunnen gesteld worden via kiind@spabonneeservice.nl of telefonisch via 0172-476085

Voor redactionele vragen kun je mailen naar Nelleke via redactie@kiind.nl

Kiind verkopen? Dat kan via VMB-press!

En dit zijn we dan:

Sandii Zachte, hoofdredacteur

hoofdredacteur kiind magazine sandii

Gebruikt haar achtergrond (pabo, pedagogische wetenschappen, kinderopvang) in haar werk en het opvoeden van haar maffe dochter en babyzoon. Ze is een rasechte bedenker en heel erg toe aan een nieuwe foto.

Nelleke Bos, redactiechefcolofon-nelleke

De nachtzon van het stel. Levenskunstenaar, tekstschrijver, moeder en blije stiefmoeder. Schrijft haar tekst als soulfood.

 

Francien de Vries, redactiemedewerker en webshopdame

colofon_francienWie is toch die vrouw die elke week de pakketjes brengt? Dat is Francien! Stiekem doet ze ook correctie in de redactie. Moeder van twee mini’s. Houdt van hobby’s, fotograferen, schilderen en toffe dingen met haar snijmachine maken. Niets engs.

 

Marije Denekamp, fotograaf

fotograaf kiind marije

Opgeleid tot sociaal cultureel werker met als specialisatie kunst en cultuur, fotograaf bij Kiind en werkzaam in de kinderopvang. Haar grote liefdes zijn fotografie, theater en haar gezin.

Jannie Engels, art director

oprichter kiind magazine jannie

Studeerde aan de kunstacademie en werkt sindsdien als zelfstandig grafisch ontwerper. Wat de ogen van deze creatieveling zien, kunnen haar handen maken. Haar motto is: multitasken is een missie.

 

Mirjam Hagendijk, beeldredacteur

Fotografeert in het ongedwongene en uit haar tenen. Vanuit een onrustige nieuwsgierigheid altijd op zoek naar nieuwe kennis en vaardigheden. Zelf doen. Interesse in moestuinieren, boekbinden en hergebruik.

 

Christel Rengers, tekstschrijver

Samen met haar gezin leeft zij zoveel mogelijk op een natuurlijke en creatieve wijze. Naast moeder is zij allround expert: draagconsulente, borstvoedingsdeskundige, docente peuteryoga, docente babymassage en thuisonderwijzer. Bij Kiind schrijft ze over deze en andere onderwerpen.

Disclaimer

Ouderschap benader je met gezond verstand. Die verantwoordelijkheid ligt dan ook volledig bij de ouders zelf. Teksten op Kiind zijn informatief en hebben daarom geen adviserend karakter. Hoewel de informatie op Kiind.nl met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kan het desondanks onvolkomenheden bevatten. De eigenaar van deze site of de schrijvers van de artikelen kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of letsel als gevolg van gebruik van de informatie op deze site. Informatie op deze site is geen vervanging voor die van een arts of andere professional. Kiind geeft algemene informatie voor een groot en breed publiek en niet toegespitst op een specifieke situatie of individueel geval.

Rechten

Op alles berust auteursrecht, dus ook op de teksten en foto’s in ons magazine. Het is niet toegestaan om zonder toestemming inhoud van Kiind te gebruiken of te publiceren. Het ontwerp en de techniek van ons magazine is eigendom van Ornaat Ontwerp en Kiind.

Toestemming

Niet commerciële webpagina’s mogen het volgende plaatsen op hun site:

– Een quote of snippet van maximaal 200 woorden

– Maximaal 1 afbeelding

– Hierbij moet een duidelijke verwijzing (met link) naar de bijbehorende pagina

We vinden het erg leuk om te horen dat je iets geplaatst hebt! Alleen een link plaatsen mag natuurlijk altijd.

Wil je op een andere manier iets van Kiind publiceren, neem dan contact met ons op via redactie@kiind.nl.

Persberichten mogen uiteraard zonder toestemming geplaatst worden, samen met de bijbehorende afbeeldingen.

Kiind is een product van Uitgeverij Noest – KVK 59687363 – BTW 146349799B01