Hét online platform over verbindend ouderschap

Waarom Kiind bestaat? Omdat een stelletje eigenwijze moeders op zoek ging naar antwoorden op hun vragen en deze antwoorden ging delen.

Er was verder geen plan; Kiind wilde gewoon dat er meer eerlijke informatie gedeeld werd, punt. Draagdoeken, onvoorwaardelijk ouderschap, wasbare luiers? Het waren in die tijd geen gangbare onderwerpen. Bij Kiind wél en we zijn blij dat al die dingen ondertussen een stuk normaler zijn.

Kiind bestaat al sinds 2009 online en vanaf 2016 was daar zowaar een magazine. Op lekker papier, bijna 150 pagina’s lang. Sinds 2020 zijn er ook zinnige ebooks en online cursussen.

Toen Kiind magazine begin 2022 verder ging als Wilde vrouw magazine, was er ook al even de Kiindspeeltuin. In de online community Kiindspeeltuin gaan we met volle overtuiging door waar het papieren blad ophield. Elkaar bevragen, lezen hoe anderen het doen, informeren, leren en inspireren op een dieper niveau dan even vluchtig op een forum of in een Facebookgroep.

De Kiindspeeltuin is dé online ontmoetingsplaats voor iedereen die geïnteresseerd is in en wil leren over alles wat samenhangt met natuurlijk en verbindend ouderschap. Een besloten website, met koele app, waar je kunt leren, groeien en verbinden.

Kom erbij of attendeer een ander op de Kiindspeeltuin.

Vragen? Kijk bij contact waar je moet zijn.

GRATIS EDITIE KIIND

Lees Kiind stiekem lekker gratis. Download editie OER! Je ontvangt meteen ook de nieuwsbrief vol inspiratie - waarvoor je je ieder moment kunt uitschrijven.

Het is gelukt, we gaan een mail naar je typen! (check ook je spamfolder)

0