Cursus wekenlang cocoonen met je kinderen

INSPIRATIEPAKKET ZONDER MOETEN, MET VEEL MOGEN

Het aftellen naar de zomervakantie is begonnen

Zes weken zomervakantie. Eindelijk ongedwongen tijd samen, beetje aanrommelen, onverantwoord veel ijs eten, lummelen en leuke dingen doen….Of: ARGH, zés weken vakantie?! Je kinderen zijn dan wel vrij, maar jij niet. Tussendoor wat werk doen, opa en oma extra lief aankijken voor een extra oppasdag, de laptop s avonds nog een uurtje openklappen. Of misschien ben je wél vrij, maar lijken de dagen eindeloos te duren. Ben jij na dit bizarre jaar uit gecreatiefd en gegoocheld en wil je gewoon even he-le-maal niks.

Hoe zou het zijn als je balans weet te vinden tussen wat jij moet en wil en wat je kinderen moeten en willen? Als je ’s avonds terug kan kijken op een dag en denkt: ‘Dat was fijn samen.’ Als je het gevoel hebt dat je er zelf ook nog bent en mag zijn en de mogelijkheid hebt om tot rust te komen? Als je voelt dat jullie de dag sámen leuk gemaakt hebben? Als je merkt dat jullie meer naar elkaar toe groeien in deze periode?

Wij helpen je daar graag bij! De losse tips die je overal kunt vinden zijn superfijn, maar wij denken dat het heel prettig is om net iets meer houvast te krijgen. We nemen je mee in wat wij in al die jaren ouderschap leerden en delen onze creatieve ideeën met je.

We hebben deze cursus als team gemaakt en kunnen allemaal zo onze eigen wijsheden en ervaringen met je delen. We hebben samen zo’n honderd jaar ervaring als ouders en ook heel wat jaren scholing in iets pedagogisch of didactisch. En alles weten over kinderen en hun ontwikkeling is wel een beetje onze baan natuurlijk. Wij ondersteunen je met video’s en sturen je ook nog digitale cadeautjes om het samen goed te hebben.

Oh en we noemen het een cursus, maar je moet niéts. We voeden je met inspiratie en onze blijheid en je krijgt geen huiswerk.

Tijdelijk voor 67 euro!

Cursus wekenlang cocoonen met je kinderen

INSPIRATIEPAKKET ZONDER MOETEN, MET VEEL MOGEN

N

 

Deze onderdelen komen aan bod:

Z

Ritme
Hoe voorkom je een dat je dagen vervelend en landerig worden? Hoe bouw je ritme in je dag? Hoe zorg je ervoor dat er dingen gedaan worden die moeten en het toch ook ontspannen en gezellig is?

Z

Creativiteit
Wat is creatief doen? Hoe prikkel je de creativiteit bij een kind? Hoe zorg je ervoor dat je kind lekker gaat knutselen?

Z

Werk en zorg
Als je nou moet werken, hoe doe je dat dan zonder gek te worden?

Z

Spelen
Hoe help je je kind zelf te spelen? Hoe zorg je ervoor dat je kind zichzelf even vermaakt? Hoe leren kinderen door te spelen?

Z

Leren
Hoe zorg je ervoor dat je kind nieuwe dingen leert? Hoe start je een project? Hoe maak je leren leuk?

Z

Zelfzorg
Hoe zorg je ervoor dat je het zelf volhoudt, opgeladen bent en kunt ontspannen?

N

 

Dit krijg je:

Een rits video’s waarin we onze visie en tips met je delen- bekijk/luister ze tijdens het strijken of de afwas

Cadeautjes zoals leuke downloads waar je met je kinderen mee aan de slag kunt gaan

Online omgeving waar je alles terug kunt vinden – lekker bingen!

Dat alles voor:

67,00

Cursussen in de Kiindspeeltuin

Wist je dat veel cursussen ook in de Kiindspeeltuin gedaan worden?

GROEI, VERBIND EN SPEEL

GRATIS EDITIE KIIND

Lees Kiind stiekem lekker gratis. Download editie OER! Je ontvangt meteen ook de nieuwsbrief vol inspiratie - waarvoor je je ieder moment kunt uitschrijven.

Het is gelukt, we gaan een mail naar je typen! (check ook je spamfolder)

0