Cursus wekenlang cocoonen met je kinderen

INSPIRATIEPAKKET ZONDER MOETEN, MET VEEL MOGEN

En toen zaten jullie opnieuw allemaal thuis.

Ronde twee. De kinderen, jij, honden, katten, laptops, schoolboeken en een bak spanning – iedereen en alles op een kluitje. Van de ene op de andere dag ben je weer leerkracht. Grote kans dat je ook nog werk te doen hebt. Sowieso ben je uit je normale ritme gehaald.

Misschien leek het je eerst nog wel leuk; schemaatje erbij en dan komt het wel goed. ‘Wat de juf of meester kan, kan ik ook.’ Maar jouw rol is die van ouder. Zoals Kiindmaker en thuisonderwijzer Christel Rengers zegt: ‘Kinderen die normaal naar school gaan zijn dit ook helemaal niet gewend van hun ouders. En ouders zijn niet gewend om in die rol te zitten.’ Je hoeft niet van jezelf te verwachten dat je dit van de ene op de andere dag gaat rocken. We zijn hier niet voor klaargestoomd.

Hoe zou het zijn als je balans weet te vinden tussen wat jij moet en wil en wat je kinderen moeten en willen? Als je ’s avonds terug kan kijken op een dag en denkt: ‘Dat was fijn samen.’ Als je het gevoel hebt dat je er zelf ook nog bent en mag zijn en de mogelijkheid hebt om tot rust te komen? Als je voelt dat jullie de dag sámen leuk gemaakt hebben? Als je merkt dat jullie meer naar elkaar toe groeien in deze periode?

Wij helpen je daar graag bij! De losse tips die je overal kunt vinden zijn superfijn, maar wij denken dat het heel prettig is om net iets meer houvast te krijgen. We nemen je mee in wat wij in al die jaren ouderschap leerden en delen onze creatieve ideeën met je.

We hebben deze cursus als team gemaakt en kunnen allemaal zo onze eigen wijsheden en ervaringen met je delen. We hebben samen zo’n honderd jaar ervaring als ouders en ook heel wat jaren scholing in iets pedagogisch of didactisch. En alles weten over kinderen en hun ontwikkeling is wel een beetje onze baan natuurlijk. Wij ondersteunen je met video’s en sturen je ook nog digitale cadeautjes om het samen goed te hebben.

Oh en we noemen het een cursus, maar je moet niéts. We voeden je met inspiratie en onze blijheid en je krijgt geen huiswerk.

De nieuwe cursussen die we maken kosten rond de 100 euro, maar dit is een bijzondere situatie en wij willen ons steentje bijdragen. Daarom nu voor maar 67 euro!

Cursus wekenlang cocoonen met je kinderen

INSPIRATIEPAKKET ZONDER MOETEN, MET VEEL MOGEN

N

 

Deze onderdelen komen aan bod:

Z

Ritme
Hoe voorkom je een dat je dagen vervelend en landerig worden? Hoe bouw je ritme in je dag? Hoe zorg je ervoor dat er dingen gedaan worden die moeten en het toch ook ontspannen en gezellig is?

Z

Creativiteit
Wat is creatief doen? Hoe prikkel je de creativiteit bij een kind? Hoe zorg je ervoor dat je kind lekker gaat knutselen?

Z

Werk en zorg
Als je nou moet werken, hoe doe je dat dan zonder gek te worden?

Z

Spelen
Hoe help je je kind zelf te spelen? Hoe zorg je ervoor dat je kind zichzelf even vermaakt? Hoe leren kinderen door te spelen?

Z

Leren
Hoe zorg je ervoor dat je kind nieuwe dingen leert? Hoe start je een project? Hoe maak je leren leuk?

Z

Zelfzorg
Hoe zorg je ervoor dat je het zelf volhoudt, opgeladen bent en kunt ontspannen?

N

 

Dit krijg je:

Een rits video’s waarin we onze visie en tips met je delen- bekijk/luister ze tijdens het strijken of de afwas

Cadeautjes zoals leuke downloads waar je met je kinderen mee aan de slag kunt gaan

Online omgeving waar je alles terug kunt vinden – lekker bingen!

Dat alles voor:

97,00 67,00

Cursussen in de Kiindspeeltuin

Wist je dat veel cursussen ook in de Kiindspeeltuin gedaan worden?

GROEI, VERBIND EN SPEEL

0