Speel groenteverstoppertje

Leer je kind proeven van het leven

LUST IK NIET!

‘Lust ik niet!’ is de meest gehoorde zin bij jou aan tafel. En daar baal je van. Je wordt moedeloos van de lijst van Verboden Groente die je kind heeft. Het lijkt of dit bij andere ouders veel minder speelt. Ben jij niet streng of consequent genoeg? Het past ook zeker niet bij jullie om het eten te forceren. Je bord leeg en anders geen toetje? Aan tafel tot alles op is? Dat hoort allemaal niet bij je opvoedstijl. Maar hoe lukt het dan wel? Je maakt je soms zorgen of je kind wel genoeg vitamines binnenkrijgt.

Je geeft je kind graag gezond eten. Tjokvol vitamines en ook nog eens tjokvol plezier.

Je wil met je kind in verbinding leven, en vrij zijn van dwingende sturing, niet dreigen met straf of motiveren via beloning.

Je wil vol vertrouwen in de eigen wijsheid kinderen omgaan met jouw kind, maar wél zorgen dat er gezonde voeding in gaat. 

In dit ebook vind je aanmoediging om op jouw natuurlijke en bewuste manier verder te gaan. Verder geeft het je inzicht in waarom kinderen en groente zo ingewikkeld samen kunnen gaan en vind je bovendien een groot assortiment aan heerlijk fijne groenteverstoppertje-recepten. Hoe leren kinderen groente eten? Wat kun jij doen om het leren eten soepel en gezellig te maken? Wat kun je allemaal voor lekkers uit de keuken toveren waar stiekem hartstikke veel gezonds in zit? Je ontdekt het hier.

Ebook Zo wordt het weer gezellig aan tafel

Eten is genieten, ook met jonge kinderen

(HER)ONTDEK HET PURE PLEZIER IN ETEN

Na het lezen, of hopelijk al terwijl je leest, voel je je gesteund in wat je diep van binnen al wist: jouw kind is een van nature nieuwsgierig kind dat heus gaat leren genieten van groente en ander gezond eten. Je hebt geen straf, beloning of manipulatie nodig en je kunt hartstikke prima groente verstoppen op jullie weg naar goed leren eten. Je hebt elk gevoel van falen of schaamte daarover totaal van je afgeschud als je dit boek hebt gelezen.

Je (her)ontdekt het pure plezier in eten met kinderen, óók als je moeilijke eters hebt. Je gaat vol enthousiasme aan de slag in de keuken met creatieve recepten. En nee, je wordt er niet als bij toverslag een keukenprins(es) van. We houden het reëel. De winst is dat je het nu doet met rust en vertrouwen in jezelf, en meer in verbinding met je kind.

Je realiseert je dat koken en eten veel meer is dan de nodige vitamientjes binnen halen. Het is een volwaardig deel van jouw natuurlijk ouderschap en van je kinds pure ontwikkeling.

Z

Bomvol gezellig-aan-tafel tips

Z

Maar liefst 60 recepten vol (verstopte) groente

Z

Een boel (figuurlijke 😉) blikopeners over hoe je gezond eten fijn houdt voor het hele gezin

Ruim 200 pagina’s vol nuttige info!

Trek gekregen?

Toe aan frisse ideeën in de keuken die je kind gaan helpen om nieuwe smaken te ontdekken zonder weerstand, en die jou ook echt plezier geven?

IS DIT EBOOK VOOR JOU?

De meeste ouders komen een fase tegen waarin hun ooit zo gretige dreumes ineens alle lekkere gezonde hapjes weigert. Dacht je aanvankelijk nog dat het jou niet zou gebeuren, nu merk je dat dit gedrag steeds hardnekkiger wordt. Raak jij hiervan ontmoedigd, voel je het al falen of ben je gewoon door je voorraad goede recepten heen, dan vind je hier verlichting.

De standaardadviezen passen niet bij je, je wil geen negatieve druk opvoeren aan tafel en je wil je kind niet dwingen tot eten. Je verlangt naar een natuurlijke methode waarin je kind intrinsieke motivatie ontwikkelt om gezond te eten. Als je je hierin herkent, is dit boek zeker voor jou.

Ebook Zo wordt het weer gezellig aan tafel

Blijf niet hangen in discussies aan tafel maar maak er iets leuks van. Vandaag nog. Eten is genieten, ook met jonge kinderen.

Van ‘moeilijke’ naar ‘ontdekkende’ eters

Groenteverstoppertje is geen zwaktebod

Dit ebook bevat achtergrond en begrip voor jouw natuurlijke verbindende opvoedstijl, en geeft je kaders over waarom jonge kinderen vaak geen groente lusten. Je krijgt inzicht en praktische tips van deskundigen die zowel zeer ervaren zijn in het ouderschap – met gretige en moeilijke eters – én ervaren met creatief koken voor kinderen. We nemen het groente-verstoppen onder de loep en geven je een massa originele recepten.

Groenteverstoppertje is geen zwaktebod. Wil je graag een oprechte eerlijke verbinding met je kind houden? En ben je daarom bang om iets ‘stiekems’ te doen, zoals groente verstoppen? Je kunt je relatie met je kind juist sterk houden met groenteverstoppertje als hulpbron. In dit ebook ontdek je hoe je dat doet.

Gratis in de Kiindspeeltuin

Wist je dat dit ebook, mooie cursussen en nog veel meer leuks, ook in de Kiindspeeltuin te vinden zijn?

GROEI, VERBIND EN SPEEL

0