Cursus De kracht van imperfectie

Stevig in je schoenen, inzicht in jezelf en groei vanuit het hart

Als ouder kun je best onzeker zijn. Alles is nieuw, dus je hebt het nog nooit gedaan. Een kind lijkt zo kwetsbaar, een fout voelt onherstelbaar. Boekenkasten vol zijn er geschreven over opvoeden, internet biedt een welhaast oneindige stroom informatie en je omgeving is vast ook heel welwillend om je van goed bedoeld advies te voorzien. Al die informatie staak soms haaks op elkaar. Waar moet je dan op varen? Op je gevoel? Weet jij veel wat dat zegt.

Je kijkt naar andere ouders. Die lijken allemaal wél te weten wat ze doen. Als die mensen eens zouden weten hoe het er soms bij jou thuis aan toe gaat…
Als zij het kunnen dan kun jij het ook, dus de schouders eronder, gas geven: bewust opvoeden, gezellig maken. Maar het is pittig en je wordt er helaas niet bepaald een leuker mens van. Als jullie dan eindelijk precies zoals je dat wilde ‘gezellig aan tafel’ zitten, reageer je nog steeds kribbig. Later voel je je schuldig. Heel diep van binnen blijft een gevoel steeds stilletjes de kop opsteken: waarom voel ik me ‘niet goed genoeg’?

Hoe zorg je er nou voor dat je negatieve denkpatronen doorbreekt en steviger in je schoenen staat? Meer kunt genieten van het ouderschap? Warm en begripvol reageert op jezelf (en anderen) als je het gevoel hebt dat je tekort schiet? Ware verbinding met anderen krijgt, juist omdat je je hele zelf accepteert? Kortom: de kracht ervaren van schaamteloos leven vanuit authenticiteit en zelfvertrouwen, met een dosis eigenwaarde die staat als een huis. Ook al ben jij jezelf en is het bij jou thuis niet perfect. Daarom juist! Dat is bevrijdend voor jezelf, inspirerend voor je gezin en iets wat je je kind(eren) wilt voorleven. Met deze cursus bouw je hiervoor een stevig fundament.

Creatiekracht, authenticiteit en groei vanuit het hart

Deze cursus helpt je om het vertrouwen in jezelf te herstellen zodat jij steviger in je schoenen staat en kunt opvoeden vanuit ontspanning en lol. Met videolessen, inzichten en oefeningen hervind je je authenticiteit en ontdek je hoe je echt kunt leren en groeien van je ‘fouten’. Je ondergaat ook nog eens heerlijke inspirerende meditaties, gebaseerd op baanbrekend neurowetenschappelijk onderzoek die bewezen effectief patronen doorbreken en je helpen geluk te ervaren en aan te trekken. Vergelijken, bewijsdrang en ‘niet goed genoeg’ voelen maken plaats voor creatiekracht, authenticiteit en groei vanuit het hart.

‘Oordelen, beoordeeld worden, als het over jouw manier van opvoeden gaat, gaan je nekharen overeind staan’

N

 

Deze onderdelen komen aan bod:

Z

Perfect ouderschap bestaat niet
Al vanaf dat je zwanger bent komt er veel informatie op je af, informatie die elkaar vaak tegenspreekt. Waar moet je dan op varen?

Z

Leren luisteren naar je intuïtie
Het zit in onze westerse cultuur en moderne maatschappij om ouderschap aan te vliegen vanuit het intellect. Maar hoe zit het met luisteren naar je innerlijke wijsheid, onze intuïtie?

Z

Angst en onzekerheid
Vanuit onze oertijd zijn wij als mensen al enorm gefocust op wat ons angst en stress geeft. Hoe gun je jezelf nou wat vallen en opstaan?

Z

Inzicht in oordelen
Wist je dat de wortels van je interne ‘foutvindertje’ meestal te herleiden zijn naar je eigen opvoeding? Als we dat stemmetje niet bewust een plek geven, dan is de kans groot dat we hem doorgeven aan onze kinderen.

Z

Eerste hulp bij oordelen
Voel je je snoeihard geraakt door een oordeel? Beschouw dit dan als een kans om iets over jezelf te ontdekken.

Z

Als de andere ouder er heel anders over denkt
Stel het kind weer centraal in de discussie en ga terug naar jullie kernwaarden.

Z

Powertool #1: hartcoherentie
Je leert hoe je in stresssituaties je hart rustig kan laten kloppen waardoor jouw brein een signaal krijgt dat alles in orde is.

Z

De (on)gelukkige denkspiraal
Zelfs als we begrijpen waar onze patronen vandaan komen, is doorbreken moeilijk. Hoe winnen we het van onze automatische piloot en creëren we een gewenste werkelijkheid?

Z

Powertool #2: Toekomstvisiemeditatie
Een meditatie die je helpt in het dagelijkse leven andere beslissingen te nemen waardoor je andere ervaringen aantrekt. Het is even oefenen, maar bewezen effectief.

Z

Spoedcursus genieten
Want me-time is het startpunt in de zorg voor je kind.

N

 

Dit krijg je:

14 Videolessen die je inzicht geven en je in jouw kracht zetten.

Powertool #1: Hartcoherentie: Creëer een meetbaar energetisch veld om je heen dat je gezondheid, geluk en creatiekracht bevordert.

Powertool #2: Toekomstmeditatie: Leg nieuwe neurologische paden aan in je brein die jou kracht geven om je gewenste toekomst aan te trekken.

j

Een werkboekje met prikkelende vragen.

Dat alles voor:

157,00

 

Of: word lid

De cursus vind je ook in de Kiindspeeltuin

Je kan de cursus los kopen, of je wordt lid van Kiind!
Leden van Kiind hebben een prachtig afgeschermd platform ‘de Kiindspeeltuin’ tot hun beschikking.

Als Kiindspeeltuinlid kun je live deelnemen aan expertsessies en kringgesprekken, je krijgt videolessen en toffe bonussen zoals Zoom-muziekoptredens (leuk voor je kind(eren)!), meditaties, digitale edities van eerder verschenen Kiind magazines en nog veel meer.

Lees hier alles over de Kiindspeeltuin.

 Word je lid?

Dan betaal je niet eenmalig 157 euro voor de cursus, maar slechts 16,95 euro per maand (of 177 euro voor een jaar) en ontvang je de hele sjebang die bij het Kiindspeeltuinlidmaatschap hoort!

Aanmelden voor de Kiindspeeltuin kan hier en is binnen een paar klikken geregeld.

 

Reacties

Hier een selectie uit de reacties op de Kiindspeeltuin en de cursussen die we daar doen:

“ZULKE ZINNIGE TIPS VAN KIIND GELEZEN/GEHOORD VANAVOND. GEEFT ME HELEMAAL DE MOED VOOR DE TIJD DIE NOG VOOR ONS LIGT.”

“EPIC VIDEO! GOEDE TIPS!!”

Review4 cursus opvoeden zonder straffen en belonen
Review3 cursus opvoeden zonder straffen en belonen

Veelgestelde vragen (met antwoorden!)

Wanneer kan ik beginnen met de cursus?

Direct na aankoop verschijnt er in je mail een instructie over hoe je je cursus vindt in je Kiind-account.

Wist je dat veel cursussen ook worden gedaan in de Kiindspeeltuin?

Hoelang blijft het cursusmateriaal beschikbaar?

Na aankoop blijft het cursusmateriaal onbeperkt voor jou beschikbaar via je account op kiind.nl.

In de Kiindspeeltuin blijft de cursus ook toegankelijk zolang je Kiindspeeltuinlidmaatschap duurt.

Op welke data moet ik beschikbaar zijn?

Er zijn geen momenten waarop je beschikbaar moet zijn om de cursus te volgen. Dat mag helemaal in je eigen tempo, op jouw moment.

Kan ik het bedrag in delen betalen?

Alleen de cursus in delen betalen kan helaas niet, maar als je kiest voor het Kiindlidmaatschap (waarbij je dus ook de cursus krijgt) dan kun je kiezen voor maandelijkse betaling. Hier lees je alles over het Kiindlidmaatschap, oftewel de Kiindspeeltuin.

Als het niet past, krijg ik m’n geld dan terug?

Retourneren (herroepen) is helaas niet mogelijk bij digitale producten die je – zoals in dit geval- direct geleverd krijgt. Dit staat ook vermeld in de algemene voorwaarden waar je bij aankoop mee akkoord ging.

Wat is hartcoherentie?

Met hartcoherentie laat je je hart met je brein communiceren dat het goed met je gaat. Met behulp van je ademhaling creëer je een meetbaar(!) energetisch veld om je heen dat ook nog eens bewezen gezond voor je is én waarmee je je omgeving beïnvloedt. Een krachtige bubbel dus.

Hartcoherentie is de Eerste Hulp bij supermarktdrama’s, scenes tijdens kerstdiners, ongevraagd advies op jouw pijnpunten en alle andere vormen van stress die in ouderschap de kop op kunnen steken. Zo blijf je in je reacties trouw aan wie je wilt zijn. Het is ook nog eens bewezen gezond voor jou en je omgeving. De politie gebruikt het om kalm te blijven in levensgevaarlijke situaties. Dus dat gaat jou ook wel lukken.

alles over de Kiindspeeltuin

Wist je dat veel cursussen ook in de Kiindspeeltuin gedaan worden?

GROEI, VERBIND EN SPEEL

0