Reken af & neem direct mee

KIIND X WE ARE PREGNANT

Reken af & neem direct mee

KIIND X WE ARE PREGNANT

Reken af & neem direct mee

KIIND X WE ARE PREGNANT

IN HET EBOOK KOMEN DEZE ONDERDELEN AAN BOD:

Z

Kijkje in het oer-ontwerp van moeder en baby
Hoe zitten we van nature in elkaar? En hoe draagt een rustige kraamtijd bij aan onze blauwdruk?

Z

We zetten de helpende handen op een rij.
Wie kan er om moeder en baby heen staan? En hoe kunnen de mensen om jullie heen de kraamtijd een goede bedding geven?

Z

Zelfzorg
Wat is dat nu eigenlijk? Waarom doet het ertoe en welke vorm kan zelfzorg aannemen?

Z

Tips voor kraambezoek
Hoe kun je het bezoek zo inrichten dat je baby en jij voldoende ruimte houden voor je herstel en voor jullie langzame kennismaking met elkaar? Want daar gaat het allemaal om!

Bijna 70 pagina’s vol nuttige info!

COMBINEER MET BOEK & TIJDSCHRIFTEN

Reken af & neem direct mee

KIIND X WE ARE PREGNANT

ELK KIIND MAGAZINE ZIT BOMMETJEVOL:

Z

Interviews en columns
Wie zijn er druk bezig een mooie nieuwe wereld te maken? We geven ze een mooie plek in Kiind. Zo strikten we Michaeleen Doucleff (auteur Jagen, verzamelen, opvoeden), Alfie Kohn (grondlegger van het onvoorwaardelijk opvoeden) en Peter Gray (expert in vrij leren) voor interviews en onder meer Nina Mouton, Jeroen de Jong en Drees Koren als columnisten.

Z

Diep in de materie
In het dossier zoomen we in op een thema. Bijvoorbeeld op vrij spelen. Of de vulva. In de rubriek protocol onder de loep fileren we de ‘zo doen we dats’ in de geboortezorg: zwanger en een hoog BMI, de knip en of je vaginaal kunt bevallen na een keizersnede (ja!). En we verzamelen de beste tips van je stam.

Z
Vaste prik:
Verse scharreltips, inspirerende boeken, mooie voorleesboeken, kwetsbare foto’s van krachtige moederlijven, toffe heb-ik-echt-nodig-dingen, schattige DIY, fijne columns. En… en… en…

Elk (bewaar)exemplaar bevat zo’n 150 pagina’s inspirerend leesvoer. Een echt indie magazine, uitgegeven in eigen beheer en in kleine oplage. Hét eerlijke tijdschrift over ouderschap!

COMBINEER MET BOEK & EBOOK

Reken af & neem direct mee

KIIND X WE ARE PREGNANT

BOEK: WAT BABY'S NODIG HEBBEN

Z

De basis
Wat baby’s nodig hebben is het basishandboek voor iedere verse ouder.

Z

‘Had ik dít maar geweten vóórdat ik kinderen kreeg’
Die zin schiet bij menig ouder regelmatig door het hoofd. En alhoewel iedere ouder leert door te ervaren, door het zelf te doen met héél veel vallen en héél veel opstaan, is het toch wel fijn dat er af en toe een boek verschijnt dat je kan behoeden voor de grootste valkuilen.

‘Wat baby’s nodig hebben’ is zo’n boek. Sterker nog, het kan zo maar het enige boek zijn dat je echt nodig hebt voor dat eerste te gekke, maffe, spannende, soms slopende jaar met je baby. Melanie Visscher heeft namelijk al het voorwerk voor je gedaan; ze las stapels boeken en recent wetenschappelijk onderzoek en combineerde al die kennis in kant en klare leesbare brokken.

Over hoe het brein van je baby werkt, bijvoorbeeld, en waarom hij huilt en (niet) slaapt. Over hoe jullie eigenlijk één blijven, ook na de geboorte. En, vooral, hoe je als moeder je verstand behoudt door juist je rationele ik even te parkeren bij de rest van je pre-kroost leven. Let your monkey do it. Want onze blauwdruk, hoe we door moeder natuur geprogrammeerd zijn, weet eigenlijk heel goed hoe het ‘hoort’.

Hardcover. Ultiem kraamcadeau. Koop dit boek!

COMBINEER MET TIJDSCHRIFTEN & EBOOK

Reken af & neem direct mee

KIIND X WE ARE PREGNANT

Gratis in de Kiindspeeltuin

Wist je dat het ebook, mooie cursussen en nog veel meer leuks, ook in de Kiindspeeltuin te vinden zijn?

GROEI, leer en verbind

0