Vrij en verbindend spelen

Met niets of duurzaam speelgoed

Deze special gaat over het belang van vrij spelen

Spelen is onnoemelijk belangrijk. Al laten we kinderen veel spelen, toch sturen we spel sterk, lossen frustratie op en vullen hun agenda vol leuke en leerzame activiteiten. Ruimte voor verveling en zoek-het-zelf-maar-uit ontbreekt vaak. Kan dat vrijer?

Relaxed de feestdagen door

Na het lezen van deze special heb je helder hoe je het (ook voor jezelf) fijn en ontspannen maakt. En hoe spelen en speelgoed je kunnen helpen in jouw eigen unieke ouderschap.

De special bij de minicursus Lekker lang spelen?

Tijdelijk krijg je de online special gratis bij onze mini-(video)cursus Lekker lang spelen.

Heb je bergen speelgoed, maar wordt er maar weinig echt gespeeld? Of is je kindje nog heel klein en wil je die berg juist voorkomen? Kinderen hebben eigenlijk niet zoveel speelgoed nodig. Wát je hebt is van belang.

Vrij en verbindend spelen

Met niets of duurzaam speelgoed

Minder is meer

Met deze special willen we je inspireren om relaxed en blij die feestdagen tegemoet te gaan. Het is een steuntje in de rug om je niet te laten meeslepen in de wens het gezellig te maken door spullen in huis te halen. Gezellig kan ook door het klein te houden. Niet méér cadeaus maar bewust gekozen cadeaus. En wat je in huis haalt hoeft niet geoptimaliseerd te zijn voor ‘de ontwikkeling’ van je kind.

Op jouw manier

Misschien wil je zelf iets maken? Wat vertel je bij het geven van de cadeaus (en wat doe je met ‘het geheim’ van de Sint)? Hoe laat je je kind lekker lang zelfstandig spelen? Binnen én buiten (ja ook als het regent). Wat is open einde speelgoed en wat is duurzaam speelgoed?

Beetje achtergrond

We geven je achtergrond over verbindend spel: wat houdt dat eigenlijk in?

Veel inspiratie

We zetten ook het allermooiste van de leukste ondernemers voor je op rij. Zodat het eenvoudiger is niet (alles) bij die ene grote winkel te kopen. Er zijn zoveel geweldige winkels van kleine(re) zelfstandigen met een goed verhaal en eerlijke spullen.

Maar liefst 160 pagina’s vol nuttige info!

Special vrij en verbindend spelen

Gratis in de Kiindspeeltuin

Wist je dat deze special, mooie cursussen en nog veel meer leuks, ook in de Kiindspeeltuin te vinden zijn?

Lid worden kan al voor € 16,95, voor een maand.

GROEI, leer en verbind

0