RETRAITE MOEDER & KIND 

SEVERUM

Midweek:

16 sept – 19 sept

UITVERKOCHT

 ALLES WAT JE WIL WETEN 

Een veilige haven waar je volledig kan ontspannen, dieper in je lijf kan zakken en je sterker kan verbinden met jezelf, je kindje en andere moeders.

Wombfulness creëert met de mama en kind retraite een heilige ruimte waar je in contact kan komen met je bron. Door middel van een afgestemd programma voor jou en je kindje zak je dieper in je lijf en ontstaat er ruimte om je op een andere manier te verbinden met elkaar. De mooie natuur zal je eigen schoonheid weerspiegelen en dankzij alle pure voeding en liefdevolle verzorging zal je na deze midweek weer in verbinding komen met de creatieve en krachtige mama die je in essentie bent. 

Deze retraite biedt jou de gelegenheid om heerlijk verwend te worden en volledig te ontspannen.

Er wordt voor jullie gekookt, de afwas wordt gedaan en je opgemaakte bedje staat klaar bij aankomst. Je hoeft je vijf dagen lang niet te bekommeren om het huishouden, want deze retraite is geheel verzorgd, zodat jij je volledig met jezelf en je kind bezig kan houden. 

Om je een idee te geven…

Op maandag 16 september komen jullie rond 16 uur aan bij de Schaapshut in Sevenum. Je hebt tijd om rustig aan te komen, je te settelen in jullie slaapvertrek en de boerderij te verkennen. Als iedereen er is komen we samen, om elkaar te leren kennen. Rond 18 uur gaan we lekker eten. ’s Avonds als de kinderen slapen kunnen de mama’s genieten van een meditatiecirkel. 

Dinsdag en woensdag is er ’s ochtends mama (en kind) yoga. Afhankelijk van de leeftijden van de kinderen wordt de groep wel of niet opgesplitst. Daarna heb je tijd om samen met je kind en eventueel andere mama’s de omgeving te verkennen. Na de lunch is er rusttijd. En ’s middags tussen 15 en 17 uur is er een activiteit voor mama en kind samen. Tussendoor plannen we de individuele massages van de mama’s. ’s Avonds als de kinderen slapen is er nog een ontspannende activiteit voor de moeders. 

Donderdagochtend is er nog een activiteit voor mama & kind en na de lunch nemen we afscheid.

De locatie

De retraite vindt plaats in de Schaapshut. Een gerenoveerde boerderij in Sevenum. De houten balken laten zien dat dit vroeger een boerderij was, maar in 2017 is deze volledig op de schop gegaan en is hij omgetoverd tot grote en luxe groepsaccommodatie. Deze plek is speciaal gericht op families. Dat is te merken aan de ruime slaapkamers met eigen douche en toilet en diverse speelplekken zowel binnen als buiten.

In de tuin is een trampoline, speelhuis en diverse fietsjes voor de kinderen om heerlijk mee te spelen. Voor de mama’s maken we de houtgestookte hot tub warm. 

Kortom: een heerlijke plek met alle comfort, luxe, ruimte en natuur die je jezelf toewenst om tot rust te komen. 

Deze retraite is bestemd voor:

– moeders die toe zijn aan een paar dagen niet hoeven koken, afwassen en schoonmaken 
– moeders die op een prachtige plek in de natuur tot rust willen komen
– moeders die zin hebben om op een speciale manier zich te verbinden met hun kindje 
– moeders die naast leuke dingen doen met hun kind, ook inspirerende en bekrachtigende tijd voor zichzelf wil hebben. 
– moeders die zich weer helemaal willen opladen
– kindjes die het leuk vinden om samen met hun mama en andere kindjes op avontuur te gaan 
– kindjes die met knuffeltantes leuke dingen willen doen, terwijl mama een massage krijgt

De mama en kind retraite is voor moeders met kind van 0 tot 4 jaar.  Er is beperkt plek om met twee kinderen te komen. Het is aan te raden dat je met één kind komt, zodat jullie beiden te ruimte voor jezelf én elkaar hebt om er een heel bijzondere week van te maken.

Je ontvangt

De Wombfulness mama en kind retraite is van 16 tot 19 september 2019.

Locatie is de Schaapshut in Sevenum.  Je bent hier welkom op maandag vanaf 16.00 uur. Donderdagsluiten we om 14.00 uur af. 

De kosten voor dit weekend zijn €727,- (inclusief btw)*

Hiervoor krijg je: 

– drie overnachtingen in een eigen luxe slaapkamer met eigen douche en toilet 
– heerlijk veganistisch/vegetarisch en biologisch eten 
– een welkomstgeschenk 
– gebruik van yogamatten, dekentjes, handdoeken en bedlinnen 
– onbeperkt fruit en kruidenthee 
– een mama en kind yogales
– een yogales voor mama alleen
– (draag)wandeling voor mama en kind: op zoek naar eetbare planten 
– mama en kind workshop op gebied van massage
– avondprogramma’s voor mama: meditatie, vrouwencirkel, hot tub en/of inspirerende film
– tijd voor jou alleen om te lezen, te wandelen of even helemaal niks 
– lieve knuffeltantes voor je kind, terwijl jij een massage krijgt of naar yogales bent

NB: het uiteindelijke programma hangt af van de leeftijden van de kinderen. Dus het kan nog enigszins veranderen. 

* betalen in termijnen is mogelijk
 Mocht je met twee kinderen willen komen, dan kijken we waar en hoe jullie het beste kunnen overnachten. Je betaalt voor een tweede kind €125,- extra.

Je verblijft 3 nachten in een gespreid bedje

Met yoga, vertroeteling, biologische vegetarische maaltijden, massage, ontspanning, meditatie, natuur en creativiteit en

 

voel weer hoe fijn jullie het samen hebben

 

 

Stel een vraag aan Marjolein

5 + 13 =

Over de gastvrouw:

Mijn naam is Marjolein Vos. Jarenlang zocht ik naar mijzelf door boeken lezen, workshops, cursussen en opleidingen te volgen en bepaalde relaties aan te gaan. Ik ervoer een leegte in mijzelf die er niet hoorde te zijn. Mijn zoektocht stopte toen ik voor de eerste keer zwanger raakte. Alles wat ik al die tijd zocht groeide letterlijk in mij: pure essentie in liefde geboren. Mijn eerste dochter werd geboren op mijn 26e verjaardag. Deze overgetelijke ervaring was een krachtige initiatie. Zowel fysiek als energetisch was ik een geboortekanaal en werd naast een volmaakt baby’tje ook ikzelf opnieuw geboren. Ik werd intuïtiever, krachtiger, zachter, meer geaard en voelde golven van onvoorwaardelijke liefde door mij heen stromen.

De afgelopen jaren heb ik dit een aantal keer mee mogen maken. Inmiddels ben ik een dankbare moeder van vier prachtige dochters en de partner van een man die het beste in mij naar boven haalt. Ik voel mij geroepen om mensen bewust(er) te maken van hun bron, hun oneindige stroom van inspiratie, hun kracht en liefde.

Wombfulness creëert met de retraites voor zwangeren een heilige ruimte waar je in contact kan komen met je bron. Door middel van yoga zak je dieper in je lijf en door de mooie natuur wordt je eigen schoonheid weerspiegeld. Dankzij alle pure voeding en liefdevolle verzorging zal je na deze retraite weer in verbinding zijn met de creatieve en krachtige essentie die je bent.

Lieve Marjolein, je bent een mooi en bijzonder mens, vrouw, moeder. Ik voelde mij bevoorrecht om dit mooie weekend met elkaar te mogen ervaren. De energie heb ik mooi naar thuis over kunnen dragen. Heel erg bedankt.’

Andere retraites:

 BEKIJK ZE HIER 

 

GRATIS EDITIE KIIND

Lees Kiind stiekem lekker gratis. Download editie THUIS! Je ontvangt meteen ook de nieuwsbrief vol inspiratie - waarvoor je je ieder moment kunt uitschrijven.

Het is gelukt, we gaan een mail naar je typen! (check ook je spamfolder)

0