APPELPARADE 

LISSERBROEK
zaterdag 9 en 10 juni 2019

 APPELPARADE 

Op deze festivals zijn net als altijd onze belangrijke Kiindfestival-peilers aanwezig: een fijne sfeer, verdieping over ouderschap en opvoeding, interactie met andere ouders, huttenbouwen, broodjes bakken, knutselen, een duurzame markt met de mooiste spulletjes, workshops en biologisch eten en drinken. 

De Olmenhorst is als biologisch fruitbedrijf een groene oase midden in de Randstad. De Olmenhorst wil vanuit deze
positie mensen inspireren tot een duurzamer leefstijl. Voor zichzelf en de wereld. Want daar wordt iedereen blij van! We doen dit jaar actief mee met de Appelparade. Help je mee deze verder te vergroenen?

We verwachten zo’n 6000 mensen. Wil je er staan? Meld je aan, wij maken de mooiste, best-kloppende combi! Mochten we jouw bedrijf uitkiezen dan ontvang je een uitnodiging tot betaling. We streven ernaar de markt voor 20 april rond te hebben.

Hoe ziet de Appelparade er ongeveer uit?

Tijdens het Pinksterweekend doen we mee met het organiseren van de Appelparade op de Olmenhorst! Fruitteeltbedrijf de Olmenhorst wil mensen inspireren tot een duurzamer leefstijl. Nou, wij ook. Dit festival voor het gezin in Lisserbroek willen we graag samen met jou vergroenen. Met echte Kiindelementen als een groene markt, muziek, huttenbouwen, broodjes bakken, sprekers, workshops en veel mogelijkheden om elkaar te ontmoeten!

Voor de kinderen is er weer van alles te doen, zoals broodjes bakken, skelterracen, pony rijden, huttenbouwen, poppentheater of schminken. Voor alle leeftijden is er een eetbare plantenwandeling met kookworkshop, een fairtrade modeshow, boogschieten, heerlijk genieten van de muziek en het (h)eerlijke eten. 

‘Hé, maar dat klinkt als het Kiindfestival, is het dat niet gewoon?’ Ja, dat klopt. De overlap is enorm. Daarom organiseren we dit feest graag samen met de Appelparade. Je mag het ook de Appelkiindparade noemen. Wij noemen het ook wel stiekem een Kiindfestival.

BEZOEKERS OVER ONZE FESTIVALS:

“Zelden zoveel ontspannen mensen bij elkaar gezien”

‘Ik word nog steeds heel blij van Kiind! Van het tijdschrift, van het festival, van de mensen die Kiind maken! Herkenning, inspiratie en verbondenheid met ouders die het ook een beetje zoals ik doen. Of een beetje anders! 🙂 Maar wel vanuit dezelfde basis: verbinding met je kind en jezelf, zien wie je kind is en wat je kind nodig heeft, buiten zijn, creativiteit, plezier, zorg voor de aarde…’

‘Zelden zoveel vrolijke, ontspannen mensen en kinderen bij elkaar gezien als op het festival.’

“Ik vind het heerlijk om er rond te wandelen”

‘Op het Kiindfestival zijn diverse workshops, lezingen, kraampjes die betrekking hebben op het natuurlijk en bewust ouderschap. 
Ik vind het heerlijk om er rond te wandelen, mensen te kijken, kraampjes te kijken, met mensen te kletsen, nieuwe ideeën op te doen of weer even stil te staan en bewuster te worden bij deze manier van ouderschap. Want de mensen in mijn omgeving denken er soms toch echt wel anders over waardoor de twijfel ontstaat. Maar door hier samen te komen met andere mensen, raakt ik de onzekerheid weer kwijt.’

Onze evenementen voelen als thuiskomen

Niet alleen voor bezoekers, maar ook voor standhouders

Je mogelijkheden:

  • Pagodetent 5x5 meter 550 euro.
  • Halve pagodetent 2,5x5 meter 330 euro.
  • Simpeltent 4x4 meter 250 euro.
  • Marktkraam 4x1 meter 220 euro.

Extra opties:

  • Inrichting simpeltent 2 klaptafels (80x160 cm) en 2 stoelen 30 euro.
  • Elektriciteit aansluiting 1000W p/stuk 30 euro.
  • Aansluiting 3500W p/stuk 50 euro.

Deelname is voor twee dagen.

0