Uitgeverij Noest

Waarom zou je je boek uitgeven bij Uitgeverij Noest?

Uitgeverij Noest is onderdeel van Kiind. Kiind is fris, kinderlijk en bloedserieus waar nodig – met een kwinkslagje humor. We zijn consequent in de hoge kwaliteit die we leveren in beeld en tekst. De vorm versterkt de inhoud. Dat is zo op Kiind, en dat is zo bij onze boeken. 

Boeken voor bewuste ouders

Kiind is een goed bezocht platform voor openminded bewuste ouders. De boeken die we uitgeven passen daarbij. Het sluit dus naadloos op elkaar aan. Wij geloven in de ‘Purple cow’. Een goed product verkoopt zichzelf, aan een gericht publiek. Zonder mediacircus voor een breed publiek. 

Je boek bij de juiste doelgroep

Uiteraard geeft Uitgeverij Noest een zetje. Onze website trekt maandelijks 100.000 unieke bezoekers. Wij zorgen ervoor dat je boek gezien wordt!

Hoger percentage voor de schrijver

Omdat Kiind naam en faam heeft opgebouwd in de Wondere Wereld der Bewuste Ouders, kunnen wij besparen op marketingkosten. Wij kunnen daardoor ook een hoger percentage bieden aan schrijvers dan gangbaar is. En dat vinden wij fijn. Mocht je zelf mede investeren, dan kan dat percentage zelfs nog oplopen.

Je boek in onze webwinkel

Financieel is je boek via onze webwinkel verkopen interessanter dan in de boekwinkel. Boekwinkels ontvangen namelijk doorgaans 42 procent boekhandelskorting. Alle boeken van Uitgeverij Noest zijn zonder boekhandelskorting te koop in onze webwinkel!

Je boek bij de betere boekhandel

Maar natuurlijk willen we je boek ook graag via de boekwinkels verkopen. Wie wil nou niet zijn boek pontificaal in een boekwinkel zien liggen? Wij zijn aangesloten bij het centraal boekhuis en daar vanuit kunnen alle boekwinkels onze boeken (en straks misschien jouw boek!) bestellen. Uitgeverij Noest is van plan zich stevig neer te zetten. Zodat je als boekhandel niet meer om ons heen kunt. We zorgen ervoor dat nieuwe releases in het oog springen. En jouw boek al helemaal!

Opvoeders en huttenbouwers

Ons eerste boek schreven we zelf. We noemen het een boektijdschrift omdat het een bundeling van Kiindartikelen van is. Binnen een jaar verkochten we al 3000 exemplaren. En nu is er ook een bijpassend doeboek!

Geïnteresseerd? Neem contact op info@kiind.nl

Andere snode plannen? Mail ons!