Veelgestelde vragen Kiindweekend

Meer info over het weekend>
Bestel je tickets>

Prangende zorgen en vragen, we hebben ze allemaal. Dit zijn de veelgestelde vragen over het Kiindweekend: 

Wat eten we?

Je kunt terecht bij de hippe foodtruck van Laihlaih’s Happy Belly voor een duurzame overheerlijke hap of tussendoortje! Neem daarnaast lekker mee waar je trek in hebt en nodig hebt voor een volle buik. Er staan picknicktafels klaar om te aanschuifdineren.

Is er elektra?

Je kunt stroom bijboeken. Neem dan wel zelf je campingstekker mee. Maar je kunt ook koffie halen én er is een vriezer om koelelementen (of gevulde kruiken!) in te bevriezen voor je koelbox.

Kan ik dat wel aan, in mijn eentje in een tent?

Je bent niet in je eentje! Wat wij hebben ervaren bij weekend 1 en 2 hoe gedragen je je kunt voelen als je samen op zo’n veld staat. Enneh… als je wilt neem je toch gewoon je ouders mee? Midden op de veldjes staan speel- en klimdingen, dus je kinderen kunnen heerlijk spelen.

Wat nou als m’n baby ’s nachts huilt?

Dat schijnen ze wel eens te doen. Je mag ervan uitgaan dat iedereen aanwezig dat soort nachten kent, en dat we gewend zijn aan babygeluid. Baby’s huilen weleens en dat is helemaal oké.

Hoe moeten we slapen?

Je kunt matjes naast elkaar ploffen, een stuk of drie, en baby’s tussen twee grote mensen in leggen. En als je tweepersoonscabines hebt kun je er ook voor kiezen om samen met je kleintje te slapen en je partner met een ander kind, bijvoorbeeld. Ook eens leuk.

Hoe moet dat nou zonder auto?

De bus stopt voor de deur! Er stopt een bus vanaf het station vlakbij de camping, maar… Het rijden van bussen vertoont een beetje dezelfde trekjes als de WiFi. Soms wel, soms niet. Kom je met het openbaar vervoer check dan even goed de dienstregeling van je aankomt- en vertrekdag.

Waar slaap je?

Je brengt je eigen hutje mee. Oftewel een camper, busje, caravan of tent.

Mag je een huisdier mee?

Nee. Wij hebben gekozen voor een huisdiervrij kiindweekend.

Bij wie mag je een vraag droppen?

Vragen stellen kan via pb op Facebook. (Mail dus niet naar de camping als het over het Kiindweekend gaat)

Waar laat ik afval?

We scheiden ons afval. Dit mag je doen op de daarvoor door de camping aangegeven plek.

Is de kantine open?

Het wordt mooi weer maar op zaterdag en een bepaalde tijd op zondag is deze open! Je kunt er niets bestellen en graag achter jezelf opruimen na gebruik maar je kunt er wel lekker zitten.

Is er een zwembad?

Dat is er en je mag er zo vaak in plonsen als je dat nodig hebt. Het zijn zelfs twee badjes: een lief ondiep badje voor de ukkies en een bad waar je iets ruiger in kunt zwemmen.

Zijn er sanitaire voorzieningen?

Er zijn heerlijke douches. Het hoeft natuurlijk niet. Zie zelf maar. Toiletten zijn er voldoende, wildplassen kan niet op de camping. Je mag wel heel wild plassen op de toiletten.

Waar laat ik mijn auto?

Om ons dorp autovrij te houden zijn er parkeervelden. Hierover meer bij aankomst. Je mag wel laden en lossen in het dorp bij aankomst en vertrek binnen vaste tijden.

Meer info over het weekend>
Bestel je tickets>

BewarenBewaren

BewarenBewaren