Veelgestelde vragen Kiindweekend

Meer info over het weekend>
Bestel je tickets>

Prangende zorgen en vragen, we hebben ze allemaal. Dit zijn de veelgestelde vragen over het Kiindweekend: 

Waar laat ik mijn partner nou?
Het Kiindweekend is voor het héle gezin. Met activiteiten voor vaders, moeders en kinderen. Verder kun je het hele weekend je goddelijke gang gaan. Er is een zwembad op het terrein en je kunt doen wat je ieder weekendje weg wilt doen. Vuurtje stoken, natuurlijk! En, als je dat lekker vindt, dan kun je misschien zelfs wat gemakkelijker helemaal alleen zijn dan als jullie thuis zijn.

Ben ik ook welkom als ik kunstvoeding geef?
Dit is gelukkig niet veelgesteld, maar wel een keer en daar schrok ik al een beetje van: NATUURLIJK! Het is bekend dat Kiind pro-borstvoeding is, maar we zijn vooral pro-ouders en kinderen. Laat dat duidelijk zijn! Je hoeft ook geen draagdoek te gebruiken of macrobiotisch te eten. En je mag ook een lelijke caravan meenemen. Wees lekker jezelf, alsjeblieft.

Hoe houd ik het eten koel/waar kolf ik? (Is er elektra?)
Er is stroom om te kolven of een flesje op te warmen. We delen de stroomvoorziening wel, dus senseo’s en elektrische koelboxen kunnen niet aangesloten worden. Maar wij zorgen voor een groot koffie-apparaat waar je koffie mee kunt zetten én er is een vriezer om koelelementen (of gevulde kruiken!) in te bevriezen voor je koelbox.

Kan ik dat wel aan, in mijn eentje in een tent?
Je bent niet in je eentje! Wat wij hebben ervaren toen we vorig jaar kampeerden is hoe gedragen je je kunt voelen als je samen op zo’n veld staat en hebt besloten dat je even bij elkaar hoort. Chantala’s dochter Yade gaat zingend het veld over met haar gitaar, alle kindjes uit hun tent lokken (letterlijk dan), midden op het veld is een speelhuisje met glijbaan, dus je kinderen kunnen heerlijk spelen. Voor het avondeten maak je een hapje en we eten met z’n allen van alles. Hoe heerlijk is dat? Je maakt één gerecht en samen heb je een tafel vol lekkers! Enneh… als je wilt neem je toch gewoon je ouders mee?

Wat nou als m’n baby ’s nachts huilt?
Dat schijnen ze weleens te doen. Je mag ervan uitgaan dat iedereen aanwezig dat soort nachten kent, en dat we gewend zijn aan babygeluid. Baby’s huilen weleens en dat is helemaal oké.

Hoe moeten we slapen?
Je kunt matjes naast elkaar ploffen, een stuk of drie, en baby’s tussen twee grote mensen in leggen. En als je tweepersoonscabines hebt kun je er ook voor kiezen om samen met je kleintje te slapen en je partner met een ander kind, bijvoorbeeld. Ook eens leuk.

Hoe moet dat nou zonder auto?
De bus stopt voor de deur! Er stopt een bus vanaf het station vlakbij de camping, maar… Het rijden van bussen vertoont een beetje dezelfde trekjes als de WiFi. Soms wel, soms niet. Kom je met het openbaar vervoer check dan even goed de dienstregeling van je aankomt- en vertrekdag.

Ubuntu, wat is dat nu eigenlijk?

Ken jij de Ubuntu filosofie al of ben jij al een tikje praktiserend Ubuntuist? Dat zijn we stiekem allemaal. Ubuntu raakt je in je oorsprong, als een diepe herinnering. Wil je deze alvast even aantikken voor we met elkaar een dorp bouwen?
Tof! Lees hier meer over ‘Ubuntu’>

Waar slaap je?

Je brengt je eigen hutje mee. Oftewel een camper, busje, caravan of tent.

Mag je een huisdier mee?

Nee. Wij hebben gekozen voor een huisdiervrij weekend.

Bij wie mag je een vraag droppen?

Vragen stellen kan via info@kiind.nl  (Mail dus niet naar de camping als het over het Kiindweekend gaat)

Waar laat ik afval?

We scheiden ons afval. Dit mag je doen op de daarvoor door de camping aangegeven plek.

Is er een heuse Stamhut?

Zeker! In de stamhut op het dorpsveld mag je gebruikmaken van een koffiezetapparaat en waterkoker. Breng je eigen thermoskan, zelf gemalen koffieboontjes en thee naar wens mee, dan komt het goed. 

Is er een zwembad?

Dat is er en je mag er zo vaak in plonsen als je dat nodig hebt.

Zijn er sanitaire voorzieningen?

Er zijn heerlijke douches. Het hoeft natuurlijk niet. Zie zelf maar. Toiletten zijn er voldoende, wild plassen kan niet op de camping. Je mag wel heel wild plassen op de toiletten die hiervoor bestemd zijn.

Waar laat ik mijn auto?

Om ons dorp autovrij te houden zijn er door ons aangewezen parkeervelden. Hierover meer bij aankomst. Je mag wel laden en lossen in het dorp bij aankomst en vertrek.

Meer info over het weekend>
Bestel je tickets>

BewarenBewaren