KIINDWEEKEND 

NEEDE
27 tot en met 30 juni
14 uur tot en met 14 uur
Of je eigen tijden daarbinnen

 ALLES WAT JE MOET WETEN 

Aankomst en vertrek?
Je bent welkom vanaf 14 uur op donderdag 27 juni. De leukerds Sharon en Aart van camping Lolotte zullen je opwachten bij de slagbomen naast de receptie. Dan krijg je naast een warm welkom gelijk de plattegrond en mag je doorrijden om te lossen. Dit is de plattegrond van de camping. Je kunt heel zachtjes het veld oprijden. Kom je na 17 uur aan, laat dit Sharon en Aart even weten door ze te bellen (0611213155) of van te voren een mail (info@campinglolotte.nl) te sturen.

Vertrek is uiterlijk op zondag om 14.00 uur. Binnen deze periode (en binnen de openingstijden van de camping) ben je vrij om te komen en gaan. Je mag dus ook later aankomen of eerder vertrekken. Maar dan mis je natuurlijk wel wat!

Het rijden met de auto over het camping terrein mag uitsluitend stapvoets. Wil je je verplaatsen op de camping om bijvoorbeeld naar het zwembad te gaan of de receptie, doe dit dan met een wandelingetje.

Wifi?
Supergoed bereik mits je die éne provider hebt (niemand weet welke), de rest is slecht. Heerlijk offline vakantie vieren dus. Wordt het offline zijn jou teveel, in de kantine en op het terras is gratis wifi.

Stroom?
Houd er rekening mee dat er maar 4 ampère (880 Watt) op de stroompaaltjes bij de kampeerplekken zelf zit. Hierin moet een eurostekker. Aan de eurostekker kan een verstekdoos, waar je bijvoorbeeld 6 telefoons tegelijkertijd kan opladen. (Maar telefoons, wie heeft dát nou nodig?) Er is stroom om te kolven, een koelkastje aan te sluiten of een flesje op te warmen. Senseo’s kunnen niet aangesloten worden. Maar koffie zetten kan met een los filter én foodtruck Laih Laih’s kitchen is er met verrukkuluk eten en drinken. 

Naar wie moet ik toe?
Leila is de projectleider van Kiindweekend. Onthoud die naam! Verder zijn er een paar gastvrouwen/heren per deel van het terrein. Bij hem of haar kun je terecht als je het even niet meer weten. En voor campingdingen kun je uiteraard terecht bij Sharon en Aart van de camping. 

Waar laat ik mijn grote kinderen nou?
Het Kiindweekend is voor het héle gezin. Er is een zwembad op het terrein en je kunt doen wat je ieder weekendje weg wilt doen. Vuurtje stoken, natuurlijk! Het programma is zeker leuk tot een jaar of 12.

Meenemen?
Naast je kampeeruitrusting ook: vlaggetjes of zonnelichtslinger (superbelangrijk hè?), scherp mesje, eventueel eten, een koelbox, koelelementen, thermosfles, servies, zwemkleding, handdoeken (o.a. 1 als yogamat), deken of kleed of schapenvacht voor buiten.  

Kan ik dat wel aan in mijn eentje in een tent?
Je bent niet in je eentje! Wat wij hebben ervaren toen we vorig jaar kampeerden is hoe gedragen je je kunt voelen als je samen op zo’n veld staat en hebt besloten dat je even bij elkaar hoort. Voor het avondeten maak je een hapje of je bestelt bij de foodtruck en we eten met z’n allen. Hoe heerlijk is dat? Er is een rijk programma waar je bij kunt aanhaken als je wilt en daarbij word je uitgenodigd écht met elkaar in gesprek te komen. Enneh… als je wilt neem je toch gewoon je ouders mee?

Wat nou als m’n kind ’s nachts huilt?
Dat schijnen ze weleens te doen. Je mag ervan uitgaan dat iedereen aanwezig dat soort nachten kent, en dat we gewend zijn aan babygeluid. Kinderen huilen weleens en dat is helemaal oké.

Mag m’n hond mee?
Nee, ook niet die lieverd van jou. Sorry!

Hoe moeten we slapen?
Je kunt matjes naast elkaar ploffen, een stuk of drie, en baby’s tussen twee grote mensen in leggen. En als je tweepersoonscabines hebt kun je er ook voor kiezen om samen met je kleintje te slapen en je partner met een ander kind, bijvoorbeeld. Ook eens leuk.

Wat als ik geen tent heb?
Vorige edities deden mensen een oproepje op hun eigen Facebookpagina. Dat werkt heel goed. Eigen kampeerspullen is zo 2017.

Ik zie het niet zitten om m’n tent zelf op te zetten.
Vorige keren waren er altijd mensen die wilden helpen. Als je tickets hebt kun je in de besloten Facebookgroep aangeven waar je hulp bij zou willen hebben.

Is de wc niet te ver?
Valt wel mee. En voor ’s nachts kun je een potje meenemen als je wilt. 

Hoe moet dat nou zonder auto?
De bus stopt voor de deur! (Let op: bekijk van tevoren de aankomst- én vooral ook de vertrektijden!)

Wat gaan we nou eigenlijk doen?
Nou eígenlijk wat je zelf wilt. Er is in ieder geval een rijk programma. Deels door ons ingevuld, deels zijn er open plekken in het programma om je uit te nodigen tot co-creatie. Een tipje van de sluier: yoga, huttenbouwen, vrouwencirkel, zwangerencirkel, gesprek over verre reizen maken, relatieworkshop, ouderschapsworkshop, vadercirkel, ‘met je moeder in de modder’, broodjes bakken, apenkooi-zingen, een optreden en geheime dingen. Tof hè? Wij kunnen alvast niet wachten!

 

0