KIINDSPEELTUIN 

 VEELGESTELDE VRAGEN 

IS DE KIINDSPEELTUIN ALTIJD OPEN?

De deuren van de Kiindspeeltuin zijn niet altijd open. Er komt telkens even een kans. Zo zorgen we ervoor dat we steeds met een fijne groep mensen starten. Wil jij er volgende keer ook bij zijn? Meld je dan aan voor de wachtlijst door op de knop hiernaast te klikken.

ONTVANG IK HET TIJDSCHRIFT OOK?

Ja! Je ontvangt toegang tot de Kiindspeeltuin + ieder kwartaal de editie.

HO HO, IK BEN AL ABONNEE VAN HET TIJDSCHRIFT. WAT NU?

Geen probleem, superlogisch dat je wilt overstappen naar het lidmaatschap! Je ontvangt een overstapaanbod in je mail, want bij het lidmaatschap van de Kiindspeeltuin krijg je ook het blad. Joepie!

MAG IK MIJN ACCOUNT MET MIJN PARTNER DELEN?

Prima. Zorg dan wel dat je ook een naam samen deelt, dan weten anderen tegen wie ze praten!

IK BEN NIET ZO'N GROEPSMENS EN WIL ALLEEN JULLIE INFORMATIE, IS DE KIINDSPEELTUIN DAN OOK VOOR MIJ?

De cursussen die we geven zullen ook los verkrijgbaar zijn, deze zullen rond de 97 euro kosten. Het is dan al snel voordelig om lid van de Kiindspeeltuin te zijn. Ook geven we trainingen die alleen in de Kiindspeeltuin verkrijgbaar zijn, dus ja, ook voor de informatie alleen is de Kiindspeeltuin voor jou.

WAAR KOMT DE KIINDSPEELTUIN TE STAAN?

De Kiindspeeltuin is digitaal! Zo kan iedereen van over de hele wereld meespelen (maar de meeste leden zullen in Nederland en België wonen). Het is een platformdingesding buiten Facebook enzo om!

WAT MOET IK ME VOORSTELLING BIJ DE GROEPSCOACHING?

Deze zijn altijd rond een thema en toegankelijk voor iedereen. We beginnen centraal, maar breken dan uiteen in kleinere groepen. Op termijn lijkt het ons fantastisch als dat op regioniveau kan!

HOE TELEFOONVRIENDELIJK IS HET PLATFORM?

Heel telefoonvriendelijk! Zie het plaatje op deze pagina.

AAN WAT VOOR CURSUSSEN MOET IK DENKEN?

Met name cursussen die jou in je ouderschap versterken. Thema’s die je van Kiind mag verwachten, over huttenbouwend opvoeden, zachter praten met je kind, de lat lager leggen, lief voor jezelf zijn. Daarnaast zullen we ook lessen en informatie delen om je te helpen je kind beter te leren begrijpen.

LOG JE IN OP EEN SITE OF IS HET EEN APP?

Het is een website, maar uiteindelijk wordt het ook een app!

KOMT HET TIJDSCHRIFT OOK DIGITAAL BESCHIKBAAR?

Als lid van de Kiindspeeltuin krijg je de eerdere bladen digitaal, deze druppelen maandelijks binnen. Dus iedere maand dat er geen nieuw blad uitkomt, komt er een digitale editie beschikbaar, beginnende bij editie 1. Maarrrrr… de ni­euwe editie krijg je gezellig op de mat, met een plof!

HOE LANG DUURT HET LIDMAATSCHAP?

Je bent net als bij het tijdschrift, lid voor minimaal een jaar en het loopt tot wederopzegging.

KOMEN ER OOK MENSEN UIT OOST-VLAANDEREN, WEST-DUITSLAND, DE BUURT VAN DE UTRECHTSE HEUVELRUG OF HET GEHUCHTJE WAAR IK EN DRIE KIPPEN WONEN IN DE KIINDSPEELTUIN?

Dat is een lastige vraag! De Kiindspeeltuin moet flink gaan groeien. In de Kiindspeeltuin zul je steeds meer gelijkgestemden uit je regio leren kennen. In het begin zullen die misschien 40 kilometer verderop wonen, een tijdje later vind je mensen die een beetje hetzelfde in het leven staan als jij op 20 kilometer afstand en onze bedoeling is dat het op den duur zo is dat je fijne mensen leert kennen die belachelijk goed bij je passen en per ongeluk om de hoek wonen! Maar we maken de Kiindspeeltuin uiteindelijk samen. Dus, kom jij erbij? Dan kunnen we tegen de volgende zeggen: ‘Ja! Er is net een leukerd bijgekomen die uit Oost-Vlaanderen, West-Duitsland, de buurt van de Utrechtse heuvelrug of het gehuchtje waar jij en drie kippen wonen komt!’

0