Alle moeders weten het: je bevalling is een levensveranderende gebeurtenis. Het hebben van een baby, wat daar logischerwijs uit volgt, is dat trouwens ook. Je kunt de geboorte en de kraamtijd niet van A tot Z plannen. Je kunt niet van te voren vastleggen hoe het allemaal zal gaan. Maar wat je wél kunt doen, is je voorbereiden. Zodat je de tijd die voor je ligt zo inricht dat alles zo goed mogelijk bij je past.

Voorsprong 

Die voorbereiding haal je niet zomaar uit een boekje. Dat wil zeggen, goede boeken lezen helpt zeker (kijk maar naar dit rijtje van onze favorieten). Positief over bevallen Vrije geboorte Hypnobirthing Maar met fijne wijze mensen om je heen regel je meteen een voorsprong voor jezelf. Want er valt een heleboel meer te weten over de bevalling dan wat je hoort van je verloskundige of gynaecoloog. Vrouwen geven na hun eerste bevalling vaak aan: ‘Had ik maar geweten wat ik nu weet, dan zou ik het heel anders doen.’ En dáar kan het Geboortefestival op 13 april in Alkmaar je precies bij helpen. Hier bruist het van de kennis die elke nieuwe moeder op voorhand al verdient.

Ben je nu zwanger?

Gefeliciteerd, wat een feestje! Zwanger zijn mag je vieren, het is iets heel bijzonders. Tijdens het Geboortefestival vind je alles wat aansluit op je zwangerschap.  Een plek tjokvol ervaringsdeskundigen, geboorteprofessionals, een duurzame markt en gewoon pure blije goeie vibes. Op het Geboortefestival kun je met al je vragen en ideeën terecht. Er zijn sprekers, groepen om samen toffe dingen te leren, zwangeren en moeders van meer kinderen . Je maakt kennis met fijne manieren om te bevallen en je leert hoe je een geboorteplan kan maken. Ook zijn er tips als je een medische indicatie hebt en informatie over je rechten. Vaak is er veel meer mogelijk dan je denkt. Alles is voorhanden om jezelf en je baby een zachte start te geven!

Voor nieuwe én ervaren moeders

Word je voor het eerst moeder, dan kun je je laven aan de kennis en ervaring van vrouwen die je voor gingen. Is er een tweede of volgend kindje op komst? Juist na een eerdere zwangerschap weet je zo goed hoe je in elkaar zit, en wat voor jouw bevalling belangrijk is. Op het Geboortefestival ontdek je nieuwe mogelijkheden en kun je heel gericht aan de slag om de tijd die voor je ligt op de mooiste manier vorm te geven. Want een gezonde zwangerschap is waardevol, en een bevalling waarin jij meer keuze hebt, geeft je vleugels. 

Doe ook gratis mee aan onze gratis minicursus Vol vertrouwen bevallen

 Fotografie: Nina Olivari

GRATIS EDITIE KIIND

Lees Kiind lekker gratis. Download editie THUIS! Vol tips om het thuis gezelliger te maken en een paar fijne cocoonweken te hebben.

Je ontvangt meteen ook de nieuwsbrief vol inspiratie - waarvoor je je ieder moment kunt uitschrijven.

Het is gelukt, we gaan een mail naar je typen! (check ook je spamfolder)

0