Kiindweekend

Het Kiindteam kampeerde vorig jaar samen. Daar brachten we Ubuntu in de praktijk: elkaar helpen en met elkaar delen. Samen hebben we ervaren dat delen het nieuwe hebben is. Het werden dagen waarop je voelt dat je deel uitmaakt van iets groters dan je eigen gezin, en dat je ook waardevol bent als je je rot voelt. Met armen genoeg om kinderen te dragen, zelfgemaakte allemensenmuziek, een heuse vrouwencirkel en lekker warm eten. Het kampvuur lokte iedereen naar het centrale punt van het veld. Dat is waar het gebeurt. Broodjes aan een stokje en zingen maar.

We wisten meteen: dit gevoel willen we met jullie delen! Daarom organiseren we dit jaar in plaats van een groot festival, fijne kleine Kiindweekenden. Wij geloven dat de kracht in verbinding maken zit. Zodat je voelt dat je niet alleen bent. Het is fijn om gelijkgestemden te ontmoeten. In het echt, een keer buiten je favoriete Facebookgroep om. En wie weet is het een startpunt van nieuwe vriendschappen.

Heb jij zin om met andere Kiindlezers te kamperen? Samen te eten, hout te sprokkelen, brood te bakken, vuurtjes te stoken, yoga te doen, samen te zijn? Wees er dan bij! Op deze pagina vind je actuele data, beschikbaarheid en prijzen.

Wat kun je verwachten?

Op het Kiindweekend ben je even samen. De tenten staan dicht bij elkaar voor het dorpsgevoel. Maar je kunt wel je goddelijke gang gaan, als je dat wilt. Je zorgt voor je eigen spullen. Net als op de camping. Op vrijdagmiddag word je ontvangen door ons, je zet je tent op en die avond eten we met z’n allen van een potluck picknick. Iedereen neemt een lekker maaltje mee en we delen dat met elkaar. ’s Avonds kunnen we luisteren naar een verhalenverteller bij het vuur.

Zaterdag kun je je ontbijt weer aan de lange tafels eten, maar dat hoeft natuurlijk nooit. Misschien vind je het fijn om even bij de tent te eten. Er zijn een paar activiteiten gepland. Niet te veel, want je zult zien dat zo’n dag voorbij vlíegt. Denk aan yoga en bamboestokken versieren of struinen tussen de bosjes, een vrouwencirkel en een mannenactiviteit voor wie daar zin in heeft. Tussendoor kun je bij je eigen tent iets eten, op stap gaan, lekker niksen, wat je maar wilt. ’s Avonds kruipen we weer om het vuur.

Zondag nemen we afscheid van elkaar. Maar niet voordat we nog lekker brunchen met eigen gemaakte broodjes boven het vuur en kliekjes. Wij nemen lekkere jammetjes mee!

Data

Het eerste weekend is van 25 t/m 27 mei. Het weekend begint vrijdag om 15 uur en het eindigt zondag om 14 uur.

Beschikbaarheid

We hebben plek voor 150 mensen. Toen we nog in groepen leefden, paar jaartjes terug (2,4 miljoen jaar geleden), waren groepen ongeveer 150 mensen groot. In de shop zie je dat er 50 plaatsen beschikbaar zijn. Zodra deze 50 plaatsen op zijn, zijn we volgeboekt.

Wat je wilt weten

  • Het weekendje kost 90 euro per persoon. Behalve voor kinderen, dan is het 40 euro per persoontje. Oh en behalve voor baby’s, want 0- en 1-jarigen betalen niets. Alles inclusief toeristenbelasting en andere dingen. Boeken doe je per plaats voor je gezin, die kost niets. Maar er zijn er maar 50 van! Daar vul je in met wie je komt en de webshop rekent uit wat het totaalbedrag is.
  • Enneh, waar? Op camping Lolotte natuurlijk! Ken je niet? Ha! (Oké het is gloednieuw) Dit is de nieuwe plek waar je wilt zijn!
  • Je mag er staan met een tent, vouwwagen, caravan en campertje.
  • Tickets bestel je in onze shop.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via de nieuwsbrief:

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren