Kiindweekend

Het tweede en waarschijnlijk laatste Kiindweekend van dit jaar vindt plaats van 6-8 juli! Heb je zin om een weekend door te brengen met mensen met zo goed als dezelfde kernwaarden als jij? Wil je meer vrijheid ervaren maar toch met je gezin zijn? Kom dan naar het Kiindweekend! Het weekend is zowel zeer geschikt voor stellen als voor alleenstaanden. Vorige editie kwam zeker een kwart helemaal alleen met kind(eren), maar als alleenstaande ouder kun je natuurlijk ook met een vriend(in) komen of een of meerdere van je ouders meenemen.

Bestel direct je tickets>
Lees ook de FAQ (veelgestelde vragen)>

Deze diashow vereist JavaScript.

Het programma

Op vrijdagmiddag 15 uur word je door ons ontvangen. Er is een kinderactiviteit zodat jij neuriënd je tent kunt opzetten. Daarna eten we samen potluckstyle (iedereen maakt iets lekkers en we delen met elkaar) en dan begint het avondprogramma. Met vuur en muziek enzo.

Zaterdag start met ochtendfrisse yoga. Na het ontbijt staat er van alles op het programma: een vaderactiviteit, een moedercirkel, waar we kinderactiviteiten tegenover programmeren voor meer kans op focus voor jou. Je kunt op pad gaan met de boswachter en luisteren naar een mooi verhaal. We eten ’s avonds samen: jij maakt een borrelhapje, wij de soep. En ’s avonds is er een avondprogramma.

Zondag begint weer met allemensenochtendyoga. Daarna is er nog een laatste activiteit gepland en vervolgens brunchen we met versgebakken broodjes. Dan is het tijd voor het afscheid. Dat doen we samen om 14 uur. En we gaan vol verse inspiratie naar huis!

Waarom dan?

In mei was het eerste Kiindweekend. Een dorp maken met 150 mensen. De deelnemers van het eerste weekend willen méér! Vaker hun eigen dorp. Geen muren. Samen eten. Scharrelkinderen. Doen wat je het liefste doet en je kinderen op de achtergrond horen.

Eten doe je samen en daarbij liggen je kinderen en hun groentefobie automatisch minder onder een vergrootglas. Je bent bezig met de groep en je kinderen ook.

En het is niet gemakkelijk, maar het kan. Er zijn zoveel manieren om een dorp te bouwen. Hoe mooi zou het zijn als het Kiindweekend voor jou de start is om meer vrijheid in verbinding te ervaren?

Kosten

  • 119 euro voor groot mens plus slaapunit (tent/camper/caravan/busje)
  • 79 euro voor een groot mens
  • 49 euro voor een klein mens van 2 jaar of ouder
  • 0 euro voor baby’s van 0 of 1 jaar oud

De opbrengsten zijn niet in euro’s uit te drukken.

Een dorp bestaat uit maximaal 45 tenten. Kijk snel in onze webwinkel of er nog wel een plekje vrij is. 

Bestel hier je tickets>

Deze diashow vereist JavaScript.

Waar? Op de leukste camping voor vuurtjestokers: Camping Lolotte in Neede!

Lees ook de FAQ (veelgestelde vragen)>

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via de nieuwsbrief:

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren