Werken bij het online platform over verbindend ouderschap?

Kiind is hét platform voor bewust en verbindend ouderschap voor (aanstaande) ouders met jonge kinderen (0 tot middelbareschoolleeftijd). Groener, eerlijker en vooral inspirerender.

Kiind bestaat sinds 2009 en heeft een zeer betrokken community opgebouwd met honderdduizenden bezoekers per jaar op kiind.nl en de leukste, meest enthousiaste leden op besloten membership Kiindspeeltuin.

Nog veel meer mensen mogen het goede nieuws dat Kiind heet leren kennen. Vind jij dat ook? Kom werken bij Kiind!

Kiind wil ouders ondersteunen en bekrachtigen

Samen met Kiindspeeltuinhosts Yara, Annegien, Charles en Nouska en achterdeschermen-mensen Francien, Fauzia, Silvana, Christophe en Cindy wordt Kiind met liefde gerund door eigenaar Yvonne. Gewoon, vanuit ieders thuiskantoor.

Als fangirl van het eerste uur nam Yvonne Woldberg in december 2022 Kiind over omdat ze vond dat Kiind moest blijven bestaan. Want leren wat baby’s nodig hebben, kinderen beter begrijpen en liever zijn voor jezelf als ouder maakt de wereld gewoon een stuk mooier.

Alle waardevolle artikelen op kiind.nl, de nieuwsbrief en alle online content verpreiden we helemaal gratis. Om dat te kunnen blijven doen is het nodig dat de Kiindspeeltuin nog meer leden heeft en er betaalde samenwerkingen zijn met bij Kiind passende merken en organisaties.

Klinkt dit als jouw kopje thee?

Op dit moment hebben we geen vacatures

Samenwerken in plaats van werken bij? Check kiind.nl/samenwerken

LEES GRATIS HET INTERVIEW MET ALFIE KOHN

Het interview met de grondlegger van het onvoorwaardelijk opvoeden in je mailbox? Je ontvangt meteen ook de Kiindnieuwsbrief vol inspiratie (uitschrijven mag).

Het is gelukt, we gaan een mail naar je typen! (check ook je spamfolder)

0