WILDE VROUW MAGAZINE

radicaal op je gevoel leven

Het winternummer komt eraan

Abonneer uiterlijk 5 december en je ontvangt het herfstnummer er gratis digitaal bij!

Cadeaupakket t/m 29 november

Speciaal voor sinterklaasavond hebben we een mooie combideal: de 3 edities Wilde vrouw van dit jaar (inpakken en in de zak ermee!) én de gelukkige krijgt nog een jaar Wilde vrouw op de mat (4 edities en 2 digitale extra’s). 

Wilde vrouw magazine

Wilde vrouw magazine is het nieuwe tijdschrift voor vrouwen die betrokken zijn bij de wereld, fijn willen leven en dit aan aan hun kinderen willen voorleven. Denk bij Wilde vrouw aan vrijheid in verbinding, zachte kracht en natuurlijk leven en ouderschap – ongeacht de leeftijd van je kinderen.

We vinden het belangrijk om bekrachtigende geboortes te delen en het te hebben over de maatschappelijke kijk op borstvoeding. We spieken graag mee bij gezinnen die hun hart volgen, zetten moederlijven in het zonnetje en delen over je kroost helpen door je eigen shit op te ruimen en de zorgen die je je kunt maken bij het opvoeden van je kinderen. Maar er is ook ruimte om het te hebben over impact maken in de wereld, of je dat nou wilt doen via werk dat bij je klopt of door je handen in de aarde te steken.

En over de relatie met je partner, de buren en je (schoon)ouders. Over dingen willen en niet altijd kunnen. Over het spanningsveld tussen jezelf opofferen enerzijds en ruimte innemen voor jezelf en andere creaties dan kinderen anderzijds. 

Abonneer

Het winternummer komt eraan! Abonneer uiterlijk 5 december en je ontvangt het herfstnummer er gratis digitaal bij! 🎁

Je ontvangt: 4 lekker dikke tijdschriften op de mat en 2 digitale extra’s en als bonus krijg je de tijdschriften ook nog eens digitaal. Bovendien krijg je korting op onze unieke evenementen! Wil je dit niet missen?

Kies een abonnement voor jezelf of trakteer iemand op een cadeau-abonnement

De derde (herfst)editie HECHT voor het leven bestel je hier los. 

We gaan het Wilde weekend vieren.

Wij genieten nog steeds na van het Wilde weekend en we hebben met onze blije kriebels inmiddels ook een nieuwe datum geprikt. Op veler verzoek: in de zomer!

Koop nu hier je tickets en je bent er bij!

Van 1 – 4 juni 2023 maken wij ons eigen blije dorpje op Camping Dijk&Meer in Andijk. Voor een indruk van het aanbod van vorig jaar: Het programma van het Wilde weekend 2022 vind je hier.

WORD aBONNEE!

VRIJHEID IN VERBINDING

REACTIES

Op het tijdschrift

"Wow! Ik heb 'MOED' in één ruk uitgelezen en vond het de meest inspirerende EDITIE ooit!"

Een tijdschrift vol zinnige informatie

Zodra je zwanger bent en al helemaal als je kind er eenmaal is, vliegen de adviezen op je af. De ervaring van veel van onze lezers is dat het je onzeker maakt en dat veel adviezen bakerpraatjes zijn, oude, niet onderbouwde methodes. 

Wij mensen zitten inmiddels vol met informatie en filosofische gedachten. Met overtuigingen vanuit onze eigen familie en met ideeën die we met vrienden delen. Ons hoofd zit kortom kneitervol. Het is niet simpel om naar je gevoel te luisteren, als je hoofd iets anders roeptoetert. Je krijgt wijze raad uit boekjes, van de zorgverleners om je heen en van familie die je opgevoed heeft, is daar dan nog ruimte voor voelen?

De crux van wat wij doen doen, is dat we natuurlijk óók blaadjes en boekjes maken. Wij informeren ook, net als de meneren achter bureautjes die voorheen alle adviezen gaven. Ons doel is alleen om onszelf volstrekt overbodig te maken (en ja, dat is ook spannend!). Als er niet zoveel onzinnige adviezen de wereld in geslingerd waren die de hechting tussen ouders en kind verstoren, dan waren we er niet geweest. We zijn er omdat die onzin wel verkondigd wordt. Dat is waarom we je graag willen laten zien over wat kinderen nu écht nodig hebben, zodat je op je eigen gevoel leert te vertrouwen en je met deze kennis zelf kunt filteren welke adviezen je wilt gebruiken. En welke praatjes je vriendelijk of misschien niet eens zo vriendelijk compleet negeert.

Meer en meer vertrouwen op je gevoel en voelen wat je nodig hebt zodat je er voor je kinderen kunt zijn. Vanuit rust, ontspanning en plezier. 

GRATIS EDITIE KIIND

Lees Kiind stiekem lekker gratis. Download editie OER! Je ontvangt meteen ook de nieuwsbrief vol inspiratie - waarvoor je je ieder moment kunt uitschrijven.

Het is gelukt, we gaan een mail naar je typen! (check ook je spamfolder)

0