Offeh… gaat het er meer om dat je niet voelt hoe belangrijk het is om voor jezelf te zorgen?
Ik ging vanmorgen in gesprek met Marinka Joanne over zelfzorgschaamte: het schuldgevoel dat je voelt waardoor je er niet voor kiest om goed voor jezelf te zorgen.Want objectief bekeken: er zijn wel vijf minuten om een doekje over het aanrecht te halen, er is ook vijf minuten om een mini-meditatie te volgen. Of eens lekker ongestoord te poepen. 

Bij deze de uitnodiging. Daag jezelf uit. Naar welke frequentie van zelfzorg ga je en hoe ziet dat eruit? Deel het hier!In de cursus huttenbouwend opvoeden gaat het ook over zelfzorg, want je kúnt een leuke ouder zijn als je niet goed voor jezelf zorgt, maar uiteindelijk moet dat op wilskracht. Wanneer je goed voor jezelf zorgt en je  emmer vol houdt, heb je zélf al zin om met je kinderen te spelen, of grapjes te maken of raar met ze te dansen. Bij de cursus zit ook een fijne meditatie van Marinka!

Bekijk hier de opname

Actie: bestel je nu de cursus, dan ontvang je daar de laatste vier edities digitaal bij (t/m eenvoud) én… een jaar gratis toegang tot de Kiindspeeltuin! Pak dit cadeau voor jezelf in!

Beeld: Nina Olivari

DOWNLOAD GRATIS EBOOK

Lees 'Zo bereid je je voor op je baby'. Je ontvangt meteen onze zinnige nieuwsbrief (waarvoor je je uiteraard op ieder moment kunt uitschrijven)

Het is gelukt, we gaan een mail naar je typen! (check ook je spamfolder)

0